Let lietadlom
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Let lietadlom
z firmy idem na služobnú cestu do Anglicka a povedali mi, že si mám pre istotu vybaviť pas, vraj nie kvôli krajine ale kvôli leteckej spoločnosti, mal by som letieť cez British Airways, nemáte niekto skúsenosti, či vyžadujú pas?
-
Soviet
Darca
Vybav, zide sa ti do buducna istotne. Niesu to vyhodene peniaze 
Typ cestovného dokladu: cestovný pas alebo občiansky preukaz
nie, do VB staci OP, je jedno, cim letis
btw, kontrolu dokladov robi letisko, nie letecka spolocnost
nie, do VB staci OP, je jedno, cim letis
btw, kontrolu dokladov robi letisko, nie letecka spolocnost
-
PhYs0c
King
ja viem že do VB netreba aj oni to vedia, ale takto mi to bolo povedané...letím zo schwechatu do heathrow.. pas som si bol vybaviť včera ale neviem prečo som si myslel, že je začiatok februára tak som si dal 30 dňový že to má čas a letím 10 marca
neviete či si môžem dodatočne dokúpiť ešte jeden kolok aby mi to urýchlili do tých 10 dní? keby tam idem pondelok to mi do toho cca 5 marca akurát vyjde
33€ bol mesačný, 66€ 10 dňový a 99€ 2 dňový.. ide mi len o to, či to môžem dodatočne doplatiť
neviete či si môžem dodatočne dokúpiť ešte jeden kolok aby mi to urýchlili do tých 10 dní? keby tam idem pondelok to mi do toho cca 5 marca akurát vyjde
33€ bol mesačný, 66€ 10 dňový a 99€ 2 dňový.. ide mi len o to, či to môžem dodatočne doplatiť
-
Soviet
Darca
Zbytocne stresujes. Povacsine mas pas (30dni) vybaveny za tyzden/dva max. Aspon vacsine znamych a aj mne to tak rychlo spravili.
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2014, 12:36)
Zdravim,
Chcem sa opytat, ci tu uz niekto letel Austrian-om a robil online check-in pred letom (36hod). Mam totiz teraz letenky a chcem mat istotu, ci to spravne pozeram a ci sa jednotlive tlacidla fakt rozsvietia a umoznia cloveku vybrat si miesto atd 36hod pre letom.
Na stranke to vyapda nejak takto ako je v prilohe, no vsetky tlacidla, co sa tyka check-inu atd su nepouzitelne. Taktiez dokupit sluzby atd, preto sa radsej pytam, ci niekto takuto vec riesil.
Dik
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2014, 12:36)
Zdravim,
Chcem sa opytat, ci tu uz niekto letel Austrian-om a robil online check-in pred letom (36hod). Mam totiz teraz letenky a chcem mat istotu, ci to spravne pozeram a ci sa jednotlive tlacidla fakt rozsvietia a umoznia cloveku vybrat si miesto atd 36hod pre letom.
Na stranke to vyapda nejak takto ako je v prilohe, no vsetky tlacidla, co sa tyka check-inu atd su nepouzitelne. Taktiez dokupit sluzby atd, preto sa radsej pytam, ci niekto takuto vec riesil.
Dik
-
chlapec10
Addict
ano, s austrianom robim online checkin uplne pravidelne....
Vlavo musis odskrtnut najprv pasazierov ktorych ides zacheckovat a nasledne stlacis checkin ikonu, a pojdes postupne cez okna, ked proces skoncis, tak sa mozes k jednotlivym krokom vratit aj samostatne....
PS: a samozrejme teraz tam este nemozes nic klikat, kedze este nemas 36 h pred odletom
Vlavo musis odskrtnut najprv pasazierov ktorych ides zacheckovat a nasledne stlacis checkin ikonu, a pojdes postupne cez okna, ked proces skoncis, tak sa mozes k jednotlivym krokom vratit aj samostatne....
PS: a samozrejme teraz tam este nemozes nic klikat, kedze este nemas 36 h pred odletom
-
Soviet
Darca
Super. To som si chcel potvrdit. A druha vec, podla popisu som cital, tak po checkine treba danu letenku vytlacit? Lebo ked sme robili online checkin pri Turkish, tak nebolo treba nic tlacit, len prist na letisko a tam nam letenku uz dali. Chapem, ze kazda aerolinka to ma ine, len nech zbytocne netlacim, co netreba 
-
viper1993
Medium Professional
Tlacis rovno boarding pass. Bud mas vytlacenu alebo ti ju vytlacia pri odovzdavani batoziny na check-in desku. Pokial batozinu neodovzdavas tak je najlepsie si ju vytlacit a ides rovno na Gate. Aspon take mam ja skusenosti s austrianom. 
-
chlapec10
Addict
s austrian mas 4 moznosti:Soviet napísal:Super. To som si chcel potvrdit. A druha vec, podla popisu som cital, tak po checkine treba danu letenku vytlacit? Lebo ked sme robili online checkin pri Turkish, tak nebolo treba nic tlacit, len prist na letisko a tam nam letenku uz dali. Chapem, ze kazda aerolinka to ma ine, len nech zbytocne netlacim, co netreba
1, do mailu PDF, a vytlacis doma
2, mobilny boarding pass do telefonu, netlacis nic,
3, nevytlacis nic a na letisku si vytlacis v automate
4, nevytlacis nic a ked budes odovzdavat batozinu tak na luggage drop off ti ju vytlacia
ja osobne vyuzivam 2
u easyjet musim mat boarding pass vytlaceny, alebo staci mat pdf v mobile?
-
PhYs0c
King
zajtra letim prvýkrát s ryanairom, mám trochu väčšie obavy ako pri ostatných spoločnostiach, po tých dvoch haváriach a ešte k tomu teraz čo sa deje s tými lietadlami po svete, ukľudnite ma niekto 
vypi si 
Ryanair ma najmladšiu flotilu lietadielPhYs0c napísal:zajtra letim prvýkrát s ryanairom, mám trochu väčšie obavy ako pri ostatných spoločnostiach, po tých dvoch haváriach a ešte k tomu teraz čo sa deje s tými lietadlami po svete, ukľudnite ma niekto
-
Fabo
Hardcore addict
Ber tak že Ryanair keď sa dačo vážne stane s ich lietadlom môže rovno zavrieť, oproti napríklad Air France.PhYs0c napísal:zajtra letim prvýkrát s ryanairom, mám trochu väčšie obavy ako pri ostatných spoločnostiach, po tých dvoch haváriach a ešte k tomu teraz čo sa deje s tými lietadlami po svete, ukľudnite ma niekto
Oni si to uvedomujú aj sa podľa toho správajú. Vo výsledku jedna z najbezpečnejších spoločností v Európe.
-
chlapec10
Addict
1, Letis nad pevninou v EU, nemas kam zmiznut
2, Nepredpokladam ze budes letiet nad konfliktnou zonou
3, Ryanair sice je lowcost, ale lietadla ma nove,
4, Pravepodobnejsie je, ze sa zabijes v aute cestou na letisko
2, Nepredpokladam ze budes letiet nad konfliktnou zonou
3, Ryanair sice je lowcost, ale lietadla ma nove,
4, Pravepodobnejsie je, ze sa zabijes v aute cestou na letisko
-
Soviet
Darca
Otazka k Austrianu este.chlapec10 napísal: s austrian mas 4 moznosti:
1, do mailu PDF, a vytlacis doma
2, mobilny boarding pass do telefonu, netlacis nic,
3, nevytlacis nic a na letisku si vytlacis v automate
4, nevytlacis nic a ked budes odovzdavat batozinu tak na luggage drop off ti ju vytlacia
ja osobne vyuzivam 2
Ktore vsetky udaje sa vyplnaju pocas checkinu? Treba tam aj cislo pasu, datum narodenia atd? Nech si viem zistit vopred od vsetkych co cestujeme. Dik
blondava otazka:
ak mi skyscanner nasiel letenku s Rynairom s medzipristatim v praxi to znamena dva samostatne lety, teda 2x check-in?
ak mi skyscanner nasiel letenku s Rynairom s medzipristatim v praxi to znamena dva samostatne lety, teda 2x check-in?
-
axxis
Addict
Wat? A to si kam a s kym letel? Ja ked mam long haul lety tak mam vzdy iba jeden check in (a aj ten je online takze boarding pasy mam len v mobile a nemusim ist k ziadnej prepazke. batozina ma tak isto automaticky transfer)beardie napísal:Jop
-
seth82
Darca
Nízkonákladovky toto niekedy robia, teda že sa musíš nacheckovať dvakrát. Keď som letel z Okinawy do Tokia, musel som v Osake vystúpiť, normálne som si vybral batožinu a šiel sa opäť nacheckovať na let z Osaky do Tokia...