Miesto na balenie slecien
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Miesto na balenie slecien
Za 200 eur ti to poslem. To by nemal byt pre teba problem 
hojko on ti posle jedine 200 "fejkovych" eur, pretoze tie skutocne ma predsa doma v trezore a nebude ich predsa vyberat...
BTW. nemal by byt vstup na forum az od urciteho veku, lebo taketo reci mavaju deti na prvom stupni ZS
BTW. nemal by byt vstup na forum az od urciteho veku, lebo taketo reci mavaju deti na prvom stupni ZS
-
rocketter23
Medium Expert
Mne to pride tak ze ked potrebuje 100percentnu istotu tak ked si pozica auto za €€ aby s nim uspel hned prvy vecer
Inac by tu istotu nepotreboval prvy vecer ale skusil by to druhy. 
-
guess.whoo
Redeemer
inak sa mi pacil postreh o dusevnom rozpolozeni jedinca. na toto by sa dala napisat velmi dobra rigorozka.
mam kamaratku ktora ide na Phd psychologie tak ak by si mi dal na seba kontakt tak jej ho posuniem. Mozno ti dokonca bude vediet pomoct a ak nie tak aspon budes mat dobry pocit, ze si jej pomohol s pracou
mam kamaratku ktora ide na Phd psychologie tak ak by si mi dal na seba kontakt tak jej ho posuniem. Mozno ti dokonca bude vediet pomoct a ak nie tak aspon budes mat dobry pocit, ze si jej pomohol s pracou
Ak mas tak vela penazi a aj tak si musis ist sam hladat cicusky, nieco robis velmi zle
Ale kedze nemas nic, maximalne tak cerstvy vodicak jedna rada. To pozicane auto a fejkove hodinky ti nebudu stacit, zenske to vedia vycitit. Ono to je vidno v detailoch, tvoje spravanie, sebavedomie, vystupovanie a pod, z toho vsetkeho sa da precitat statut cloveka a to nezahras.
No ale aby som nebol zly, drzim ti palce a tu prikladam video, comu sa vyvarovat
Ale kedze nemas nic, maximalne tak cerstvy vodicak jedna rada. To pozicane auto a fejkove hodinky ti nebudu stacit, zenske to vedia vycitit. Ono to je vidno v detailoch, tvoje spravanie, sebavedomie, vystupovanie a pod, z toho vsetkeho sa da precitat statut cloveka a to nezahras.
No ale aby som nebol zly, drzim ti palce a tu prikladam video, comu sa vyvarovat
-
Runes
Addict
Loool som sa zasa pobavil na nadrzanom lolovi
Mas oreginal rolexky ci keru mariu a chces fejky bo oreginal mas doma v sejfe aby sa nepokazili
To je zmyslanie chudobneho cloveka ktory ma daco cenne a boji sa o to. Keby mas polovicu toho co vravis tak neriesis take veci to je asi tak ako ja odlozim z 2 vyplat na nieco a ked si to kupim 2 dni sa oto bojim a potom mi to je jedno lebo naco som to kupoval ked to nemozem pouzivat
. Ten tvoj vozovi park sa dako rozsiruje akurat ze zabudas nato ze tu na fore je vela autickarov a nikto na SVK nevlastni kombinaciu tych aut co popisujes dokonca sa ani v jednom meste nenachadzaju takze neviem ci to prihlasujes po celom slovensku na kamaratov abo co
Ja som mal Citreon Xantia 1994 a pred par rokmi po rozchode som klatil studentky aj na take auto ako brigadnik ja som maturoval v 2005 a promoval v 2012
teda ani to nebolo na to auto skor v tom aute
Vsetko co tu pises je zmeska vyplodov 18 rocneho fagana ktory soferoval akurat tak bratov golf 1999 nakolko to je jedine auto v tvojej blizkosti inak by ti to ani na um nezislo respektive by to oznacil ako Golf 3 a nie 1999 psychologia je strasna vec a podvedomie prezradza o jedincovi vela.
A pis si tu dalej svoje somariny a traposiny otom ako ti zavidime a ty to vsetko mas doma mas tak velke kulove akurat tak celu tvar od akne zodratu pravacku od onanie 4 chlpiky na brade a si totalne smutny s toho ze si stale panic tak fantazirujes o tom ako jazdis po lokalkach na lambe
omg keby si v labme sedel aspon raz a presiel ten kusok co ja pochopis ze na lokalku to radsej ani nevytiahnes mozno tak toho mojho Xtraila abo tu staru Xantiu ktora mala hydro podvozok.
No tak bezkaj hladat brigadu zacni sa pravidelne sprchovat ohol si tie 4 chlpky kup si knihu Trening vazna zacni podla toho troska cvicit pracuj na verbalnom prejave a za 2 roky zasunes.
Ja som mal Citreon Xantia 1994 a pred par rokmi po rozchode som klatil studentky aj na take auto ako brigadnik ja som maturoval v 2005 a promoval v 2012
A pis si tu dalej svoje somariny a traposiny otom ako ti zavidime a ty to vsetko mas doma mas tak velke kulove akurat tak celu tvar od akne zodratu pravacku od onanie 4 chlpiky na brade a si totalne smutny s toho ze si stale panic tak fantazirujes o tom ako jazdis po lokalkach na lambe
No tak bezkaj hladat brigadu zacni sa pravidelne sprchovat ohol si tie 4 chlpky kup si knihu Trening vazna zacni podla toho troska cvicit pracuj na verbalnom prejave a za 2 roky zasunes.
-
guess.whoo
Redeemer
wooord.
mozes to zamknut teraz
mozes to zamknut teraz
Skoda zamykat, ja cakam, ze coskoro sa mu podari zbalit nieco a aspon sa pochvali. Ja mu fandim a drzim palce.
taký dement môže mať peňazí aj áut, aj tak si babu nenájde 
neni ten citaf nahodou z qwertyho familie
ach jaj co uz svami
az Vam tecie zavist z ucha
mali ste investovat do bitcoinov 
-
rocketter23
Medium Expert
Potom by sme sa mohli pytat kde kupit fake hodinky ci kde zbalit babu? Popravde podla mna nemas nic, nejaky trosecnik, doma sa nudis tak si si prisiel poboostovat ego na forum. Podla tvojich komentarov a odpovedi som trafil presne. 
Kasli na nich, zavidia ti!
mal by som na Vas kaslat ano... aj tak neuverite
a ked ukazem fotku poviete aha...z pozicovne
takze neuverite ako som uz davnejsie spomenul : kto uveri uveri, kto nie tak ten nikdy neuveri ani s dokazom
idem do mesta ( do BA) na corvette (Ferrari ma zimny spanok
) ja a este ked uvidite strieborne 911 tak som to mozno ja lebo je ich viacej v BA
ale to nie dnes.
-
guess.whoo
Redeemer
hej vsetkych 7 by si mal z pozicovne ze 
Plne chapem ako ti tu vsetci zavidia, tiez mam viacero dobrych aut a poznam ten pocit, aj ked nie su az tak super ako tie tvoje. Ludia doslova az slintaju od zavisti, ked ma s nimi vidia. Dam sem dokaz mojich supersportiakov, dufam, ze sa posmelis a odfotis aj ty svoju krasnu zbierku!
//foto patrí do prílohy
A teraz vazne. Aj keby si uplne nahodou mal tolko aut, tak ti nemame, co zavidiet. Dufam, ze nikdy tak moralne neupadnem, aby som sa musel chvalit tym, ze mam na kazdy den ine auto, resp., ze by som sa musel chvalit svojim majetkom. Kazdopadne, pokusil si sa tu zdvihnut svoje ego imaginarnymi autami, nevyslo, nevadi, zivot ide dalej. Uc sa a pracuj na sebe, nech raz mozes dosiahnut to, po com tak vehementne tuzis.
//foto patrí do prílohy
A teraz vazne. Aj keby si uplne nahodou mal tolko aut, tak ti nemame, co zavidiet. Dufam, ze nikdy tak moralne neupadnem, aby som sa musel chvalit tym, ze mam na kazdy den ine auto, resp., ze by som sa musel chvalit svojim majetkom. Kazdopadne, pokusil si sa tu zdvihnut svoje ego imaginarnymi autami, nevyslo, nevadi, zivot ide dalej. Uc sa a pracuj na sebe, nech raz mozes dosiahnut to, po com tak vehementne tuzis.
Aj tak ti neverím ze ich máš, určite sú z požičovnekvasko napísal:Plne chapem ako ti tu vsetci zavidia, tiez mam viacero dobrych aut a poznam ten pocit, aj ked nie su az tak super ako tie tvoje. Ludia doslova az slintaju od zavisti, ked ma s nimi vidia. Dam sem dokaz mojich supersportiakov, dufam, ze sa posmelis a odfotis aj ty svoju krasnu zbierku!
//foto patrí do prílohy
treba to zavriet...
nie nie, este nam nieco porozpravaj
-
t0m4s3
Admin
Uz si mal tolko moznosti nas tu "umlcat", ale furt sa len vykrucas