Stronghold Kingdoms
-
cruncher007
Amateur
Stronghold Kingdoms
co si myslite o novom strongholde? Tituly Stronghold patria medzi obľúbené historické stratégie a tak správa, že sa pripravuje jej online podoba, zrejme mnohých poteší. V MMO Stronghold Kingdoms sa budú stavať budovy ... mal by byt aj singl player
no uvidime co to bude zac 
-
cruncher007
Amateur
jj pozri si viac k tomu
Kód: Vybrať všetko
http://www.strongholdkingdoms.com/Stránku poznám ... nevieš či tam bude to stavanie budov na 100% + multiplayer ?cruncher007 napísal:jj pozri si viac k tomuKód: Vybrať všetko
http://www.strongholdkingdoms.com/
-
cruncher007
Amateur
jj malo by bytQ7_TiGeeR_X6 napísal:Stránku poznám ... nevieš či tam bude to stavanie budov na 100% + multiplayer ?
Re: Stronghold Kingdoms
tak kto hrava este stronghold kingdoms??
ja by som zahral
ono je to uz zadarmo ? 
a kedy to nebolo zadarmo?? ja to hram od uplneho zaciatku,, a pohoda, ako plati sa ale to ta trapit nemusi
-
Solo_Kamen
King
Pred pár dňami sa otvoril server, kde je celá Európa.... podme bojovať za Slovensko, polovička obyvatelov Slovenského územia sú poliaci momentálne 
Ako sa dostanem na ten server? Ked zvolim europu tak najblizsie je len Ukrajina.
-
Solo_Kamen
King
Je tam aj Slovensko. Ked klikneš na jeden s tých štvorčekov, tak sa ti vpravo zobrazí názov kraja, Až potom potvrdíš umiestnenie dediny
Teraz ked som si uz spravil dedinu tak sa na mape na Slovensko viem pozriet. Ale pri zakladani som to nemal.
Aky mam zvolit svet (Select Word)?
Aky mam zvolit svet (Select Word)?
-
Solo_Kamen
King
Podla všetkého je server miestami preplnený, neviem... asi nepočítali s tým, že o tú hru bude väčší záujem
.ä
P.S. Pri prihlásení máš možnost swap worlds
P.S. Pri prihlásení máš možnost swap worlds
neprisiel mi potvrdzujuci mail... nie je ani v spame... ako dlho ste na neho cakali?
10 min
prisiel po registracii cez klienta... len dedinu som mohol zalozit az v Madarsku...
To si este na tom dobre, ja az v Rumunsku 
-
Solo_Kamen
King
Ja som bol druhý obyvatel Slovenska a väčšina ludí ma brutálne popredbiehala
. Buď som v tejto hre strašne chabý alebo všetci naokolo minuli tažké peniaze na premium :O
Som sa chcel stahovat... Na Slovensko. Tak som ma Ukrajine a stratil som premium token, ktory som mal ako bonus :-/