ZOH 2014 - Hokej
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: ZOH 2014 - Hokej
Vedenie timu sa rozpravalo o nominacii s charom , handzusom a hossom . Neviem ale z kade mas, ze handzus bol proti satanovi 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
asi od cháru a hossu
-
guess.whoo
Redeemer
Tak dnes pre mna prekvapenie a prehra Finska. Kanada hra zatial o triedu lepsie ako USA
Vzhľadom na priebeh zápasu to prekvapenie nie je, Švédi moc Fínom toho nedovolili pri hre 5 na 5. Fíni hrali doteraz super, ale tri korunky ich dokázali dnes naozaj dobre eliminovať. Odhliadnuc od toho spoteného gólu zachytal opäť fantasticky Lundqvist. Najslabší článok zápasu boli jednoznačne rozhodcovia.
Je mi jasne ze piskat na OH neni vobec sranda ale uz moc casto su s rozhodcami na tohtorocnych OH problemy.
Kruté časy pre USA aj Fínsko. Kanada ide s výsledkami 2-1 a 1-0 až o zlato.
Čakal som to presne naopak, finále medzi USA a FIN.. Ale dobré zápasy budú, Fíni po 4 rokoch opäť o bronz, myslím však, že prehrajú, vo finále favorizujem Švédov.
-
guess.whoo
Redeemer
po dnesku favorizujem kanadu..zdolali na nulu podla naj muzstvo na sampionate s prehladom
Ťažko povedať. Pred turnajom som tvrdil, že Švédi sem idú s najlepšou obranou a práve kanadskí útočíníci sa zatiaĺ nejak neprejavili. Dobrá lajna je Crosbyho, ale Kunitz všetko zahodí a potrebuje 1000 šancí, aby dal jeden gól, hoci Bergeron s Crosbym sa tam zodrú aby mu spravili priestor. Potom Getzlafova lajna je dobrá.
Moc Kanadu nemusím kvôli jej fans, ale ani k Švédom necítim zvláštne sympatie. Divný turnaj pre mňa ako fanúšika
Moc Kanadu nemusím kvôli jej fans, ale ani k Švédom necítim zvláštne sympatie. Divný turnaj pre mňa ako fanúšika
Kanada si podľa môjho názoru nezaslúži byť až vo finále. To čo predvádzajú na turnaji je nemastný neslaný hokej ktorý je na pohľad nezaujímavý. Ja som tam skoro určite videl USA ktorí majú super formu. Škoda.
Ja to vidím 1. Švédsko 2. Kanada 3. USA
Ja to vidím 1. Švédsko 2. Kanada 3. USA
-
theBliZZard
Star
Kanada hra najefektivnejsi hokej na turnaji, to ze sa tebe (vam) nepaci je irelevantne. Zasluzi si byt vo finale, tak ako si tam (podla mna) zasluzi byt USA, Svedsko a Finsko ... ale finale a vitaz je len jeden ...
To skor opacne by mali sediet. 
Celkom veľká téma je nominácia rozhodcov. Zápas o bronz píska američan a zápas o zlato kanaďan.
NHL mala podmienku, aby vždy jeden z rozhodcov bol NHL, ale celý argument, že sú najlepší je chorý. Však tu sa hrá podľa IIHF pravidiel a na veľkom ľade.
Tim Peel, ktorý dovrzal aj náš zápas s ČR je jeden z horších rozhodcov, napriek tomu píska o bronz. V zápase USA - Rusko neuznal ruský gól práve americký rozhodca.
K téme sa vyjadril už aj Forsberg, ktorý to označil za škandál a jeho slová potvrdil hráč Kanady Duchene, ktorý chápe švédske obavy, nakoľko ani jemu by sa nepáčilo, že zápas pískajú 3 švédi.
Čo poviete?
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ktosi už aj vyhrabal, že Kanada nikdy nevyhrala ak im nepískal vlastný.
NHL mala podmienku, aby vždy jeden z rozhodcov bol NHL, ale celý argument, že sú najlepší je chorý. Však tu sa hrá podľa IIHF pravidiel a na veľkom ľade.
Tim Peel, ktorý dovrzal aj náš zápas s ČR je jeden z horších rozhodcov, napriek tomu píska o bronz. V zápase USA - Rusko neuznal ruský gól práve americký rozhodca.
K téme sa vyjadril už aj Forsberg, ktorý to označil za škandál a jeho slová potvrdil hráč Kanady Duchene, ktorý chápe švédske obavy, nakoľko ani jemu by sa nepáčilo, že zápas pískajú 3 švédi.
Čo poviete?
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ktosi už aj vyhrabal, že Kanada nikdy nevyhrala ak im nepískal vlastný.
To by bolo asi prvý krát odkedy hrajú Rusi hokej , že by Kanada alebo USA vyhrali olympiádu na širokom klzisku ...
No teda taký jednoznačný priebeh som nečakal 
To je mentalita. Podľa mňa bola väčšia šanca, že sa namotivujú Fíni ako amíci. Skončí Selanne svoju rekordnú olympijskú kariéru s hat-trickom? 
Tí Kanadania im nedovolili takmer nič. Trochu kruté možno pre Švédsko, ale zaslúžene. Švédsko a USA som čakal úplne inak po tom, čo predvádzali v prvej polovici turnaja.
od semifinále to dopadlo presne naopak ako som čakal, USA boli moji favoriti na zlato od začiatku škoda, že im tie dva posledné zápasy nevyšli.Kanada sa zlepšovala pomaly cestou do finále... Prekvapenie turnaja podľa mňa vypadnutie svajciarska s lotysskom
Od Svedov sa nic nedalo cakat, sami dedkovia, nudny, pomaly, prilis staticky nezazivny hokej. Zlato by som viac doprial USA, nuz ale, ukazala sa velkost Kanady, ktora dokazala vyhrat tych par dolezitych zapasov.