Zial, ako to uz obcas byva, laptop sa po dni pouzivania rozhodol premenit na tehlu a nejde ani tuk.
Problem je, ze na disku su velmi dolezite a hlavne CITLIVE udaje, a v ramci bezpecnosti som (skor sme) zamietli odovzdat laptop do ruky "niekomu" s tymto obsahom. Ide o taky skor ultrabook takze klasicka sachta na HDD nehrozi, musel som teda dat dole cely kryt (ziadna warranty void plomba/nalepka), dat dole 2 flex kable (klasicke nasuvacie s positkou) dalsich 6 srobov sachty disku a vybrat disk. Planujem ho zapojit externe a wajpnut predmetne zlozky a disk zase vratit naspat.
Ide o laptop SONY VAIO Fit 15A.
Myslite ze bude dusno ?
Reklamácia LAPTOPU Sony Vaio
Re: Reklamácia LAPTOPU Sony Vaio
konzultoval by som to so Sony servisom
Re: Reklamácia LAPTOPU Sony Vaio
Volal som do nejakeho sony servisneho strediska, tam mi povedali ze na slovensku sa riesia iba pozarucne opravy, cize musim laptop odniest k predajcovi a on to odosle na nejaku centralu "niekde" (v zahranici), cize som sa moc nedozvedel, akurat mi povedal ze to mam zlozit ako to bolo a tvarit sa ze som to nerozoberal, akurat ze to nejde, zase drobne "poskodenia" som spravit musel, sroby boli napr. aj pod obojstrannou lep. paskou ktora drzi protismykovu gumenu listicku a pod tou paskou boli 4 sroby krytu takze to, ze to uz niekto sroboval to si vsimne aj slepy.
Kazdopadne, okrem krytu,disku a tych 2 flexov som nehybal s nicim.
Trosku ma sklamalo ze laptop za 1300€ a opticky asi 2 sroby chybali niekde na doske, pod bateriou uzemnovaci pas nebol uchyteny pod skrutkami ako ma byt ale zosuvereny vedla a chyteny len tak okrajovo (bolo tam O-cko na srob a to ocko dokrcene chytene len tak bokom) a podobne "drobnosti" ktore by clovek cakal ze budu tiptop, kazdopadne to uzemnenie mohol byt aj kamen urazu tohoto stroja...
Kazdopadne, okrem krytu,disku a tych 2 flexov som nehybal s nicim.
Trosku ma sklamalo ze laptop za 1300€ a opticky asi 2 sroby chybali niekde na doske, pod bateriou uzemnovaci pas nebol uchyteny pod skrutkami ako ma byt ale zosuvereny vedla a chyteny len tak okrajovo (bolo tam O-cko na srob a to ocko dokrcene chytene len tak bokom) a podobne "drobnosti" ktore by clovek cakal ze budu tiptop, kazdopadne to uzemnenie mohol byt aj kamen urazu tohoto stroja...