Sony Xperia White e

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
KATARINA999
Novice
Novice

Sony Xperia White e

Príspevok od používateľa KATARINA999 »

Ahojte :?
Mám taký problém. Zrovna dnes mi spadol mobil na podlahu, ani nie z veľkej výšky. Avšak potom som zbadala, že sa vypol. Skúsila som ho zapnúť a nič, až na druhý raz sa mi to podarilo ale šiel chaoticky. Potom sa znova vypol, keď som ho skúšala znova zapnúť, na displeji mi ukázalo - že sa zapína ale potom nič vypol sa a znova sa pokúšal sám zapnúť.

Chcela by som sa spýtať či sa niekomu stalo niečo podobne? alebo či mi neviete niečo odporučiť/ poradiť ...
Vopred ďakujem
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Sony Xperia White e

Príspevok od používateľa CheZteR »

ak na nom nemas znamky poskodenia, ze ti spadol napr. na koberec, kludne by som skusil servis
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ak tam sú známky poškodenia, tak by si servis neskúsil? V podstate inú možnosť nemá, keď nefunguje takže nemá čo stratiť. Skúsil by som to vyhádať, že to viditeľné poškodenie ak tam nejaké je nesúvisí s vadou. Že ti padol a odrel sa, no fungoval a začal blbnúť niekoľko týždňov po tom len tak odveci
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

pri sony servise? ktory je znamy tym ze reklamujes opodstatnenu vadu telefonu a vrati sa ti telefon sice opraveny, ale s obytym a oskrabanym krytom a displejom a zazracne to bude uvedene aj v zazname, ze im uz taky prisiel?

nie, neskusil :D
KATARINA999
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KATARINA999 »

Nie je vôbec povrchovo poškodený ani poškrabaný. No ozaj nič iné mi neostáva skúsiť to vykecať - na poruchu.
Dakujem vam krasne za odpovede ;-)
Napísať odpoveď