Máte niekto skúsenosti s toutou doplnkouuvou službou v alze ? Znie to až príliž dobre
Alza + 2 mesiace vrátenia tovaru
Alza + 2 mesiace vrátenia tovaru
Na alze som našiel známu go pro kameru, for fun som ju hodil do košíka spolu s príslušenstvom že kolko by to dokopy vyšlo. V košíku sa mi zjavila možnost vrátit do 2och mesiacov za 20e. Čítal som aj podmienky tejto služby no možno mi niečo ušlo ale vážne si môžem kúpiť túto kameru, íst s nou na mesačný trip potočiť všetko v tej najelpšej kvalite a hned po tripe ju vrátit bez udania dovodu a stratit tak max 20 euro ?
Máte niekto skúsenosti s toutou doplnkouuvou službou v alze ? Znie to až príliž dobre
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Alza + 2 mesiace vrátenia tovaru
zrejme áno, oni ju potom predajú o 20€ lacnejšie ako zánovný tovar
A tych zanovnych tovarov je v Alze kopu, vsetko so zarukou 21 mesiacov.
-
Ryan Giggs
VIP
Ked to stihnes natocit za 7 dni tak to mas zadarmo. Neviem co je na tom take lakave, pozicat si kameru na 2 mesiace za dvacku...
lakave je to že si ju nemusim kupovať za 450 euro ked ju planujem vyžívať jeden mesiac v roku
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
S tým rozdielom, že ju nepredajú ako Zánovnú, ale len ako Rozbalenú
Zánovné veci sú tie, ktoré sa vrátili z reklamácie, no zákazník sa rozhodol pre vrátenie kúpnej sumy. Treba si ale dávať pozor, aby si kameru nepoškodil (škrabance atď.), vtedy by si účtovali určite niečo za poškodenie tovaru.
A nieje lepsie si v tom pripade pozicat od znameho? Ved to uz ma dnes kazdy druhy... V mojom okoli co viem urcite sam mam v policke pohodene dve... Myslim ze dnes uz nieje problem poziadat kamarata, alebo kamaratovho kamaratajukel napísal:lakave je to že si ju nemusim kupovať za 450 euro ked ju planujem vyžívať jeden mesiac v roku
jukel
pokial je mi zname /ak sa mylim opravte ma/ tak alza si vyhradzuje moznost,ze ti sumu ktoru si zaplatil za tovar nevrati v hotovosti, ale iba vo forme vratky ktoru ale mozes uplatnit iba v ramci dalsieho nakupu u nich. Takze az take vyhodne to podla mna nemusi byt..
Takto si oni zabezpecia ze peniaze zostavaju stale u nich a si nuteny kupovat stale iba ich tovar.
pokial je mi zname /ak sa mylim opravte ma/ tak alza si vyhradzuje moznost,ze ti sumu ktoru si zaplatil za tovar nevrati v hotovosti, ale iba vo forme vratky ktoru ale mozes uplatnit iba v ramci dalsieho nakupu u nich. Takze az take vyhodne to podla mna nemusi byt..
"V prípade, kedy objednávateľ splní všetky podmienky poskytovateľa služby pre vrátenie výrobku, poskytovateľ vráti bez zbytočného odkladu po splnení podmienok služby objednávateľovi kúpnu cenu výrobku, príp. mu vystaví darčekový poukaz v hodnote rovnajúcej sa kúpnej cene výrobku, ktorého sa služba týkala."