Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
to je tak anarchisti, celosvetovy spasitelia,bojovnici za lepsi zivot ludi,noze povedz nam uz si si adoptoval cigansku rodinu aby si to celemu svetu ukazal,ze degesom cely svet krivdi 
-
qwerty-xyz
hughito je ako hlasna truba, ... vykrikuje vykrikuje ale aj tak hovno z neho . . . .
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ibyva.html
A uz sa nam to krasne mnozi,toto je buducnost Slovenska
"Postavit kontejnerovou školu bylo nutností, protože do staré budovy se už další třídy nevešly a dětí je stále víc. Ředitel je však skeptický. „To je řešení tak na rok,“ ukazuje krásné čisté třídy pro nejnižší ročníky. Že má patrně pravdu, dokazují nejen jeho 31leté zkušenosti z tamní školy, ale také graf, který ukazuje nárůst počtu školáků v této obci. V roce 1973 měla škola 227 žáků a plně vyhovovala tehdejším potřebám."
"Postavit kontejnerovou školu bylo nutností, protože do staré budovy se už další třídy nevešly a dětí je stále víc. Ředitel je však skeptický. „To je řešení tak na rok,“ ukazuje krásné čisté třídy pro nejnižší ročníky. Že má patrně pravdu, dokazují nejen jeho 31leté zkušenosti z tamní školy, ale také graf, který ukazuje nárůst počtu školáků v této obci. V roce 1973 měla škola 227 žáků a plně vyhovovala tehdejším potřebám."
Odporucam vypocut - Marek Balaz je cigan
Stále viac preberajú modely majority. Čiže, ten nárast nebude taký obrovský.gogo956 napísal:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ibyva.html
hughito
natalita u Romskeho obyvatelstva sa skutocne pomali znizuje. Upozornujem ale na slovicko "pomali" a potom na fakt ze na osady to az tak velmi neplati. Podstata je v tom, ze po skonceni povinnej ZS tie deti uz z 99percent nikam dalej studovat nepojdu. Vo svojom okoli pravdepodobne ani ziadnu stálu pracu nenájdu,jednak kvoli nizkemu vzdelaniu,jednak kvoli celkovo vysokej nezamestnanosti v danej oblasti a jednak kvoli nie celkom standardnym zazitym kulturnym vzorcom v porovnani s majoritnym obyvatelstvom. Tak co budu robit? hormony si ziadaju svoje, tak sa budu robit deti rovnako ako to robili ich rodicia a hlavne ked je to asi jediny sposob ako prist aspon k nejakemu pravidelnemu "prijmu". Nevidim tam ziaden velky dovod preco by sa porodnost v osadach mala nejako dramaticky znizovat,maximalne sa mierne zvysi vek u zien prvorodiciek.
natalita u Romskeho obyvatelstva sa skutocne pomali znizuje. Upozornujem ale na slovicko "pomali" a potom na fakt ze na osady to az tak velmi neplati. Podstata je v tom, ze po skonceni povinnej ZS tie deti uz z 99percent nikam dalej studovat nepojdu. Vo svojom okoli pravdepodobne ani ziadnu stálu pracu nenájdu,jednak kvoli nizkemu vzdelaniu,jednak kvoli celkovo vysokej nezamestnanosti v danej oblasti a jednak kvoli nie celkom standardnym zazitym kulturnym vzorcom v porovnani s majoritnym obyvatelstvom. Tak co budu robit? hormony si ziadaju svoje, tak sa budu robit deti rovnako ako to robili ich rodicia a hlavne ked je to asi jediny sposob ako prist aspon k nejakemu pravidelnemu "prijmu". Nevidim tam ziaden velky dovod preco by sa porodnost v osadach mala nejako dramaticky znizovat,maximalne sa mierne zvysi vek u zien prvorodiciek.
zaujimave, ani taketo kontajnery ich nezastavia...ludia tam daju oblecenie v dobrej voli pre nadaciu a takto to konci...
http://www.youtube.com/watch?v=4i33ca-31P4
A to co sa im nepacilo tak sup do kontainera
Ne ze by to naspat vratili.
No a čo, takto sa to aspoň dostane priamo tým, čo to podporujú. Zdá sa mi, že konkrétne hentá nadácie to ani priamo nerozdeľuje, ale predáva štýlom second-handu a až následne z toho zisku akože kdesi čosi podporuje.dynamics2 napísal:zaujimave, ani taketo kontajnery ich nezastavia...ludia tam daju oblecenie v dobrej voli pre nadaciu a takto to konci...
to už neviem kde to ide, ale je zaujimave ze ani taketo kontajnery im nerobia problem, kt. boli urobene tym stylom aby sa z toho nedalo veci vybrat, no ale vynajdu sa aj tak tito...
Pripadne zlomok z toho naozaj daruju. Kolko len moze stat taky jeden kontajner, distribucia a samotny zber?hughito napísal: No a čo, takto sa to aspoň dostane priamo tým, čo to podporujú. Zdá sa mi, že konkrétne hentá nadácie to ani priamo nerozdeľuje, ale predáva štýlom second-handu a až následne z toho zisku akože kdesi čosi podporuje.
Na druhej strane, lepsie ako by tie saty mali skoncit niekde v kontajnery s komunalnym odpadom alebo na skladkach.
nevidel som to zblizka, ale je to zberac starych handier, nie bankomat. tie bezpecnostne prvky tam budu tak na to, aby to tam nerozobrali zo srandy hocijake male decka alebo vandali..dynamics2 napísal:to už neviem kde to ide, ale je zaujimave ze ani taketo kontajnery im nerobia problem, kt. boli urobene tym stylom aby sa z toho nedalo veci vybrat, no ale vynajdu sa aj tak tito...
btw ako je to tak ako vravi hugo, tak to je neskutocna drzost..
Takto to je.
Ešte ma veľmi zaujala iné téma o zmene priezviska, kde begbee spomínal, že je "biely," ale mal cigánske priezvisko a koľko problémov (žiadosti o prácu a i.) si s tým musel zažiť.
Ale nie nie, diskriminácia a predsudky na základe toho, že ste cigán, neexistujú a tie haldy cigánov na Východe (kde je aj obrovský nezamestnanosť) sú proste len lenivé a "neprispôsobivé."
Ešte ma veľmi zaujala iné téma o zmene priezviska, kde begbee spomínal, že je "biely," ale mal cigánske priezvisko a koľko problémov (žiadosti o prácu a i.) si s tým musel zažiť.
Ale nie nie, diskriminácia a predsudky na základe toho, že ste cigán, neexistujú a tie haldy cigánov na Východe (kde je aj obrovský nezamestnanosť) sú proste len lenivé a "neprispôsobivé."
mas na to dokaz?a ked uz si to vybrali,aspon ostatne veci mali dat naspet a nie do kontajnera,ale od degenerov to tazko ziadat.a na dokaz som zvedavy.hughito napísal: No a čo, takto sa to aspoň dostane priamo tým, čo to podporujú. Zdá sa mi, že konkrétne hentá nadácie to ani priamo nerozdeľuje, ale predáva štýlom second-handu a až následne z toho zisku akože kdesi čosi podporuje.
Akože na teba absolútne nemá zmysel reagovať vzhľadom úroveň tvojich príspevkov, ale toto čo si teraz predviedol považujem už za vrchol hlúposti a ignorantstva.
Ak si si totiž nestačil všimnúť ten mega obrázok vyššie, tak to je priamo z ich webu. A indivíduum ako ty si dovolí označovať iných ľudí, ktorých nepozná za degešov. Napíš mi adresu do SZ, pošlem ti zásobu kondómov, aby si sa nereprodukoval.
Ak si si totiž nestačil všimnúť ten mega obrázok vyššie, tak to je priamo z ich webu. A indivíduum ako ty si dovolí označovať iných ľudí, ktorých nepozná za degešov. Napíš mi adresu do SZ, pošlem ti zásobu kondómov, aby si sa nereprodukoval.
uz si mohol aj supnut aj stranku odkial si cerpal,celkove tie info o ktoru spolocnost sa to jedna.
Podľa toho obrázku by malo isť o "smetiaky" Humana, ja som tuším iné ani nevidel.
http://www.humana-slovakia.org/
http://www.humana-slovakia.org/
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mne to s tymi kontajnermi az tak nevadi. Bud by som to oblecenie hodil do smetiaka, alebo spravil z toho maximalne daku handru. Takze to, ze sa sem tam prejdem a dam veci do tohto specifikovaneho kontajnera je predsa lepsie. Takto si to aspon vyberu (premna zamna aj cigani) a nosia normalne veci. Prave takym, pripadne bezdomovcom sa tie veci zidu.
tak ja som zasa za to, aby to išlo na ten účel na ktorý sú tie kontajnery určené, nie aby si oni z toho veci vyberali.. keď chcem aby to nosili oni tak to dám do normálneho... ale tak neurobime s tým nič
Napadení z Duchcova: Nechceme, aby byl útok interpretován jako útok Romů na bílé
Kód: Vybrať všetko
Nepřejeme si, aby útok na nás byl interpretován jako útok Romů na bílé či sloužil jako záminka k nenávisti a rozněcování národnostní nesnášenlivosti. Vnímáme ho tak, že jsme byli napadeni skupinou násilníků, kteří se mohou vyskytovat v každém národě.