Pomoc s vysokou školou.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
GrinderFX
Novice
Novice

Pomoc s vysokou školou.

Príspevok od používateľa GrinderFX »

Ponabudúci rok idem maturovať ( Predmety : INF, MAT, OBN, ANJ ) a neviem čo ďalej. Celý život som to odkladal a teraz sa to už blíži. Strašne by som chcel študovať PC Hardware (najlepšie v brne v CZ) ale neviem kde sa hardware študuje a jak sa k nemu vypracovať. Nehorázne ma baví robiť s ním a chcel by som sa tomu venovať aj ako práca v budúcnosti. takže vedel by niekto ?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc s vysokou školou.

Príspevok od používateľa beardie »

V Brne FIT alebo FEKT na VUT
GrinderFX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa GrinderFX »

beardie napísal:V Brne FIT alebo FEKT na VUT
čo by si doporučoval ? Dosť ma to dezorientuje, predpokladám že si tam budem mocť vybrať. A akým smerom by som mal ísť aby som sa dostal
k tomu už zmienovanému pc hardwaru ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pre zaciatok ti odporucim prestudovat si studijne plany oboch fakult a hlavne odborov na nich
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

architektúru PC máš na úplne každej informatike. Čisto odbor ktorý by sa zaoberal iba hardwarom nenájdeš. Musíš si predmety voliť tak, aby si ich tam mal čo najviac keď ťa to zaujíma, ale stále bude informatika iba o programovaní, matematike, sieťach, automatoch a niekedy aj o fyzike (záleží od fakulty). Tak aby si nebol potom sklamaný. Ak sa chceš "živiť hardwarom" teda skladať a servisovať počítače, na to ti školu netreba. Stačí si udržiavať prehlad v trendoch, sledovať obchody, recenzie a podobne. Škola ťa v tomto naozaj nič nenaučí, a teoria zo školy ako fungujú ram pamäte ti v praxi nebude nebude na nič. Pokiaľ tam teda ideš fakt len kvôli tomu HW a ostatné oblasti informatiky ťa nezaujímajú alebo dokonca robia problém, tak na tú školu radšej ani nechoď lebo stratíš 5 rokov.

btw, téma o výbere vysokej školy tu je: http://www.hojko.com/aka-vysoka-skola-t8353.html
Zamknuté