The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Mne sa diel celkom pozdával.... takto má správny survival vyzerať, nie tie sci-fi happyendy o nájdení lieku, mutáciách, poskrývaných výskumníkoch a podobne.... Je to len a len o tom, ako prežiť deň, ako sa skryť ako zohnať zásoby, ako sa podľa možností nedať zožrať.... či poprípade ako ozbíjať iných a trochu sa s nimi pobaviť
.... No som zvedaví, čo sú tí noví zač, vyzerajú na takých správnych pirátov (holt moja krvná skupina)....
Ten dej by mi v tomto poslednom diely az tak nevadil, ale tie logicke chyby pre boha to co pisu aky amateri??? A to ozaj v amerike nema nikto mapu... 
Diel bol, prekvapivo, dosť dobrý, ako píše Pinhead. 
Dúfam, že sa z nových postáv nevykľujú klišé nepriatelia, ako to bolo s Guvernérom,... Ale na prvý pohľad sa zdali fajn.
Dúfam, že sa z nových postáv nevykľujú klišé nepriatelia, ako to bolo s Guvernérom,... Ale na prvý pohľad sa zdali fajn.
Diel nebol zlý, v porovnaní s dielami ako rick pobehoval po poli a hľadal svoju mŕtvu ženu to bolo skvelé. Zabíjanie, utekanie, hľadanie, ale privítal by som dejový posun.
Dnešný (včerajší) sa mi celkom páčil, zopár dramatických scén, záhadných postáv (Eugene) - konečne náznak narušenia stereotypu.
Dobrá časť. Vyzerá to veľmi dobre. Dejová línia okolo Glenna sa zaradila medzi moje obľúbené zo všetkých ostatných, všetky tri nové postavy sú zaujímavé, Rosita je fajn, taká postapo Lara Croft
, a celkovo dúfam, že sa to posunie v príbehu niekam ďalej.
Budúca časť sa bude točiť asi najmä okolo Daryla a Beth, tak dúfam, že to nebude zase krok vzad.
Budúca časť sa bude točiť asi najmä okolo Daryla a Beth, tak dúfam, že to nebude zase krok vzad.
Celkom sa dalo....
Spoiler
Len ma tak napadlo, že keď tomu vedcovi, čo má look a la roky 80.-te nikto v tom Washingtone už pár týždňov nezdvíha telefon, tak na čo tam potom vlastne idú....
Cast lepsia ako minule, rambo vyzera v pohode. Ale zas take wtf. 20 zombie sa tam teleportuje z nicoho nic, doktor ani strielat nevie, to uz aj tie 2 deti lepsie strielaju. Ako mohol prezit doteraz.
Dufam, ze sa uz vsetci co najskor stretnu, lebo tie ostatne linky su dost onicom. Ale bojim sa, ze sa stretnu az na konci serie v tom mestecku.
Radsej nech sa sustreduju na ten Washington.
Ale celkovo ta skupinka rambo, doktor a ta mladsia sestra co je s glenom, je asi najzaujimavejsia cast.
Strasne ma ale serie, ako to natahuju. Prva seria mala malo casti a stalo sa tam toho ovela viac ako teraz za celu seriu.
Dufam, ze sa uz vsetci co najskor stretnu, lebo tie ostatne linky su dost onicom. Ale bojim sa, ze sa stretnu az na konci serie v tom mestecku.
Radsej nech sa sustreduju na ten Washington.
Ale celkovo ta skupinka rambo, doktor a ta mladsia sestra co je s glenom, je asi najzaujimavejsia cast.
Strasne ma ale serie, ako to natahuju. Prva seria mala malo casti a stalo sa tam toho ovela viac ako teraz za celu seriu.
Tiež by som bol rád, keby sa sústredili na D.C.
Inak, k tomu, že ten doktor nevedel strieľať, za ten moment som bol mrte rád. Konečne ukázali, že nie každý, kto chytí zbraň, si pôjde jeden headshot za druhým, povedal by som, že prvý krát v seriáli ukázali toto ako-tak reálne. Prosím, nenadávajte na to, ak ste pred tým nadávali na nereálnosť.
Inak, k tomu, že ten doktor nevedel strieľať, za ten moment som bol mrte rád. Konečne ukázali, že nie každý, kto chytí zbraň, si pôjde jeden headshot za druhým, povedal by som, že prvý krát v seriáli ukázali toto ako-tak reálne. Prosím, nenadávajte na to, ak ste pred tým nadávali na nereálnosť.
Daj začiatočníkovi do rúk skutočnú pušku (nie airsoft) a bude to vyzerať podobne ako vo TWD.... Ono je to vo filme a seriáli jednoduché, ale povedal by som že rozdiel oproti realite je dosť podstatný. Asi tak veľký ako stiahnuť a pozrieť nejaký X-Art a zažiť nejaký naživo
a k tomu, že ako ten vedec mohol prežiť, keď je úplne ľavý. Tak asi je dosť chytrý a cenný na to, aby ho niekto chránil.
a k tomu, že ako ten vedec mohol prežiť, keď je úplne ľavý. Tak asi je dosť chytrý a cenný na to, aby ho niekto chránil.
Presne, veď Danny Trejo (:D) aj povedal, že ich úloha je dostať ho do D.C.
Tak ale zas, je to trochu blbe, ked deti strielaju jak nic, a on cely cas cestuje s vojakom a tvaril sa ako keby prvy raz videl zombie.
-
->slavo<-
Addict
Diel super hlavne to bolo napínavé v tom dome kde čakal Rick
Spoiler
Dajme tomu, že to je pre nich jediná nádej a tým vo washingtone sa mohol vybiť telefon, snáď sa tam dostanú v čas pokiaľ toho vedca po ceste nezožerú 
Pascal: Ja keď vidím väčšieho pavúka, tak mám chuť volať hasičov a predať byt. Keď vidím reznú ranu, tak sa prežehnám a odpadnem. Neexistuje prípad alebo situácia, keby som dokázal niekoho zabiť, a nech sú aj štyri zombie apokalypsy naraz... Nechci mi hovoriť, že MUSÍM vedieť strieľať len za to, že to nejaké dve slečinky vedia.
Navyše, ako tu niekto povedal, on je dôležitý, a celý čas mal ochranu, práveže je logické, že nikdy nestrieľal.
Jediné, čo bolo naozaj hlúpe je to, ako sa zachoval. Keď vedel, že to nevie, prečo zakričal iba raz, a nepribehol za nimi. Trvalo by mu to 4 a pol sekundy.
Jediné, čo bolo naozaj hlúpe je to, ako sa zachoval. Keď vedel, že to nevie, prečo zakričal iba raz, a nepribehol za nimi. Trvalo by mu to 4 a pol sekundy.
Dobrá časť , v kútiku duše dúfam že fakt pôjdu do Washingtonu a nebudú celú sériu hľadať Maggie , vyzerá to sľubne aj s tou komunitou 
Určite táto časť patrila ku tým lepším v štvrtej sérii. Nové postavy, D.C. , kemp..no uvidíme, som zvedavý čo vymyslia ďalej.
Spoiler
Podla komixu vsak Eugene mal byt len stredoskolsky profak vied co nic nevie o apokalypse a len odrbal Abrahama a Rositu
. Cize toto je dost slepa ulicka...Imho ak si TWD ako serial nepojde vlastnou cestou ale napr. ukazu nam ze tato cas s vedcom bude tiez len slepa ulicka tak sa to fakt neoplati pozerat.
Spoiler
Podla komixu vsak Eugene mal byt len stredoskolsky profak vied co nic nevie o apokalypse a len odrbal Abrahama a Rositu
. Cize toto je dost slepa ulicka...Imho ak si TWD ako serial nepojde vlastnou cestou ale napr. ukazu nam ze tato cas s vedcom bude tiez len slepa ulicka tak sa to fakt neoplati pozerat.
Mne sa pacilo Rositine vojenske "oblecenie" takzvany Military urban 
Posledný diel sa niesol v štýle 491. dielu Rosalindy. Po minulej dobrej časti, toto bolo niečo ohavné, nudné, zbytočné a končím s walking dead.