a nech tu niekto napise litanie ake chce aj tak si bude mlet svoje, uplny jehovista
Akadémia finančnej gramotnosti
Re: Akadémia finančnej gramotnosti
Son-Goku - nic nenapisal, len ze sme vsetci sprosti zadubenci a on je pan sveta ekonimiky 
a nech tu niekto napise litanie ake chce aj tak si bude mlet svoje, uplny jehovista
-
Michaliuz19
Light Expert
ne vsetko na svete co znie dobre musi byt hned oje*, to ze ste sa vy popalili je vas problem, idem to skusit aj ja na niecom novom ci sa popalim
to nikdy nevies ,ne vsetko na slovensku musi byt automaticky zlé, si odlep tie prije*** oci
to stym tandemom tu
http://www.learning.akademiafg.sk/login
heslo vam vygeneruju oni ked pridete na seminar, alebo pockajte par mesiacov mozno o tom niekto napise na nete
su pomerne nova firma nebudu si robit hned vsade reklamy
tandem sa najlepsie vysvetli osobne , a mimoto v skratke som vam uz o tom pisal ale sory ze sa vam nechce citat lebo su to (stare zname slovo) oje*y
aha bacha zas vam pisem z cesty vas to nezaujima , tak na co mi davate otazky kreteni ked ptm mate na to mudrejsiu odpoved?
sory som ovca ja za to nemozem
a nie nepridem k rozumu nikdy lebo ho mam a viem co robim
mozno nie a budem plakat ako ma klamali, to vedet ale do buducna nemozem, ked je niekto vestec dajte mi kontakt
-
qwerty-xyz
vies ty si ako taky somarik, .... poviem ti to a vysvetlim tak ako to je. METAFORICKY ROZPISANE .....
Je 15 metrova budva, a ty z nej ides skocit na beton, pretoze ti niekto povedal ze to je uplne super, ze to zvladnes, a ze ti vsetci ostatni budeme zavidiet aby si borec ze si to ty dokazal, .... povedali ti aj ze sa ta budeme snazit odhovorit, aby si bol obycajny, ale ty chces byt vynimocny, chces nam to vsetkym ukazat a hlavne sebe ze na to mas , a vyje*** so systemom a budes masakerne superuzasny.
My co mame rozum ti vravim aby is neskakal lebo si ublizis , dolames si nohy, ale ty nas nepocuvas, stale sa len obhajujes. TAK SKOC !!! somarik. SKOC !!! ... hop, uz nech si dole. Uz nech dostanes facku od zivota preplesk, aky si bol hlupy, ale ed skocs necakaj pomoc, budes za dalsieho debilka, ktoreho bude treba zachranovat, z tej prdele do ktorej sa dostal vlastnou hlupostou pre vlastnu zaslepenost .....
Je 15 metrova budva, a ty z nej ides skocit na beton, pretoze ti niekto povedal ze to je uplne super, ze to zvladnes, a ze ti vsetci ostatni budeme zavidiet aby si borec ze si to ty dokazal, .... povedali ti aj ze sa ta budeme snazit odhovorit, aby si bol obycajny, ale ty chces byt vynimocny, chces nam to vsetkym ukazat a hlavne sebe ze na to mas , a vyje*** so systemom a budes masakerne superuzasny.
My co mame rozum ti vravim aby is neskakal lebo si ublizis , dolames si nohy, ale ty nas nepocuvas, stale sa len obhajujes. TAK SKOC !!! somarik. SKOC !!! ... hop, uz nech si dole. Uz nech dostanes facku od zivota preplesk, aky si bol hlupy, ale ed skocs necakaj pomoc, budes za dalsieho debilka, ktoreho bude treba zachranovat, z tej prdele do ktorej sa dostal vlastnou hlupostou pre vlastnu zaslepenost .....
Michaliuz19
čiže, ty nie že prd vieš o produkte ale prd vieš aj o firme a reklamy nemajú preto, lebo je to založené na MLM, čiže reklamu firme robí samotný "poradca" cez klientov (fráza "popýtajte sa v rodine a medzi známymi či náhodou nemajú nejaké zmluvy, ja by som sa im na to pozrel a poriešili by sme to, ak by to bolo nevýhodné")
a prosím ťa, neznižuj sa k osobným urážkam ľudí, ktorí ti neveria (kreteni, trapáci a neviem čo) a tiež tie vulgarizmy obmedz, pôsobíš ako gadžo z dediny.
A mohol by si napísať aspoň koĺko máš rokov a čo máš spoločné s ekonomikou okrem tej jednej prednášky z AFG.
sice neviem odkiaľ si ale možno tam AFG došlo až teraz, no v KE pôsobia už viac ako dva roky, to mi ako pomerne nová firma neprídesu pomerne nova firma nebudu si robit hned vsade reklamy
vieš mal som asi 6tich spolužiakov v týchto MLM veciach (ZFP, AFG), všetci mali veľké oči, jak si zarobia pekné peniaze a okrem jedného všetci padli na hubu, aj ten jeden bol v ZFP, potom v AFG a teraz je v ProSight-e, dokonca prestupil počas strednej a sukromnu ekonomickú školu, až tak ho to chytilo...nie som veštec, no ty mi pripomínaš tých 5tich spolužiakov čo padli na hubu, naivnosť a veľké oči + v tvojom prípade riadny brainwash a naviac absolvoval si jednu prednášku a už si sem prišiel rozdávať rozumy a naiac červeným písmom (tvoj prvý post)mozno nie a budem plakat ako ma klamali, to vedet ale do buducna nemozem, ked je niekto vestec dajte mi kontakt
a prosím ťa, neznižuj sa k osobným urážkam ľudí, ktorí ti neveria (kreteni, trapáci a neviem čo) a tiež tie vulgarizmy obmedz, pôsobíš ako gadžo z dediny.
A mohol by si napísať aspoň koĺko máš rokov a čo máš spoločné s ekonomikou okrem tej jednej prednášky z AFG.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Michaliuz19: Ja osobne som sa ešte nikdy nepopálil. Pretože nejdem do všetkého s ružovými okuliarmi na nose ako ty. Tu o to aj tak nejde - tu ide o to, že produkt, ktorý si tu prezentoval, je biedny až smiešny. Teda tých vraj +665 eur. Za 10 rokov. Nik netvrdí, že to, čo vyzerá dobre, musí byť automaticky odrb. Spravidla to tak ale je a to hlavne v prípade týchto trápnych "finančných produktov" a "poradenstva" ako takého. Nevieš alebo nechceš pochopiť, že tá tvoja pseudofirma nikoho nevzdeláva, ako to vo svojom názve naznačuje a nie je plná ľudí dobrej vôle, ktorí sa vydali na quest vyučovať Slovákov finančnú gramotnosť. Oni totiž chcú z niečoho žiť a prečo asi prezentujú a pretláčajú ľuďom práve to, čo pretláčajú?
Naozaj si myslíš, že ide o tak skvelé produkty a poistenia? Investovať sa dá stokrát lepšie ako do nejakého trápneho poistenia s "garantovaným výnosom". Rozšír si trochu obzory. To, že máme otázky a aj múdre odpovede nie je naša chyba ale tvoja. A chyba tvojej nízkej ekonomickej vzdelanosti.
Nuž a - Počuj a už nám prezradíš ten svoj vek, ekonomické vzdelanie a koľko máš tých hypoték, keď si tu o nich tak zapálene vypisoval? A mohol by si aj vysvetliť, prečo sme "trapáci" a "naivní" my.
Naozaj si myslíš, že ide o tak skvelé produkty a poistenia? Investovať sa dá stokrát lepšie ako do nejakého trápneho poistenia s "garantovaným výnosom". Rozšír si trochu obzory. To, že máme otázky a aj múdre odpovede nie je naša chyba ale tvoja. A chyba tvojej nízkej ekonomickej vzdelanosti.
Nuž a - Počuj a už nám prezradíš ten svoj vek, ekonomické vzdelanie a koľko máš tých hypoték, keď si tu o nich tak zapálene vypisoval? A mohol by si aj vysvetliť, prečo sme "trapáci" a "naivní" my.
-
Anem
Star
Nechápem zmysel presviedčať ho. Nie je taký uvedomelý aby priznal,že je sprostý. Jediné čo mu zostáva je odísť alebo tu písať hovadiny, keby si dá každý deň pod vánkuš 20 centov tak zarobí viac..
-
Michaliuz19
Light Expert
s tym vankusom je to blbost ale oki ,tam ti tie peniaze nenarasto o percento viac , radsej si otvor vkladnu knizku davaj si tam , a ked si dlhsie nebudes vyberat peniaze , ti to narastie o par percent, pod vankus si mozu deti odkladat na zmrzlinu
ale inak vas berem na vedomie vase rakcie, a samozrejme urcite mate pravdu ste starsi urcite mate s poisteniami viac skusenosti, len mi nehovorte aka som ovca viem do coho som isel , a ano som skepticky a nejsom na pevno rozhodnuty ist do tandemu
aspon som prec z alianzu a to mi spravilo dobry pocit
ist do tandemu ma ani nenutili ani nenutia, nic mi neposielaju ziadne maili ziadne somariny netlacia mi nasilu nic, bol som tam, vypocul si ich a viac ma s tym nezatazovali, ked chcem ist do tandemu je to moja volba
diky za niektore komenty docela som sa dozvedel, neberem vas zle nebojte
ale inak vas berem na vedomie vase rakcie, a samozrejme urcite mate pravdu ste starsi urcite mate s poisteniami viac skusenosti, len mi nehovorte aka som ovca viem do coho som isel , a ano som skepticky a nejsom na pevno rozhodnuty ist do tandemu
aspon som prec z alianzu a to mi spravilo dobry pocit
ist do tandemu ma ani nenutili ani nenutia, nic mi neposielaju ziadne maili ziadne somariny netlacia mi nasilu nic, bol som tam, vypocul si ich a viac ma s tym nezatazovali, ked chcem ist do tandemu je to moja volba
diky za niektore komenty docela som sa dozvedel, neberem vas zle nebojte
Ty zjavne nerozumies zakladnym gramatickym javom, nie este zakladnym ekonomickym... 
-
Michaliuz19
Light Expert
na gramatiku ti mozem prdet na nete pisem hala bala nejde to na vystavu ani nikam , staci mi ze mam v skole zo sloviny dobre znamky tak ticho ty šturo prdel lizac
btw no co ako ste na tom s peniazkami?
ja na afg zatial dlabem, za chvilu koncim zo skolou , dufam ze sa najde aj praca a ptm si tam budem mesacne sporit najmensiu sumu, co je tusim do 10€
len by som nemohol 2 roky hybat s penazkami aby mi tam nieco aj narastlo
ptm by som mohol mat fasa nasporene
btw no co ako ste na tom s peniazkami?
len by som nemohol 2 roky hybat s penazkami aby mi tam nieco aj narastlo
ptm by som mohol mat fasa nasporene
narastie ti to ledva nad inflaciu, ak vobec
240 € je fasa nasporene? 
a vidno, ze vtom mas jasno, ked odporucas vkladne knizky...si financny produkt videl tak z lietadla a o nejakych realiach sucasnych mas asi taku predstavu ako ja o nuklearnej fyzike
a vidno, ze vtom mas jasno, ked odporucas vkladne knizky...si financny produkt videl tak z lietadla a o nejakych realiach sucasnych mas asi taku predstavu ako ja o nuklearnej fyzike
-
Michaliuz19
Light Expert
zas ste mudry:D ja si tam ptm budem sporit a za dva roky sem napisem kolko tam budem mat
a nech to je kolko chce, dozvedel som sa ze za to ze tam davate tak vam mesacne zoberu 2€ , cize z 10€ tam mate len 8 € ... ale to je fuk za vsetko su poplatky skryte neskryte ..aj tak je to proste vyhodnejsie ako si sporit v alianzy a za 2 roky by som tam mal menej ako v afg .. take cosi:D je to fuk serem na vas ,potom za 2 roky napisem:D majte sa:D
Ty brďo...blbec, ktorý vie, že je blbec a vie, že robí blbosť a je s tým plne stotožnený...na to fakt nie je čo napísať.
-
Michaliuz19
Light Expert
jo jo vase klasicke komentare ,zosmiesnit druheho a napisat mu uplne odveci komentar o zadubenosti ..klasika 
ako keby sa tu rozoberala nesmrtelnost chrusta a konspiracne teorie
pri tom na to nemate normalny nazor tak trepete dve na tri
najlepsie ked niekto okomentuje gramatiku tomu druhemu, to ma uplny suvis s danym clankom
ako keby sa tu rozoberala nesmrtelnost chrusta a konspiracne teorie
najlepsie ked niekto okomentuje gramatiku tomu druhemu, to ma uplny suvis s danym clankom
-
t0m4s3
Admin
a ten nenormalny nazor sa pozna ako prosim ta?