BSPlayer

Informácie o software, ankety...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

mck napísal:winAmp je uplne v pohode. Len ako poznam vacsinu filmovych maniakov, vyzduju si titulky z externych suborov a tu Ti WinAmp nepomoze.
Takisto spickovy a orinalny je VLC Player pouzivajuci softwarovu dekompresiu , nevyzadujucu nainstalovane kodeky. Titulkove subory tam zial neimportnete ,ale otvorite si docasne subory P2P klienot ako eMule alebo eDonkey. Enjoy It
na to by si potreboval program ako VobSub alebo ten druhy (neviem ako sa vola) da sa nainstalovat spolu s AllInOne codecom a automaticky s avickom ti otvori titulky a vlozi ti ich do obraz ako keby boli sucastou filmu...
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

will.i.am napísal:na to by si potreboval program ako VobSub alebo ten druhy (neviem ako sa vola) da sa nainstalovat spolu s AllInOne codecom a automaticky s avickom ti otvori titulky a vlozi ti ich do obraz ako keby boli sucastou filmu...
Na codecpacky, ako aj na AllInOne sa vybodni. naistaluj 4 zakladne (XViD, DiVX. AC3filter, WMcodec), mas Wokna rychlejsie, nezasrate, maximalne akurat titlkove pluginy si pridat treba ;). Ak strihas, tak este sa ti oplatli nahodit Panasonic DV codec
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

mck napísal:Na codecpacky, ako aj na AllInOne sa vybodni. naistaluj 4 zakladne (XViD, DiVX. AC3filter, WMcodec), mas Wokna rychlejsie, nezasrate, maximalne akurat titlkove pluginy si pridat treba ;). Ak strihas, tak este sa ti oplatli nahodit Panasonic DV codec
ja som este problem s AIO nemal a nainstalujem jeden subor a mam vsetko co mi treba... ale ten titulkovy kodek vzdy odskrtavam, lebo aj tak ho nepouzivam...
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

MOzno trochu od veci, ale predsa len VLC zvladne ja titulkove subory :))
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Go PRO alebo VLC a vyhnete sa problemom...
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Tiež som patril k tým šťastnejším a stiahol som si tú inštalačku s adware... A hneď ten deň som si stiahol inštalačku programu DeamonTools (nepamätám si presne verziu) z oficiálnej stránky a pri inštalácii mi to hlásilo zase vírus... :evil: Človek aby sa bál niečo stiahnuť z oficiálnych stránok...
oliq
Light Expert
Light Expert

:)

Príspevok od používateľa oliq »

a co tak stara dobra verzia 1.36???
http://www.brothersoft.com/bs-player-do ... 72082.html
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

oliq: Dovod na pouzivanie starej verzie, ktora je skutocne stara, nefunguje pod Vistou, ma vela chyba..., hmm???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Najlepsi je aj tak KMplayer, podpora formatov a poskodenych suborov ako u VLC, kopa nastaveni ako som nikde inde nevidel, nepotrebuje kodeky, ovladanie DVD ma podla mna lepsie ako BS a ani ho netreba instalovat. Navyse je uplne zadarmo :) Kto ho skusil, ten sa uz k BSku nevratil.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ja pouzivam BSplayer uz dlho a nezaznamenal som nejake preoblemy, som s nim spokojny a este ani raz sa mi nestalo, ze by som spolus nim stiahol nejaky bordel. Pouzivam aj VLC, vacsinou na videa co mi nejdu otvorit cez WM11 (ktory pouzivam najcastejsie) a BSplayer. Na DVDcka mam Power DVD.
oliq
Light Expert
Light Expert

javascript:emoticon(':o')

Príspevok od používateľa oliq »

jaj,
ja mam XP..
no aj s tym MV2 playerom som bola spokojnaaa:)
titulky prehraval velmi dobre:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Don_Pipino napísal:Ja pouzivam BSplayer uz dlho a nezaznamenal som nejake preoblemy, som s nim spokojny a este ani raz sa mi nestalo, ze by som spolus nim stiahol nejaky bordel. Pouzivam aj VLC, vacsinou na videa co mi nejdu otvorit cez WM11 (ktory pouzivam najcastejsie) a BSplayer. Na DVDcka mam Power DVD.
No a prave preto je lepsi KMplayer, lebo ten to zvlada vsetko :)
Tiez som pouzival power DVD, ale teraz je uz zbytocny.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Napodobne, stahol som FREE program a hned AgVanade ci nieco take, to su riadny zmrdi, vyrobia program a daju do neho spyware? Makam na lamky, taham PRO verziu :/ demence.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

GothaR napísal:No a prave preto je lepsi KMplayer, lebo ten to zvlada vsetko :)
Ja preferujem SMPlayer.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

veru veru, zacinal som na bsplayeri, vtedy este stal za hriech, potom ho spoplatnili, free verziu zospywarovali a dost funkcii podrbali... chvilu som to trpel, a potom som presiel na kmplayer, je omnoho lepsi a nema rozne bugy, ktore v bsplayeri otravovali zivot :wink:
zyzz
Light Expert
Light Expert

Re: BSPlayer

Príspevok od používateľa zyzz »

otvaram tuto prachom zapadnutu temu ale Bs sa to tyka... chcem sa spytat, na jednom pc mame nainstalovany Bs ale nie so vsetkymi kodekmi teda daco prehra,daco nie. Pc ma obmedzene prava teda doinstalovavat nemozem.. ak do zlozky kde je nainstalovany nakopcim vsetky foldre z mojho pc ktory to ma vsetko fungovalo by to?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja som také niečo riešil dávnejšie v práci. Na jednom PC chceli pozerať kolegovia v noci filmy a PC má taktiež obmedzené práva. Tak som im tam nakopíroval portable verziu KMPlayer ktorý má v sebe všetky potrebné kodeky. Bez problémov išlo prehrať čokolvek.
Tvoj problém neviem či vyriešiš takto lebo ak sa nemýlim tak BSPlayer asi používa kodeky priamo nainštalované do systému. Ale nie som si istý.
zyzz
Light Expert
Light Expert

skusim stiahnut km player, diki moc
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BS Player pouziva aj kodeky, ktore su nainstalovane cez balik kodekov, ale pouziva aj vlastne, ktore si dokaze stiahnut. To robi zvycajne po prvom spusteni po instalacii.
zyzz
Light Expert
Light Expert

ak mozem este raz pouzit temu budem velmi rad.. skusil som aj ten KM player.. ide perfektne ale serial prehra bez problemov film tiez.. ale pri filmoch sa mi vyskytuje takyto obraz.. skusal som nejake upravy a neviem na to prist. dakujem vam za pomoc
Prílohy
bez_názvu.jpg
Napísať odpoveď