obmedzenie prístupu na pc
obmedzenie prístupu na pc
Dobrý deň, už dlhšie hľadám na internete nejaký program, ale nenašiel som taký ako by som chcel.
Takže, chcel by som program, ktorý obmedzí prístup na používateľa. Napr. po zapnutí pc sa ten program automaticky zapne a po hodine sa ukončia všetky programy a pc sa vypne a pôjde zapnúť až na druhý deň.(keď ho zapnem, tak sa dostanem do pc len pomocou hesla)
Ešte lepšie by bolo, keby po tej hodine nabehlo na obrazovke nejaké okno že ak do napr. 20 sekúnd nezadám heslo pc sa vypne a zapnúť pôjde až na druhý deň tiež pomocou hesla. Win XP
Ďakujem za prípadnú odpoveď.
Takže, chcel by som program, ktorý obmedzí prístup na používateľa. Napr. po zapnutí pc sa ten program automaticky zapne a po hodine sa ukončia všetky programy a pc sa vypne a pôjde zapnúť až na druhý deň.(keď ho zapnem, tak sa dostanem do pc len pomocou hesla)
Ešte lepšie by bolo, keby po tej hodine nabehlo na obrazovke nejaké okno že ak do napr. 20 sekúnd nezadám heslo pc sa vypne a zapnúť pôjde až na druhý deň tiež pomocou hesla. Win XP
Ďakujem za prípadnú odpoveď.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: obmedzenie prístupu na pc
http://www.timesupkidz.com/tour
Len to nie je zdarma, no mas 30 dnovu skusobnu verziu, co na otestovanie podla mna bohato postacuje.
Jedina podmienka (ak sa nemylim) je, ze musis spravit druhe konto. Teda svoje si zaheslujes a v nom mozes nastavovat vsetko mozne a druhy pouzivatel bude mat svoje konto ktore bude obmedzene casovo.
No ak je dany pouzivatel co i len trochu sikovny, velmi lahko sa dostane do tvojho konta aj ked je zaheslovane, tam pomoze az upgrade na WIN 8 (XP, Vista aj 7 sa daju lahko prelomit).
Este jeden zoznam na ktory som natrafil: http://parental-time-control-software-r ... views.com/
Len to nie je zdarma, no mas 30 dnovu skusobnu verziu, co na otestovanie podla mna bohato postacuje.
Jedina podmienka (ak sa nemylim) je, ze musis spravit druhe konto. Teda svoje si zaheslujes a v nom mozes nastavovat vsetko mozne a druhy pouzivatel bude mat svoje konto ktore bude obmedzene casovo.
No ak je dany pouzivatel co i len trochu sikovny, velmi lahko sa dostane do tvojho konta aj ked je zaheslovane, tam pomoze az upgrade na WIN 8 (XP, Vista aj 7 sa daju lahko prelomit).
Este jeden zoznam na ktory som natrafil: http://parental-time-control-software-r ... views.com/
..ako sa dostane do mojho konta ked nema administratorsky ucet ??? a na heslo pouzijem 8 znakov dve cisla dve velke pismena a dve male a dve nemumerickea nealfabeticke znaky ... v pripade extremnej paranoje pouziem 16 znakovMichaelo napísal:http://www.timesupkidz.com/tour
androidak
nepochopoil som presen o co ti ide ... ale zhanas nieco ako rodicovsky zamok ???
-
Michaelo
Hardcore addict
V klude pouzi aj viac znakov 
Minule som si omylom zrusil admin prava na mojom PC (win 7) a v klidku som bol schopny dostat sa ku CMD s admin pravami, kde som mohol robit cokolvek (ps.: pouzivam o dost dlhsie heslo s pismenami, cislami a specialnymi znakmi).
Ak si niekto mysli ze Windows je bezpecny co sa tyka pristupu do zaheslovaneho konta, tak sa myli. Slusne na tom je az WIN 8.
Minule som si omylom zrusil admin prava na mojom PC (win 7) a v klidku som bol schopny dostat sa ku CMD s admin pravami, kde som mohol robit cokolvek (ps.: pouzivam o dost dlhsie heslo s pismenami, cislami a specialnymi znakmi).
Ak si niekto mysli ze Windows je bezpecny co sa tyka pristupu do zaheslovaneho konta, tak sa myli. Slusne na tom je az WIN 8.
tak to mas potom blbo zabezpeceny system ... ked ti seknem bios heslom (aby si nemohol bootvat externe utility ) zakazem ti ucet Administrator ... a jediny admin ucet budem mat ja a ty budes obycajny user ... a obmedzim ti pristup k vsetkym systemovym nastaveniam ... tak jedine co si spustis bude expolrer a word :DD
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 9:00)
skus si pozriet zabezpecovanie PC cez sablony ... a naprikad nastroj gpedit.msc potripade ine techniky zabezpecenia ...
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 9:00)
skus si pozriet zabezpecovanie PC cez sablony ... a naprikad nastroj gpedit.msc potripade ine techniky zabezpecenia ...
-
hrban
Addict
na XP funguje ešte aj český program hlídací pes, tuším, že ten by mal zvládnuť všetko čo od toho chceš.
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 16:13)
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 16:13)
flash biosu a som opäť v hrestrapaty napísal:tak to mas potom blbo zabezpeceny system ... ked ti seknem bios heslom (aby si nemohol bootvat externe utility ) zakazem ti ucet Administrator ... a jediny admin ucet budem mat ja a ty budes obycajny user ... a obmedzim ti pristup k vsetkym systemovym nastaveniam ... tak jedine co si spustis bude expolrer a word :DD
-
Michaelo
Hardcore addict
Asi tak nejak. Zaheslovanim biosu nevyriesis absolutne nic. Vytiahnem baterku a je resetnuty spolu aj s heslom 
A ani nemusis zakazat ucet administratora, dokazem ti v klude zmenit heslo na tvojom ucte. Ja som ho musel pouzit, aby som si dal admin prava s5 na moj ucet.
A ani nemusis zakazat ucet administratora, dokazem ti v klude zmenit heslo na tvojom ucte. Ja som ho musel pouzit, aby som si dal admin prava s5 na moj ucet.
-
typek61
Darca
ved staci mat druhy komp a prenesies data aj s admin uctu.tam nepomozu ziadne hesla 
-
Michaelo
Hardcore addict
Zasifrovanie HDD tak aby v druhom PC nesiel. No dostat sa do admin uctu je velmi jednoduche. Zabezpecit sa to da, len ked admin ucet kompletne ukryjes, ale ani to nie je 100%ne
-
typek61
Darca
tak sifrovanie je uz ina kava