Google Android OS
Re: Google Android OS
Zdravim mam Xperiu T a pri posielani SMS spravy ktoru mam napisanu s diakritikou,tak prijemca ju dostane bez diakritiky,nevie niekto preco?
Posielam z defaultnej appky od Sony/Telekom SK.
Posielam z defaultnej appky od Sony/Telekom SK.
Pozri nastavenia sms aplikácie. Asi tam budeš mať niekde zaškrtnute "strip unicode"
No pomohlo odskrnutie polozky "Šetrenie nákladov"
Ach, tieto slovenské technické prekladové perličky. 
Dodnes sa smejem na "Zapnúť vibrátor".
Dodnes sa smejem na "Zapnúť vibrátor".
Z ničoho nič, sa mi zväčšil text v SMSkách, ale až moc .... pomaly ako pre slepca. Všetko ostatné mám tak ako doteraz veľkostne. Neviem nikde nájsť nastavenia písma pre SMS ...
vie ktosi helfnúť ? Ďakujem 
Na mojom mobile funguje zväčšovanie/zmenšovanie písma smsiek dvoma prstami.. rovnako ako keď chcem zväčšiť/zmenšiť obrázok.

ee ništ
mám Android 4.3
Ešte potom v nastaveniach mám možnosť zmeny veľkosti písma, ale aj to najmenšie je stále väčšie ako keď dám predchádzajúcim spôsobom zmenšiť písmo na minimum. Ja mám 4.1.1 s HTC Sense 4+
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne to na 4.1 funguje ako pises - pinch to zoom
skus pomocou tlacitok hlasitosti
(na mojom samsungu 4.2.2 tiez pinch to zoom nefunguje)
(na mojom samsungu 4.2.2 tiez pinch to zoom nefunguje)
Spixy - funguje !
neviem prečo ma to nenapadlo 
už som vyzeral že mám najmodernejší seniorský mobil pri písaní SMS
Ďakujem všetkým
už som vyzeral že mám najmodernejší seniorský mobil pri písaní SMS
Ďakujem všetkým
Mne to zase pomocou hlasitosti nefunguje.. 
lebo mas HTC a my mame samsungy
... neni zac
... neni zac
Neviem, kam to dať.
Čo hovoríte na práve predstavený Galaxy S5? Prípadne druhú generáciu Galaxy Gear, a taktiež Galaxy Gear Fit?
Čo hovoríte na práve predstavený Galaxy S5? Prípadne druhú generáciu Galaxy Gear, a taktiež Galaxy Gear Fit?
vysmech... vlajkova lod za 650€ a ma len 2GB ram a stary Snapdragon 800 s Adrenom 330, baterka by mohla byt aspon 3000mAh
ale mne to je jedno, ja vykon nepotrebujem a S4 mini pri dnesnej situacii na trhu nevymenim za nic
ale mne to je jedno, ja vykon nepotrebujem a S4 mini pri dnesnej situacii na trhu nevymenim za nic
mna ta S5 nezaujala, nicim bohuzial, ani dizajnom, ani snimacom odtlackov, ani snimacom tepu, som zvedavy na to uber-super-tip-top hdr inak nic, co ma zaujalo ze dali zakriveny displej do hodiniek
Sony Z2 rovnako, zbytocny model, naopak co ma zaujalo su SX M2, Huaweje a HTCka 610 a velka 800vka
o Nokii pomlcim
Sony Z2 rovnako, zbytocny model, naopak co ma zaujalo su SX M2, Huaweje a HTCka 610 a velka 800vka
o Nokii pomlcim
Zdieľam názory, bohužiaľ. Foťáku sa venovali málo, HDR vyzeralo dobre, akoby chceli dohnať Nokiu s jej možnosťou fotenia v tme, a aj Selective Focus vyzeral dobre, inak ale podľa mňa slabý posun.
Dizajn prednej strany pekný. Zmenu som nečakal, a páči sa mi, no zadná strana sa mi moc nepáči, mohli vsadiť na kožu z Note 3, tá je pekná.
Celkovo už dnešné mobily nemajú možnosť ponúknuť toľko srdcervúcich noviniek, ako kedysi.
Dizajn prednej strany pekný. Zmenu som nečakal, a páči sa mi, no zadná strana sa mi moc nepáči, mohli vsadiť na kožu z Note 3, tá je pekná.
Celkovo už dnešné mobily nemajú možnosť ponúknuť toľko srdcervúcich noviniek, ako kedysi.
nerozumiem jednemu, preco musi byt kazda novsia vlajkova lod zakonite vacsia? aj ked len o 0,1" ale proste tam nadrbu vacsi displej aj keby neviem co...preco? tak strasne sa mi paci SX Z1 Compact, drzi sa luxusne a pritom ma spickovy hw...
Oooo, compact, tu by som bral hneď. Silno som uvažoval nad Xiaomi Mi2s, no asi počkám kým neklesne cena z1 compact aspoň na 400€ a beriem, hádam sa toho dožijem 
ked porovnam s mojou S4, tak to nema nic navyse...