Poprosim zmazat
Re: Čo po maturite? - Štúdium v zahraničí (Škandinávia)
Čiže na prijatie na tú Dánsku školu stačí znalosť angličtiny a schopnosť vyjadrovať sa? (Keďže ma nenapadá, čo maturant môže napísať do CV/CL - asi to isté, čo 99% ďalších maturantov).
Každopádne, dobrá skúsenosť, ak ti ide o to poradiť druhým, tak ťa chválim. Celá téma síce smrdí nejakým promom, tvoj nick to navyše klincuje, ale verím, že to je iba náhoda.
Možnosť štúdia v zahraničí ma láka, najväčším problémom u mňa boli financie, a neochota tak drasticky meniť zabehnutý režim. Ale, hlavne tie financie, ako spomínaš.
Snáď téma niekomu pomôže.
Každopádne, dobrá skúsenosť, ak ti ide o to poradiť druhým, tak ťa chválim. Celá téma síce smrdí nejakým promom, tvoj nick to navyše klincuje, ale verím, že to je iba náhoda.
Možnosť štúdia v zahraničí ma láka, najväčším problémom u mňa boli financie, a neochota tak drasticky meniť zabehnutý režim. Ale, hlavne tie financie, ako spomínaš.
Snáď téma niekomu pomôže.
aky odbor studujes ?
Teším sa na ten blog čo chystáš. Všimol som si plagát na štúdium v škandinávskych krajinách v škole, celkom ma to zaujalo, ani s anglickým jazykom by nebol problém keby som sa do toho pozrel. Problém by bol skôr s peniazmi a s tým, že som hanblivý. 
Dá sa tam prežiť finančne len na základe nejakej práce/brigády popri škole?
myslím že tam fungujú aj dosť výhodné student loans, teda aspoň v Nórsku hej, neviem ako v Dánsku ..
Dnes som pozeral v škole a tento plagát tam máme.
Na to štipko 700€ má nárok každý? Celé mi to príde zvláštne, že sa bijú o slovákov.
Inak, "grafic design" zabili.
Inak, "grafic design" zabili.
To či má každý nárok na to štipendium neviem, to by mohol vedieť dreamwork. Tomu grafic design nechápem, na web stránke to majú normálne graphic design.
Na webe čo je na tom plagáte píše toto: Študenti pochádzajúci z členských krajín EÚ za štúdium na vysokej škole v Škandinávii neplatia. Študent si hradí náklady na študijné materiály, ubytovanie, transport a stravu.
-
yoggy
Zaujímalo by ma či je potrebné mať matematiku v každom ročníku na SŠ, alebo stačí mať len v prvých 3 ako to mám ja 
mňa by zaujimalo vybavenosť v škole a hlavne informatika a podobne veci či robia na nejakych smiešnych intel pentium 4 atd..
take kompy sa nepouzivaju snad ani na slovenskych dedinskych VSjapaja napísal:mňa by zaujimalo vybavenosť v škole a hlavne informatika a podobne veci či robia na nejakych smiešnych intel pentium 4 atd..
prid do kosic na SPS strojnciku
..........vysokých školách. Nie stredných.japaja napísal:prid do kosic na SPS strojnciku