Kvalitné autoservisy

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kvalitné autoservisy

Príspevok od používateľa icefiresr »

Neviem, co tu rozoberate pricinu. Mam zvysnych 5l oleja, filter z minuleho roka a potrebujem to vymenit, nie kupovat, kedze to mam nazvys.
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Servisy v podstate žijú z výmen olejov a tých neskutočných cien čo si účtujú za náhradné diely a kvapaliny.
Podľa mňa zbehni do prvej obce za BA a určite sa tam nájde nejaký domáci majster čo ti to vymení.
Alebo druhá možnosť, otvor si zoznam a obvolaj si osobne.
opi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa opi »

je to na kazdom ci si vymeni potrebne veci v servise alebo u seba v garazi.. ja osobne stale chodim do BK Servisu v BA a doteraz som spokojny 8)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

zdravím, poznáte niekto v Bratislave servis Garant ? (Autoservis Jaso) http://www.autoservisjaso.sk/kontakt.html

niekde som čítal, že je to celkom schopný servis, tak či máte niekto osobnú skúsenosť ? potrebujem rozobrať motor, zistiť kde je chyba a opraviť ho do 100%-tného stavu, prípadne vymeniť ale to by mali zvládnuť všade :)

ďakujem
icefiresr
Addict
Addict

Bol som tam menit olej 3 tyzdne dozadu. Vsetko v pohode, mili, ustretovi, ja som bol spokojny. Pozreli mi aj auto, ci treba nieco vymenit (podvozok, atp.) a nic, plus peciatka do servisky.

Samozrejme to nie je rozobratie motora, ale aj tak. Akurat som nedostal doklad, ale tak to je asi normalne u servisov...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Odporucam http://www.klampiarstvojomi.sk/index.html
Taky maly dedinsky autoservis ale na urovni.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

icefiresr - vďaka, skúsim sa tam ísť popýtať či by sa do toho pustili :)

No bol som tam dnes, ale tiež, že len meniť motor :-)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

pozná niekto kvalitný servis v okr LV alebo poprípade celý NT kraj ?
Bo už ma unavuje chodiť od servisu do servisu s tým, že mi treba vymeniť čapy na zadnej náprave dám to mechanikovi on to nadvihne, behá tam s pajsrom, miksuje tým a potom prehlási, že tak tvrdý podvozok ešte nevidel, to netreba meniť a, že sám vidím, že to nie je pretrhnuté...
takto som bol v jednom servise na SVK, v dvoch servisoch v NL a všade to isté
A dnes na geo mi hovorí mechanik, nech točím šróbom z jednej max pozície do druhej, ramenom to skoro ani nehne, šrúb síce ťahá ale gumy sú tak mäkké, že takmer nehýbe ramenom a aj on pajsroval hovoril, že hej pružiť to pruží, tvrdé to vyzerá byť dosť ale okolie toho čapu kolo šrúbu je tak tak mäkké, že to nevie nastaviť, ledva to dal do tolerancie.
Druhá vec, vzadu nechcem meniť komplet ramená, bolo by fajn keby mení len gumy, bo tu v NL sa do toho nikomu nechce, fajnoví by menili len komplet ramená, kus za kus.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

hrban: Tak preco nevymenis tie capy??? Jeden povie tak, druhy inak, tie capy az tak vela nestoja, ani vymena nezaberie vela. Ak to klepe, tak pozri aj ulozenie tlmicov vzadu, pripadne stabilizator (aj vpredu a aj vzadu) a sprav geometriu.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

njn ale daj to spraviť mechanikovi, ktorý tam nevidí vôľu a tvrdí, že to treba meniť až pri pretrhnutí...
preto hľadám niekoho kto to vie spraviť a nebude mi tam natĺkať čapy kladivom a šroubovákom,
poprípade rozmýšľam, nedá sa nechať si len nalisovať čapy v škodovke, keby vytiahnem ramená a donesiem im ich ? Tam by lis na to mali mať.
Vrchné obloženie tlmiča menené, keď som menil prachovky a vrchné dorazy na tlmiči. Tyčky tiež. Ale mne je jasné, že už tam klepú len tie gumy, treba ich proste vymeniť ale neviem kde si to dám spraviť alebo sa naserem a spravím si to v garáži ale tak sa mi kua nechce...
Btw, tam kde mi nastavovali geošku nerobia servis, čisto geoška a kolesá a potom kamiónový servis
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Keď hľadáš dobrý servis v nitrianskom kraji môžem ti odporučiť ABM Autoservis vo Vrábloch, má to pod palcom pán Belenčík, veľmi férový chlap. Už dva roky chodím iba k nemu ak je niečo s autom a som spokojný. Chlapi sa vyznajú do áut a nie je problém sa na čomkoľvek dohodnúť. Ku všetkému dostaneš riadnu faktúru a nie je problém ani s reklamáciou, keby boli chybné diely. Keby máš záujem, napíš mi a pošlem ti číslo.
PROCHY 603
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PROCHY 603 »

:nono: :nono:

Zaklad je napisat o ake auto sa jedna!!!! :smt081 :smt098

Nie vzdy sa daju menit gumy v ramenach!!!!! Treba vymenit komplet ramena kus za kus!!!!
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

PROCHY 603 má pravdu. V mojom aute sa čapy meniť nedajú. Jedine celé rameno je možné vymeniť. Skúšalo to už zopár ľudí z fóra, no nepochodili. Taktiež ani nikde na žiadnom zahraničnom fóre danej značky nie je žiadna zmienka o možnosti výmeny samotných čapov na ramenách.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aha hej jedna sa o octavku 2. Tam sa spodne ramena menia gumy bez problemov plus beztak na priecnom je jeden v tehlici a ten treba vybrat a natlacit dnu novy
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Kto ma Fiat/Alfa/Jeep/Lancia, mozem odporucit servis Auto Pallazo Kosice, Vozarova 1 (Juzna trieda).

Minuly piatok mi kixol napinak klinoveho remena (napodiv az teraz som podla zvuku zistil, ze sa hlasil uz asi poslednych 25tis.km), zadrelo sa na nom lozisko a rozletelo sa vodiace kolecko.
Hned som volal k nim do servisu, aky je problem, a ci to vedia ihned spravit. Chlapik na prijme hned nasiel nahradny diel, ktory by to mohol podla opisu byt (79€ za original, ale ze cenu spravia). Prisiel som pomalicky tam (kedze alternator ani vodna pumpa nefungovala), hned auto vzali, nasli lacnejsi diel z druhovyroby (36€) a aj s najdenim nahrady, dovezenim dielu (nebol skladom) a vymeny to trvalo cca 1h15min. Zatial som pokecal s chlapikom na predaji a prezrel si auta.
Cena prace da sa povedat, ze luxusna na autorizovany servis, 19€.
Auto opravoval mlady chalan (cca 30-32), ale vyznal sa tak, ze mat zbytocny volny kes, tak mu dam padika do ruky len za to, ze nie je menic dielov, a ze sa rozumie ako sa patri. Pytal som sa este na nejake dalsie technicke veci a vedel vzdy odpoved, tiez podla slabeho zvuku identifikoval jedno prefukujuce tesnenie. Clovek na spravnom mieste.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

cau,

viete poradit spolahlivy autoservis v BB, pre znacku AUDI.

dik
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brm napísal:Môj "dvorný" autoservis, do ktorého som pravidelne chodil, asi čoskoro skončí.. a tak hľadám náhradu.. niečo na škodovky v KE? Dvaja známi mi odporučili Vlasatého na Prešovskej.. nejaké postrehy na neho?
Dovolim si obnovit tuto otazku, lebo bola prehliadnuta a riesim rovnaky problem :)
Takze nema niekto tip na spolahlivy Skoda servis v KE?
Ashton2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ashton2 »

Tak toto je moja skúsenosť s DM Autoservis, Podzáhradná 96, Bratislava. Z auta mi niekde kvapkala voda, tak som to tam nechal s tým, že do 2 dní mi auto spravia. Ubehli 2 týždne, a zo servisu mi volali, že to nevedia spraviť. Auto rozobrali, ledva ho zložili nazad a už viac ani neštartovalo. Vraj si ho mám od nich odtiahnuť !!! Odmietol som ho prebrať s tým, že auto normálne štartovalo a jazdilo, a prevezmem ho len ak bude fungovať ako predtým. Hádal som sa s majiteľom Ďurišom asi 2,5 hodiny. Napokon objednali externého elektrikára, lebo vlastného nemajú (!!!), a napriek tomu sa rýpu v elektrike. Ten auto zapojil a naštartovalo, ale poškodili mi elektriku a ďalšie veci tak, že som ho musel dať spraviť inde - škoda bola takmer 500€ !!!!!! Zvažoval som dať DM Autoservis - Martin Ďuriš na súd, ale právnik ma odhovoril. Ešte máte chuť si tento "profesionálny" servis ako o sebe tvrdia, vyskúšať?

:( :( :( :( :( :( :(
icefiresr
Addict
Addict

Ashton2 toto iste mi spravili s Mercedesom v 2012 - rozbabrali a skapal mi na krizovatke. Tiez som mal problem s elektrikou potom, opravili mi to nastastie inde a odvedy ziadny problem. Ale proste som v nemom uzase, ze ti spravili to iste. Ak chces napis SS a mozeme pokecat viac.

Toto som pisal na prvej strane:
icefiresr napísal:To nie, ale mozem ti uviest 2, ktorym sa na hony vyhybaj v BA:

DM Autoservis - Ďuriš Martin - v Podunajskych biskupiciach - bol som tam s autom, skapinalo mi v studenych startoch. Iba toto, nic viac. Ked som auto bral spat, tak neslo nastartovat vobec, hned skapalo, dokonca i ked som pridaval plyn. Musel som to dat zobrat (rozumej odtiahnut) do Mercedes servisu na Tuhovskej, kde po tych mantakoch ponastavovali vsetko spat (od volnobehu, cez lanko plynu, odpojenu lambdu a xy inych dofuckovanych veci). HROZNY AUTOSERVIS ! Ani stipka slusnosti, nic.

Autoservis TEKAUER - v Podunajskych biskupiciach - prisiel som tam s tym, ze sa mi zle radilo. Chceli vymenit na komplet spojku (300 Euro + ). Potom som skocil v NR do servisu Mercedes, kde mi vymenili gumove casti na prevodovke za 23 Euro. Problem odstraneny.
kravka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kravka »

asi len tie autorizované, najlepšie je na tom škodovka!! :wink:
Napísať odpoveď