Aplikacia na mobil nieco ako GPS
Aplikacia na mobil nieco ako GPS
Poteboval by som najst nijaku mobilnu aplikaciu ktora by ma dokazala navigovat na dany bod ktory si urcim.
ide mi o to ze chodime casto na ryby a minuly rok mal jeden zo zahranicia nijaku aplikaciu v mobile ktora ho dokazala navigovat na vode ked isiel z clnom stale na to iste miesto nepoznate nieco ? Neviem ci chapete co chcem ak nie kludne napiste
ide mi o to ze chodime casto na ryby a minuly rok mal jeden zo zahranicia nijaku aplikaciu v mobile ktora ho dokazala navigovat na vode ked isiel z clnom stale na to iste miesto nepoznate nieco ? Neviem ci chapete co chcem ak nie kludne napiste
Re: Aplikacia na mobil nieco ako GPS
zrejme si vytvoril cez pc trasu, ktoru si ulozil ako gpx
v mobile mal appku, ktora to dokazala citat, napr. locus
pouziva sa to bezne na tury alebo cyklistiku..
v mobile mal appku, ktora to dokazala citat, napr. locus
pouziva sa to bezne na tury alebo cyklistiku..
nie cez pc nic nerobil prisiel z clnom na miesto kde chcel stale krmit stlacil nieco na mobile mohol ist kludne prec a isiel tam o 2 dni a presne tam ho to navigovalo na 1meter presne
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2014, 21:04)
ide o to ze ja to chcem pouzivat len na vodnej ploche
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2014, 21:04)
ide o to ze ja to chcem pouzivat len na vodnej ploche
Stojis si na kabli?
chalani ti napisali aku appku potrebujes, ak nechces pouzivat pc, stiahnes si cez wifi offline mapy, dane miesto si ulozis ako waypoint a potom sa k nemu uz len nechas navigovat
mam to stiahnute v moble ale nijako mi to nefunguje
a ako to pouzivas?
podstate nijako mam tam stiahnutu free verziu kde je zakladna mapa ale neviem to na to pouzit na co to chcem tam sa to ani nenachazda jedna sa o usek cca 100m co potrebujem aby ma navigovalo ale tu mapu stou preihradou neviem najst
daju sa stiahnut cez wifi napr. google mapy a ulozit ich do telefonu, pripadne aj takato luxusna mapa sa da http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/in ... 8.94297P15
v podstate mapu ani nepotrebujes ked vies kde to miesto je chod tam uloz si to miesto ako waypoint a mas to, chvilku trva kym sa v tom naucis pohybovat ale je to dobra aplikacia, aj ked free
v podstate mapu ani nepotrebujes ked vies kde to miesto je chod tam uloz si to miesto ako waypoint a mas to, chvilku trva kym sa v tom naucis pohybovat ale je to dobra aplikacia, aj ked free