Vyzbieranie penazi - sluzba/pomoc
Vyzbieranie penazi - sluzba/pomoc
Čavte, stala sa mi taka vec, že som bol na koncerte a spevak mi rozje*al zrkadlovku.. Tak si chcem spraviť niečo ako zbierku, možno sa niekto z nich najde a pomôže mi trošku.. Nieje na to nejaky program/web, niečo ako kickstarter? že by tam ukazovalo, koľko sa vyzbieralo a koľko mi terba..? ak by Vás dačo napadlo, budem vďačný.. díky..
Re: Vyzbieranie penazi - sluzba/pomoc
co tak to riesit cez policiu? nad 266 euro to uz je trestny cin
A tú zbierku začni rovno u neho. Ak ti niečo rozbil, mal by ti to preplatiť.
No, to mu ale bude asi ťažko dokazovať, že práve on ju rozbil, nie? Inak, smiem vedieť, aký to bol koncert? KF v MMC a Rytmičák sa neovládol? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
píš že spevák, a rytmus má od speváka veľmi ďaleko 
raz tu mordecai robil takú zbierku. Bol to slovenský web, a presne ukazovalo koľko potrebuje vyzbierať a koľko má. Skús sa jeho spýtať čo to bolo za web
raz tu mordecai robil takú zbierku. Bol to slovenský web, a presne ukazovalo koľko potrebuje vyzbierať a koľko má. Skús sa jeho spýtať čo to bolo za web
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo ťažko? Čo bol jediný na tom koncerte?Innocence napísal:No, to mu ale bude asi ťažko dokazovať, že práve on ju rozbil, nie?
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
mozno bude mat aj fotku v momente kedy mu ide rozbit tu zrkadlovku 
Predpokladám, že incident videli možno 2-3 návštevníci a:Ryan Giggs napísal:Prečo ťažko? Čo bol jediný na tom koncerte?
a) je možné, že autor témy žiadneho z nich nepozná
b) aj keby ho poznal, pochybujem, že bude svedčiť, naťahovať sa s políciou a pod.
c) napokon to bude stále tvrdenie proti tvrdeniu
Ešte je možné, že z koncertu sa zhotovoval videozáznam, ten je ale vlastníctvom speváka/agentúry, ktorá ho zastupuje, tak nemyslím, že poskytne dôkaz proti sebe.
-
Ryan Giggs
VIP
Ake tvrdenie proti tvrdeniu ked mas svedkov? To je co za nezmysel?
To ci tych svedkov pozna alebo nie je uplne irelevantne. Mal to riesit hned na mieste.
To ci tych svedkov pozna alebo nie je uplne irelevantne. Mal to riesit hned na mieste.
Každý priemerný právnik by vedel spochybniť tvrdenia takýchto svedkov. Spevák by potom mohol mať "svedka", ktorý by tvrdil, že sa nič nestalo. Tu je to tvrdenie proti tvrdeniu. Súhlasím, mal to riešiť hneď na mieste, ale teraz s tým už nespraví nič. Možno tak tá zbierka, ale pochybujem, že ľudia sa mu poskladajú na novú zrkadlovku.
http://www.imraising.com toto by ti malo vyhovovat..
-
Ryan Giggs
VIP
To je zase kravina.Innocence napísal:Každý priemerný právnik by vedel spochybniť tvrdenia takýchto svedkov.
Mna by aj zaujímalo, ako a z akého dôvodu ti ju rozbil. To skákal nejak do publika, alebo ti ju vyslovene zobral a rozbil?
Na koncerte sa na speváka pozerá drvivá väčšina ľudí, a tvrdenie, že ho videli dvaja-traja je odveci, nie?
K tej zbierke ako takej - za akým účelom by ti ľudia mali dať peniaze? To nejak nechápem. Pokiaľ nemáš záznam, alebo niečo také, tak tam môže prísť každý, napísať smutnú story a zarobiť si? Alebo mi niečo uniká?
Na koncerte sa na speváka pozerá drvivá väčšina ľudí, a tvrdenie, že ho videli dvaja-traja je odveci, nie?
K tej zbierke ako takej - za akým účelom by ti ľudia mali dať peniaze? To nejak nechápem. Pokiaľ nemáš záznam, alebo niečo také, tak tam môže prísť každý, napísať smutnú story a zarobiť si? Alebo mi niečo uniká?
Bolo to v Prahe na koncerte Peacocks a predkalepa Wayward Caines.. Predkapela, spevak robil dobru show, bohuzial som si potreboval odlozit fotak, tak som si ho polozil na uplny pravy kraj podia, lenze spevak skakal ako sialeny a necakal som, ze doskoci az tam ku kraju, kopol mi do fotaka a spadol na zem a rozbil sa.. objektiv prasknuty, telo bohuzial neviem, ako je na tom, nemam moc na com otestovat, ci foti dalej..
Riesit to cez policiu je vystovela blbost, kym by sa to vyriesilo, tak by som si davno nasporil na novu..a tiez to nespravil na schval..a dohadovat sa ako sprosty so spevakom z nemecka mi je na nic..
Skor sa spolieham na kamaratov, co ma uz davno poznaju, pre ktorych fotim uz dlhe roky a mozno by chceli, aby som fotil aj nadalej, lebo kym si nasporim na novy objektiv, tak to potrva aspon rok.. a bez fotenia asi neprezijem..
takze to chcem aspon skusit, ked sa mi nepodari, mam hold smolu.. skor som cakal, ze ho ozraty niekde zabudnem, ako ze mi ho niekto rozbije..
Riesit to cez policiu je vystovela blbost, kym by sa to vyriesilo, tak by som si davno nasporil na novu..a tiez to nespravil na schval..a dohadovat sa ako sprosty so spevakom z nemecka mi je na nic..
Skor sa spolieham na kamaratov, co ma uz davno poznaju, pre ktorych fotim uz dlhe roky a mozno by chceli, aby som fotil aj nadalej, lebo kym si nasporim na novy objektiv, tak to potrva aspon rok.. a bez fotenia asi neprezijem..
takze to chcem aspon skusit, ked sa mi nepodari, mam hold smolu.. skor som cakal, ze ho ozraty niekde zabudnem, ako ze mi ho niekto rozbije..
HO (speváka) videli všetci, ale TO (rozbitie) mohli vidieť tak tí z prvého radu, aj to len tí, či boli na tom pravom kraji, takže určite to bolo zopár ľudí, ktorých by autor témy aj tak nikdy nevypátral. So zvyškom Tvojho príspevku súhlasím.Hensym napísal: Na koncerte sa na speváka pozerá drvivá väčšina ľudí, a tvrdenie, že ho videli dvaja-traja je odveci, nie?
-
Ryan Giggs
VIP
Keby to riešil na mieste, napr. hneď po koncerte tak by nemusel nič pátrať. To je dalsi blud, take veci sa riešia hneď, nie po mesiaci. Každopádne v tomto pripade to bola nehoda, ktora sa stala defacto jeho hlúposťou, takže je to irelevantné.
-
PROCHY 603
Zablokovaný
cinges napísal:Bolo to v Prahe na koncerte Peacocks a predkalepa Wayward Caines.. Predkapela, spevak robil dobru show, bohuzial som si potreboval odlozit fotak, tak som si ho polozil na uplny pravy kraj podia, lenze spevak skakal ako sialeny a necakal som, ze doskoci az tam ku kraju, kopol mi do fotaka a spadol na zem a rozbil sa.. objektiv prasknuty, telo bohuzial neviem, ako je na tom, nemam moc na com otestovat, ci foti dalej..
Skor sa spolieham na kamaratov, co ma uz davno poznaju, pre ktorych fotim uz dlhe roky a mozno by chceli, aby som fotil aj nadalej, lebo kym si nasporim na novy objektiv, tak to potrva aspon rok.. a bez fotenia asi neprezijem..![]()
Noze napis co je to za fotak ze musis setrit CELY ROK
A chyba je v tebe a na tvojej strane nie v spevakovi.