Podvádzanie - nestranný pohľad

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
NHISPVM
Star
Star

Podvádzanie - nestranný pohľad

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Hi all, chcel som vedieť ako by ste sa zachovali vy, keby ste vedeli, že vášho kamaráta podvádza priateľka (ktorú tiež veľmi dobre poznáte a je vaša dobrá kamarátka) ? Povedali by ste to, alebo by ste si to nechali radšej pre seba ? Zaujíma má vaša odpoveď pretože niečo také som zažil ja + ja k tomu poznám všetkých, čiže aj toho tretieho s ktorým ho podvádza... Ide o to, že aj on je môj kamarát a nechcem nikomu ublížiť, pretože buď si pohnevám ich a im rozbijem dlho trvajúci vzťah (niečo cez 4ri roky), alebo sa budem tváriť, že o ničom neviem... Som prekvapený aké sú ženy svine v tomto ohľade, úplne bez chrbtovej kosti.

Vďaka za odpovede
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Podvádzanie - nestranný pohľad

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Voľba menšieho zla - tváriť sa že o ničom nevieš.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Povedal som si, že sa nebudem do nikoho starať a všetko nechám tak... ale chápeš, keď sa stretneme a on mi o nej vraví ako ju má rád etc. pritom viem o nej svoje, čiže zlé sa mi to počúva. Ona nie je zlá, je super... Len to je ešte mladá žabka... (21) on (27)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Buď by som to povedal jej, alebo jej milencovi. Normálny rozhovor o tom, že viem, čo je vo veci a že vzhľadom na to, že sú všetci moji kamaráti, nechcem, aby medzi nimi boli konflikty. No skôr by som to povedal jej, nech sa čím skôr zobudí, lebo ju zobudím ja. Dal by som jej na výber, aby to ukončila buď s jedným, alebo s druhým, inak sa to dozvie. Nedokázal by som sa tváriť, že o ničom neviem a že sa nič nedeje. Neviem si ani predstaviť, ako by mohla byť taká osoba moja dobrá kamarátka. Veď tak ako podvádza jeho, môže rovnako klamať aj mňa v iných veciach. Neviem, u mňa by rozhodne klesla.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ak to povies, nakoniec skoncis najhorsie ty. Kamaratka bude na teba nasrata, ze si jej to znicil. "Milenec" bude na teba tiez nasraty a este mozno pre teba dostane cez hubu. A ten kamarat sa bude citit ako uplny fas, lebo ktovie ako si to vedel a kolko ludi ho povazuje za blbca parohaca. Nechaj si to pre seba, not your fucking business.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zi a nechaj zit. Musel by si s nim byt brutalny kamos, aby si mu to povedal. Teda v zmysle, ze ho zavolas na pivo a povies mu to a dohodneme sa, ze teba nikomu nebude spominat, ale pekne si to zariadi a odsleduje sam.
Ak si s nim, ale tak brutal kamos nie, tak zi a nechaj zit.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ak si nechces nikoho povedat a mas nutkanie to povedat kamaratovi, tak si zaloz ucet na FB, ak tam je, vymysli si meno a napis mu spravu aj s podrobnostami, nech vie co a ako. Pri osobnom stretnuti musis popriet, ze si to bok ty, ak by ta podozrieval.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Záleží od toho s kým si aký kamarát. Keby bol paroháč môj dobrý kamarát tak by som mu to povedal, keby bola ženská dobrá kamarátka tak by som jej poriadne vynadal (a zrejme by to už dlho ani nebola moja kamarátka, takýchto ľudí fakt nemusím), keby bol zas milenec môj kamarát tak by som mu asi znadal podobne jak ženskej. :D Ak sa bojíš následkov, tak radšej nerob nič, nie je to tak úplne tvoja vec.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

môžeš sa o tom porozprávať s ňou, nemusíš hneď s ním aby si ich rozhádal. Aspoň bude vedieť že na ňu niečo máš, a že korčuluje na veľmi tenkom ľade a možno sa uvedomí. Inak ak má 21 a sú spolu 4 roky, to začala randiť v 17. A on mal už 23. To čo čakal od takého vzťahu s puberťačkou? Že spolu zostarnú?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nic si nevidel, nic si nepocul nic nevies, a ked sa ta niekto nieco spyta ukazuj tabulku ze si hluchonemy,

preco? z viacerych dovodov.... taketo pripady su nieze caste ale je problem najst vynimku, hrdinovia co vykrikuju po fore ze oni take nepoznaju, to len kricia do sveta ze su hlupaci a nevedia co sa deje, asi takto by som to povedal, to ze niekto si mysli ze jeho kamoska nepodvadza svojho frajera este neznamena ze ho naoaj nepodvadza pravdu sa v tomto dopatrat je tazke. Zaklad ostava ten isty,....

pretoze ked chces byt kecka, a keckat tak si vyvod dosledky pred tym nez to spravis.

1. ked to povies vies co sa stane ? v tom najlepsom pre teba pripade sa kamoska prizna frajerovi, vztah sa skonci a zacne novy s tym s ktorym frajera podvadzala. (pravdepodbnost toho ze sa toto stane je asi taka velka, ako by mala otehotniet zena bez maternice a vajickovodu, do ktorej pchal neplodny typek, s kondomom a striekal v kupelke na kachlicky. . . . . )

2. ked to povies tak to ona frajerovi povie, ale s novym sa dokopy neda ani nebude spavat pre pocit viny, cize bude nasraty frajer, frustrovana frajerka, a milenec si honi vtaka doma, za vsetko mozes ty.

3. Ked to povies, ona to popri, milenec to poprie, frajer sa na teba naserie, ona sa na teba naserie ze ju obvinujes a milenec sa naserie ze mu podrazas nohy, .....

4. Ked to povies, ona to poprie, frajer uveri tebe, ..... naserie sa na teba milenec, naserie sa na teba ona, frajer ti podakuje, a si za debilka pre vsetkych, on jej neskor mozno odpusti a moznoze nie, kazdopadne si zase v prdeli . . .

do buducna ostanes za cloveka ktoremu sa nda verit v dolezitych veciach, a ktoremu sa ani nic radsej nepovie, a pre nasu skazenu spolocnost ktora sa len naoko tvari ako super hyper moralna a slusna budes odpad, ohovarany na kazdom kroku, pretoze KAZIS zabavu, kazis to tajomstvo, a je kazdemu cnostne a velkoryse u prdele co je skutocna pravda. :| takze dobre ti radim, DRZ HUBU . . . .
pinco
Darca
Darca

A ak sú to aspoň kúsok rozumní ľudia, alebo časom ten rozum dostanú, tak im dôjde, že to nie ty si bol ten zlý, ktorý všetko vykecal, ale že oni robili chybu. Možno budú všetci zo začiatku na teba nasratí, ale časom im to dôjde. Teda minimálne tomu jej oficiálnemu partnerovi a neskôr možno aj tej ženskej. Milenec sa zrejme bude tváriť urazený naďalej, keďže si mu zrušil je*ačku. A pokiaľ to tak nebude, tak ja neviem, čo sú to za kamaráti, keď sa veselo podvádzajú. Nevedel by som sa na to prizerať. Ak by som chcel o tom mlčať, tak by som asi prerušil s nimi kontakt.

qwerty inak ja som z tých, čo také nepoznajú. Zase dokazuješ, že ty žiješ zrejme v úplne zlej komunite, kde sa každý kurví, každý každého podvádza, všetci sú zlí. Sin City je šuviks oproti tomu, kde ty žiješ.
qwerty-xyz

nie casom im nedojde. . . . :wink: to je utopisticka myslienka casto zle interpretovana svedomim jedinca ze to co robi je sice spravne, ale v tejto dobe NEZIADUCE. :) snazte sa to zapamatat si cim skor,

A ano, uz so mviackrat pocul hlavne z inych miest ze prave nase mesto takto volaju. SIN CITY. . . . zvlastne, teraz to vidim zase. asi na tom nieco pravdy bude, ja som tento nazor nerozniesol ale pocul z viacerych stran, musim vyskumat odkial to zacalo chodit, koho prekvapilo ze ho holka z VT podvadza to musel byt riadne naivny chudak ked do toho isiel s tym ze to bude bezchybne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

čiže aj ty si zmierený s tým, že tá tvoja frajerka je kurv****?
qwerty-xyz

Moja nie je z vranova (ani z okolia) a som uz dlhy cas nasackovany u nej doma, ..... :wink: A ked ta dakto bude chciet podvadzat mozes mu tak maximalne obmedzit moznosti na minimum, vylucit sa to uplne neda a dokazat tiez nie, .... kto je dostatocne paranoidny tak este potom dieta na DNA testy, to dnes nie je az taky problem.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nepýtal som sa z kade je, ani kde bývaš. Pýtal som sa, či si zmierený s tým, že ťa podvádza. Lebo v tvojom svete všetky ženy podvádzajú, nie len vranovčanky. Stačilo by vyhľadať pár postov kde vyjadruješ svoje názory na ženy
pinco
Darca
Darca

Bolo by mi jedno, či je to žiadúce alebo nie. Snažím sa s ľuďmi jednať fér, povedať narovinu, čo si myslím a nie ako taký osol sa zaťať a mlčať, lebo takto to je v spoločnosti lepšie. Neviem, kde by sme smerovali takýmto tempom. Chvalabohu ja som obklopený úprimnými ľuďmi, ktorí nemajú strach povedať, čo si myslia, aj keď pravda často bolí. Aby sa na mňa vykašľal kamarát preto, že som mu povedal pravdu? Tak v tom prípade asi nestál za to byť mojim kamarátom. Radšej nebudem mať žiadnych kamarátov, ako sa obklopovať falošnými ľuďmi. Možno niektorí aj falošní sú, ale zatiaľ o tom neviem a preto sa ma to nijak nedotýka. Keby som sa o niekom niečo dozvedel, tak by som asi pouvažoval, či ho naďalej môžem považovať za kamaráta.
qwerty-xyz

pripustam si moznost ze ak by to robila tak asi na to nemam ako prist..... ci som s tym zmiereny? asi nie. ale neovplyvnim to viac ako teraz, cize ak sa to deje, tak ja o tom nemam sancu vediet. to je tak vsetko co ti viem k tomu napisat.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ja by som si pokecal najskor s tou zenskou. Na zaklade jej reakcie by som reagoval dalej. Ono qwerty ma pravdu v tom, ze cokolvek povies tak budes za najhorsieho ale ked to praskne a vyjde najavo, ze si to vedel tak budes za najhorsieho aj tak.

Na jednej strane je tu "zi a nechaj zit" na druhej strane ak to nie je len jej ulet po ktorom by sa vratila a bola opat verna tak len predlzujes cas kedy bude kamarat opat v poriadku po rozbitom vztahu. Toho, ze budes najhorsi sa neboj. Ak to nebudu schopni ani po case rozdychat tak to neboli kamarati ktori by stali zato.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

povedal by som mu to...
najlepsie aj s dokazmi
qwerty-xyz

to mi daj dokaz, ... ked nemas kvalitku video kde obom vidno ksichty alebo texty na facebooku a sms, (co ked nemaju v hlave nasrate tak pravidelne zmazavaju) tak si aj s dokazmi v prdeli a je to nazor proti nazoru a dopadne to tak ako som pisal vyssie
Napísať odpoveď