poradte prosim ako ich pripevnim na kobercek spodny = klasicky textilny (auto bmw 3 e91)
furt sa mi smykaju dopredu (predne) alebo do bokov (zadne)
uz som skusal suchy zips -> tou lepiacou taviacou pistolou pripevnit na spodok gumy 1 stranu, vobec neslo
uchytky mam len 2 aj to su na hovno...dik
toto vadilo aj mne a druhom aute čo máme v rodine ale idem ro riešiť tak že to nalepím na to ten suchý zips ale len jednu stranu tá čo trha od toho ked to tam nahodíš tak to nejdeš dať dole a nalepíť to lepidlom wurth sprejovým čo mám v robote to lepidlo nejdeš odtrhnúť od ničoho takže nalepím tie suche zipsy na gumu a hodím to do auta a bude to fungovať ako suchý zips na vetrovke
praveze som skusal len tu 1 stranu ci by to trhalo a vobec to netrha/nelepi ... proste ten textilny kobercek neni az taky chlpaty aby sa ta 1 strana sucheho zipsu donho zahakla...
Pred mesiacom som si lepil koberce pomocou suchého zipsu. Normálne obe strany. Nejaké univerzálne silné lepidlo, čo mi poradili v železiarstve a nalepil som to o spodný koberec na štyroch bodoch (hranách) a tak isto na vrchný koberec. Konečne mam pokoj, pretože ma iritoval každý drobný posun.
A nepodelíš sa o názov toho lepidla? Lebo s tými kobečekmi má problémy už dlho, hlavne keď mi zaletovali pod spojku (čo som poriešil menším orezaním ľavého rohu).