Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
Je väčšia šanca, že mi pridu topanky ak použijem Swiss alebo Sweden post? China post mi boli stale zhabana colnikmi. ...
Myslím, že SWE by mohlo prejsť skôr už len z hľadiska toho, že je členom EÚ, takže by colníci mohli zásielku pustiť vrámci voľného trhu.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Swiss post mi uz ide cez mesiac.
tiež obuv??
Nebolo by lepšie si obuv objednať napr z Anglicka, už len pre fakt, že je v rámci jedného hospodárskeho priestoru a neplatíš daň ani clo. A kúpiš si v pohode aj origoš, a z Číny ti náhodou pošlú fake, neprejdi ti colnou kontrolou a ešte budeš mať okolo toho papierovačky, platenia, a dilemy.
Mate niekto skusenosti s objednavkou laptopu z ali cez DHL? Je to hned stopnute?
ludia našiel som nejaku novu stranku myslim že tu nebola ešte spomenzuta myslim že sa to nejako podozrivo podoba na focalprice, mate s tym niekto skusenosti čekoval som aj na nete ale javi sa to ko niečo nové a tie ceny su tam ppči
http://www.topitshopping.com/
-
kukiak
Addict
"Product prices shown are not real, after ordering they inform you that prices refer to quantity of 1000 pieces! . The site clearly writes that prices are for single piece order.
They write they accept all forms of payment including bank transfer and credit card. False. They only accept Paypal and W. Union."
They write they accept all forms of payment including bank transfer and credit card. False. They only accept Paypal and W. Union."
Kurnik to je škoda teda
este everbuying ma celkom ok ceny aj support ale odmietajú deklarovať nižšiu cenu...nechápem
Moj postreh,pokial je tam uz peciatka z Azia posty,tak sa ta sanca znizuje.2201135 napísal:Je väčšia šanca, že mi pridu topanky ak použijem Swiss alebo Sweden post? China post mi boli stale zhabana colnikmi. ...
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2014, 14:18)
Tu by to skor mohlo byt priechodne za predpokladu dohovoru s predajcom o fakture, ktora nepodlieha clu.2201135 napísal:Mate niekto skusenosti s objednavkou laptopu z ali cez DHL? Je to hned stopnute?
Inac kazdy tovar prechadza colnou kontrolou.Len DHL preclieva promptne.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2014, 14:21)
Skusal som pokusne nieco objednat 1ks,tak bohuzial hned ma to hodilo na min.odber 100.Martin11 napísal:ludia našiel som nejaku novu stranku myslim že tu nebola ešte spomenzuta myslim že sa to nejako podozrivo podoba na focalprice, mate s tym niekto skusenosti čekoval som aj na nete ale javi sa to ko niečo nové a tie ceny su tam ppči
No škoda teda
a ako je to s tinydeal este som od nich nekupoval nič ale vyzerajú ok aj pidla recenzii ale by ma zaujímalo cez akú postu mi to oni pošlú ked dám klasika airmail free videl som majú tam hodné možnosti poslania myslím rôzne posty a toto ale zaujíma má ako to pošlú tym free shipping airmailom ...
-
rufus59
Light Professional
Konečne mi došiel balík z Aliexpressu po mesiaci cez sweden post. Dostal som papier z pošty a odosielateľ je švédsko tak sa to nezdržovalo ani na colnici.
Zdravim,dnes mi prisiel mail od DX,ze objednana vec je docasne nedostupna.A mozem bud objednavku zrusit,alebo zmenit objednavku.
A rad by som vymenil,danu vec ze inu ktora je o 0,5 dolara drahsia.Chcem sa spytat,ako sa to riesi ? budem musiet nejak doplatit ? Ak ano akym sposobom ? Platil som kartou.
Live chat maju nedostupny.
A rad by som vymenil,danu vec ze inu ktora je o 0,5 dolara drahsia.Chcem sa spytat,ako sa to riesi ? budem musiet nejak doplatit ? Ak ano akym sposobom ? Platil som kartou.
Live chat maju nedostupny.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pri zrušení objednávky sa ta spýtajú, či chceš peniaze na kartu (pomalšie) alebo ako kredit na dx. Potom len klasicky vytvoríš a zaplatíš novú objednávku.
Inak keď mam teraz objednávku u Focalprice, poslali mi ju a dali mi k nej take tracking že co sa začína BLVS A ZA TYM nejako veľa čísel, neviete kde si to môžem ceknut alebo aspoň aka posta je to
Diki
Diki
17track.net
tandt.posta.sk
tandt.posta.sk
Ok, len ja som chcel vedieť čo za kuriera/ postu to je keďže som sa s takým číslom ešte nestretol 
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2014, 19:30)
A tandt.pošta píše nesprávny formát podacieho čísla
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2014, 19:30)
A tandt.pošta píše nesprávny formát podacieho čísla
Chcem si objednať katanu z Číny za 300€ a niekde som čítal že nožíky meče a podobné veci že všetko berú na colnici.Máte niake presnejšie info o tom?
http://www.geekbuying.com/
Mate niekto skúsenosti ?
Mate niekto skúsenosti ?
Nema nahodou DX v poslednom obdobi velky pocet reklamacii ? Stranka My Ticket je uz 3.den vypnuta a mne neodpisali na Ticket uz 5 dni