Co dalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
majo1990
Medium Star
Medium Star

Co dalej?

Príspevok od používateľa majo1990 »

Ahojte, neviem ci si pametate ale mal som tu temy ohladom mojej priatelky , teraz uz asi ozaj ex, ide o to ze sme boli spolu vyse 2 roky a teraz sa to skoncilo. V skratke ide o to ze som jej nasluboval spolocne byvanie / podnajom ktore si ona vyzadovala a tuzila aby sme boli spolu stale a nie len na randenie. V pociatku som to aj chcel ale tlacenim na pilu ma tym odohnala. Strasne sme si chybali a ja som sa na nic nezmohol, iba v sluboch, mozno som sa bal zadlzenia alebo vyhadzovat prachy za podnajom. To je aj dovod pre ktory sa so mnou rozisla. Ale dalsia vec je ta, ze si zacala pisat na pokeci s chalanom, priznala sa ze sa snim dobre pise ale nemaju spolu nic viac, vraj je to priatelska uroven. Mojou chybou bolo ze som zacal ziarlit jak besny, zacal som jej nadavat svinske veci. Ospravedlnil som sa jej cez SMS. bol som za nou 36 km aby mi povedala do oci ako to cele s nami bude ci sa chce rozist. .Najprv mi neotvarala, potom v zavale hnevu som zacal na nu ziapat. Proste zacal som opat ziarlit. Napokon mi povedala do oci ze sa rozchadza. Toto nieje prvy ani posledny krat co flirtuje s inym. Valentin bol super, obdarili sme sa darcekmi. Pocas hadky mi aj povedala ze to uz na valentina vtedy nemyslela so mnou vazne ale neviem co si mam o tom mysliet ked mi este po valentine pisala ze "chcem len teba" " ja tvoju doveru nesklamem" som povedala ze ta nechcem opustit".
Je to pre mna tazke lebo som ju strasne miloval, hrozne ma ma na haku a ja som zufaly, snazim sa jej nepisat, nekontaktovat ju, uz je to vyse dna co som sa jej neozval, dufam ze mi to aj tak vydrzi. viem ze kazdy tu bude pisat ako mam zabudnut. Poradte nieco ine co mam robit. Chcel by som ju dostat spat ale je to asi za vodou... :?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Co dalej?

Príspevok od používateľa beardie »

ser na nu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a keby si ju dostal späť, čo by sa zmenilo? Zobral by si tú hypotéku ktorej si sa tak bránil? Prestal by si žiarliť keď si na ňu predtým ziapal? Tie všetky problémy by tam boli stále, a bolo by to iba oddialenie problému. Ak to bol taký vzťah ako si ho v skratke popísal, tak by ten rozchod skôr či neskôr nastal.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ach kámo, je to pekne v prdeli, však. Pozri sa na to z nadhľadu, čo iné ti zostáva ako začať zabúdať?

Aj si to chcel dať zase dokopy, no posral si to tým kričaním. Neviem, čo všetko predchádzalo vášmu rozchodu no v skratke som to pochopil asi tak, že ona z teba chcela mať niekoho iného ako si, a ty, zaľúbený po uši si jej nasľuboval hory, doly. Čokoľvek, čo teraz urobíš bude len zúfalý pokus vrátiť niečo, čo je hajzli a to ty vieš. Nechaj to tak, nerieš, možno sa ti ozve sama, nič nie je nemožné. No už ju nekontaktuj, nechaj ju tak, život pôjde ďalej.
majo1990
Medium Star
Medium Star

Stve ma najma to, ze som ja ten aktivny debilko co to chce furt zachranovat. Sama od seba mi nenapise. Nechapem co sa jej porobilo ked este pred par dnami to bolo ako tak "dobre" . Neviem prelusknut to, ze sa zlomi a zacne novy vztah. Neprezijem to v predstavach
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako tak dobre? Veď na valentína to už nemyslela s tebou vážne
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

to si asi len ty myslim, ze pred par dnami to este bolo dobre ... ona sa uz rozhodla podla mna, len ti to asi nevedela povedat, tak to trosku natahovala
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Raz mi môj otec povedal na tému vzťahov: "Nikdy sa nenechaj nikým urážať. Bolí to, keď ti niekto koho máš veľmi rád nadáva. Taký človek ti za to nestojí."
Mne sa to dosiaľ len potvrdilo, takže podľa mňa si si to pokazil tou tvojou žiarlivosťou. Takže ako ti ostatní radia, nechaj ju tak. Možno sa ozve sama, ale predpokladám, že bude chcieť byť "len kamarátka".
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne viem, ako sa cítiš. Ale to ťa prejde, určite, neboj.

Prečo vlastne viac veríš tomu, čo cítiš teraz a nedôveruješ skôr tomu, čo si cítil ešte počas vzťahu? Veď ty vlastne nechceš spoločné bývanie, nechceš takto žiť, tvoja predstava je iná a robiť všetko len preto, aby ona mala radosť? Veď to je hlúpe. Ako dlho by si vydržal sa tváriť, že si šťastný, pričom vôbec šťastný nebudeš? Podľa mňa nie dlho, a tak, či onak by to skončilo rozchodom. Je to v prvom rade tvoj život, a preto ho ži podľa svojich predstáv a nie predstáv niekoho iného. Keby ste sa dali znovu dokopy aj tak si myslím, že by si bol len v pochybnostiach, či to bolo správne rozhodnutie. A radšej nech sa to skončí teraz, ako potom, keď už budete spolu bývať a minieš čas, úsilie, peniaze na niečo, čo nie je podľa tvojich predstáv. To, že ju chceš späť, si začal pociťovať až vtedy, keď sa na scéne objavil iný chlap. Až vtedy ti začala pripadať ako láska tvojho života. Je samozrejme ťažké, čo i len pomyslieť na to, že dlhú dobu patrila len tebe a teraz bude patriť niekomu inému. Žiarlivosťou to však nevyriešiš. Tým ešte viac pochovávaš všetky nádeje. Ak tam vôbec ešte nejaké sú. Pozri, zober to tak, že ti to vlastne uľahčila. Povedala ti na rovinu, že chce rozchod a tým odpovedala na všetko. Netlač ju do ničoho, pretože ver tomu, že by si nebol šťastný ani ty, ani ona. Je jasné, že sa nedá len tak zabudnúť, veď ste boli spolu 2 roky. Chce to čas a hlavne uvažuj teraz skôr hlavou a nie srdcom. Vezmi to tak, že to nebola zrejme "tá práva". A ak áno a ty si bol "ten pravý" pre ňu, tak sa vráti.

A to všetko, čo ti písala, že chce byť s tebou a podobne. To vôbec nič neznamená. City sa dokážu zmeniť zo dňa na deň. Je ťažké tomu veriť, ale je to tak. Ak človek má pochybnosti o vzťahu už dlhšiu dobu, dusí to v sebe a v hlave to neustále rozoberá, tak kľudne ťa ráno može ľúbiť a večer sa s tebou rozíde. Ja som sa tiež s jednou rozišiel tak, že jedného dňa sme mali vážny rozhovor, po ktorom bolo všetko super a bola rada, že sme sa porozprávali a všetko si ujasnili. Písala mi, ako veľmi ma ľúbi a nevie si predstaviť život bezo mňa. O pár dní už bol druhý, veľmi krátky rozhovor, v ktorom povedala, že má pocit, že sme viac kamaráti, ako partneri a tým všetko ukončila. V podstate zo dňa na deň. Jeden deň ma nekonečne ľúbila a na druhý som už bol len kamarát.

//ako tak čítam tie tvoje témy, tak celý váš vzťah je len jedno veľké trápenie. Čím skôr zabudneš, tým lepšie. Tu už šanca takmer nie je. Raz si ty niečo "riešil" s kamoškou, potom ona "pozerala filmy" s kamarátom. Stále tam bol nejaký jej facebookový nápadník, s ktorým bola šťastná. Takýto "vzťah" ti vobec nestojí za trápenie. Keby to bolo "len" o tom bývaní a inak váš vzťah bol celú dobu ok, tak dajme tomu, že by to stálo za pokus o návrat, ale toto je čisté mrhanie časom, energiou, zbytočné trápenie seba, ako aj jej.
majo1990
Medium Star
Medium Star

Zistil som ze si zacala volavat s tym chalanom a realizovat si stretnutia. Vyzera to tam vo velkej aktivite zo strany byvalej ex, nedokazem na to nemysliet. Ako mi mohla toto urobit? Vo vztahu ma uistovala ze nikdy sa za druhym chalanom nepoberie po rozchode. citujem co mi napisala " Ahoj , nie si mi lahostajny, ved sme spolu stravili dost casu. Je skoda, ze nestojis o priatelstvo, lebo mi budes ako clovek chybat. Uvedomila som si, ze uz vsetky tie vysvetlovania a prosby su zbytocne a unavuju ma. Urcite si najdes dobre, mile dievca, ktore ta spravi stastnym, prajem ti to." a apelovala na neho plus na to byvanie "to nie je o nom, ale o tebe, aj ked pre teba je to lahsie nepripustit si to. zistila som, ze ty tu spolocnu buducnost vidis inak ako ja. neviem, vyhod ich.. (jej veci ktore su u mna).
Chce sa snim stretnut, asi s toho nieco bude. Ja sa trapim, nemam chut ani zit. Ona to preziva pokojne., pre nu je to vitazstvo a uzavreta vec a mysli to ozaj vazne
Lutujem ze som ju ponizoval. Mam chut si spravit nieco strasne zle. Co mam robit ludia? som zufaly. Neviem prekonat predstavu ze si spolu nieco zacnu. Je to krute a od nej podle ako sa zachovala,Ved predsa koli spolocnom byvani sa nerozchadza.
beardie
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:ser na nu
majo1990
Medium Star
Medium Star

To sa lahko povie :(
beardie
Redeemer
Redeemer

cas vylieci
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Jasné, že sa kvôli tomu rozchádzajú aj iní. Jednoducho máte iné predstavy o živote, iné názory. A to je dosť podstatné. Ona túži po niečom inom a momentálne ju v tom, čo chce brzdíš. Proste ste si nesadli, aj keď to teraz vnímaš inak. Postupom času ale prídeš na to, že vlastne mala pravdu a v tomto vzťahu by si sa len trápil a takisto by sa trápila aj ona.

A prečo by to malo byť od nej podlé? Ona nemá právo byť šťastná? To má čakať, kým teba to prebolí, alebo, kým si ty nenájdeš, ako prvý, inú frajerku a potom už nech si robí, čo chce?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Vy ste mali búrlivý vzťah už od začiatku. Sám si odpovedz, či ti ten vzťah vlastne niečo dával. Len ťa oberal o energiu. Možno ti pomôže spísať si "za" a "proti" a zistíš, že to "proti" prevažovalo. Nie je ľahké presmerovať myšlienky na niečo iné, možno sa cítiš ukrivdený, ubolený, možno v šoku, možno to potrvá mesiace, ale raz to prejde. Nájdi niečo, čo ťa baví a zameraj sa na to (najlepšie niečo, kde si fyzicky vybiješ energiu)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

majo1990: beardie to napisal vystizne a presne :)
Zi a uzivaj, ziadnu neber vazne. Az sa jedneho dna spametas, ze chodis stale za tou istou... a to je ona. Tá tvoja.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

No nic majo, konci sa jedna kapitola tvojho zivota. Vyznam to uz nema v tvojom pripade. Cim skor to predychas, tym lahsie pre teba.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Bud chlap a neponizuj sa pred nou, nestoji za to... Ked sme sa my rozchadzali s ex, tak tiez som zistil, ze ma podvadza a to uz neboli ziadne nevinne telefonaty, ci spravy, ale prudka suloz :lol: Ked uz videla, ze nie je ine vychodisko, ze jej to tolerovat nemienim, tak zacala na mna utocit, ze som taky a onaky... nenechaj sa hlavne zahnat do kuta, nevesaj hlavu, nemen sa kvoli nej, ak chces nieco zmenit vo svojom zivote, tak nikdy nie za ucelom ziskania si cloveka, ktory si to nevazi a ktory by pre teba podobnu vec v zivote neurobil... Nechaj tak, mozno sa da dokopy s tym druhym, ale ty uz vies aka je a tieto typy zien sa nikdy nemenia, ver mi ze tomu chalanovi nemas co zavidiet, iba ho lutovat. Hlavu hore, raz sa jej mozno z hlbky duse podakujes, ked stretnes tu pravu a uvedomis si, ze ona stala za tu bolest, ktoru prezivas teraz, aby si mohol stretnut lepsiu :wink:
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

Zober všetky veci, všetko čo by Ti ju pripomínalo a odlož ich niekam, kde s nimi neprídeš do styku (pivnica, povala..), vyhodiť ich nemusíš, pretože raz sa na tom zasmeješ a tieto veci Ti to pripomenú. Prestaň ju sledovať na pokeci či fejsbúku či kde. Snaž sa nevšímať si to, čo Ti ju pripomínalo. Ďalej nájdi si nejakú aktivitu. 50% z Teba teraz odišlo preč, tak sa snaž tých 50% nájsť niekde inde, napr. posilka, knihy (..tie vrelo odporúčam), hlavne sa stretávaj s kamarátmi, ktorí sú pre Teba najviac a spolu si užívajte život. Zmeň štýl obliekania, choď do prírody, snaž sa nebyť sám, snaž sa vždy vykonávať nejakú aktivitu, snaž sa zamestnávať mozog niečím iným, čo by Ti ju mohlo pripomínať. Takto sa dostaneš "nadvec" a čím skôr sa sem dostaneš, tým skôr budeš pripravený ísť ďalej.
Ak toto spravíš, ona si to všimne a zistí, že si sa pohol ďalej, zistí že, chce byť toho súčasťou, tak Ťa kontaktuje aj sama a vždy bola Tvoja. Ak to neurobí tak máš dôkaz, že si urobil dobre, že si sa pohol ďalej a nestrácal čas rýpaním sa v minulosti, ktorú nemôžeš zmeniť. Myslím si, že toto je najlepší postup, ktorý teraz môžeš urobiť..
katya
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa katya »

príležitosť pre novú ženu, najlepší liek
Napísať odpoveď