Dead Trigger 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Dead Trigger 2

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Dnes to vyšlo, čo na to hovoríte? Vyzerá to krásne, ovláda sa to parádne ale je to brutálne zjednodušené.. :/ Teraz je strieľanie automatické a pridali aj indikátor zombie
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Dead Trigger 2

Príspevok od používateľa audiotrack »

dnes ráno som to chvílku hral na kolegovom samsung note 3 a je to super. Grafika nádherná. To automatické strielanie je podľa mňa fajn, dosť to pridá na hrateľnosti. Už som si to odklikol na google play pre nainštalovanie na tablet, tak som zvedavý keď dojdem domov či to pôjde bez sekania.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Ten indikátor zombie poriadne uberá na atmosfére :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Tak skúsil som to tiež na mojej Nexus 4ke a hýbe sa to rovnako krásne ako jednotka. Automatické strieľanie je podľa mňa dobrá vec, dosť to pridá do pohodlia ovládania ..Btw to opravovanie barikád mi príde až moc podobné tomu z call of duty zombie módu :-D
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Skusal som na Nexus 7, presiel som 2 misie, zatial celkom sranda, to automaticke strielanie dost pomohlo gameplayu podla mna, ovlada sa to ovela lepsie ako 1tka.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

včera som to drtil do noci, iná namotávka. Som level 8, prešiel som komplet USA a prvý level z afriky. Po prvých leveloch a po obrázkoch z netu som myslel že to bude stereotyp, ale vždy vymyslia niečo nové. K tomu dokonalá grafika, super hrateľnosť (aj vďaka automatickým akciám), dobre vymyslené menu... Dúfam že ma do konca čaká ešte veľmi veľa levelov
Spoiler
tých prasiakov plujúcich krv zduše nenávidím :D
inak to automatické strielanie sa dá vypnúť v nastaveniach, a super vec je prispôsobenie layoutu. Na 10 palcovom tablete bola zmena zbrane či použitie granátu alebo lekárničky dosť nepraktické, lebo sa tam palcom nedočiahne. Tak som si to poprehadzoval a hneď sa to lepšie hrá

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 18:13)
hráva to ešte niekto? V najnovšom update už je možnosť pridať si priateľov. Som tam s nickom audiotrack, ak by niekto chcel :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja to hrávam, som len level 15, tuším :D Je to ale čím ďalej tým ťažšie, a mám pocit že bez tých mikro transakcií to pôjde z tuha.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nemám pocit že by to bolo stále náročnejšie. Treba len hrať a hrať a hrať aby si mal prachy, lebo bez nich sa nepohneš. Hlavne treba upgradnúť vedca na maximum, nech máš čo najväčší príjem z levelov, a prípadne u smugglera kúpiť nejaké money boost za zlatky.

za 5 hodín prichádza DT2 na facebook, som zvedavý aké to bude. Slubujú najlepšiu hru na fb
Prílohy
dt2-fb.jpg
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Už som sa pohol na level 30, vedca mám level 6. No stále mám tu Itachu, hádam sa to píše takto. A keď je plno zombíkov, pri prebijani dostávam riadne na frak. Škoda že z nej nejde strieľať počas nabíjania, že prestane nabíjať a vystrelím, ale musím čakať kým dobije. Inú zbraň nemám odomknutú, alebo teda nájdenú.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

treba si upgradnuť aj mechanika, aby sa ti odomkli zbrane. V level 6 ich máš dostatok. Brokovnica nie je vhodná (nie táto, potom neskôr budeš mať spas a tá dá na jednu ranu zombíka dole, ale stále je tam to pomalé prebíjanie). Kúp si ak47 alebo nejaký samopal
karez
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karez »

Nazdar
Som v tech rank 5 južná amerika a nechcú sa mi ukazovať misie tie biele hviezdy,level mám kúpený.Ako mám ďalej pokračovať? Díky
Napísať odpoveď