Jolla
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Jolla
takze na vystave bol predvedeny aj Jolla smartfon. Velmi sa mi paci najma to prostredie, dvojklik z G2 a to, ze je sice prvy,ale uz je dost dobry (nie ako smiesne Nokie)http://www.fony.sk/clanky/8040-jolla
sli by ste do neho?
sli by ste do neho?
-
guess.whoo
Redeemer
Re: Jolla
no to asi ano..ma to vsak perspektivu a to dost velku. ak zacnu robit aj zariadenia s nizsou cenou urcite vytlacia mnohe produkty
-
audiotrack
VIP
mňa si nezískal. Vyzerá škaredo, ako dva zlepené mobily dokopy. Nápad so zmenou pozadia podľa krytu je fajn, no totálne zbytočný. Hádam nebudem meniť kryty každý deň. To je možno záležitosť jednej výmeny za celý životný cyklus toho telefonu. Prostredie sa mi tiež nepáči. A hlavne by mi asi vadila tá signalizačna dioda čo tam bliká ako stroboskop vpravo hore. Neviem aký je jej zmysel, ale pripomína mi to pracovanie disku na notebookoch, lebo sa mi zdá že to začne blikať keď niečo robí, inak nebliká:
-
94jakub
Guru wannabe
Tá dióda bude pravdepodobne proximity senzor. Asi sa im nechcelo babrať s úpravou videa.
Skús si mobil(foťák) namieriť na diaľkový ovládač od telky a tiež ti bude ten vysielač na displeji blikať.
Jediné, čo mi na tom systéme viac vadí podľa toho videa, sú tie menu vyťahované z vrchu a zo spodu napríklad pri hovore. Na vybratie niečoho treba presnosť a "namieriť" nato presne a nestačí len obyčajný swype v jednom smere pre jednu voľbu.
Skús si mobil(foťák) namieriť na diaľkový ovládač od telky a tiež ti bude ten vysielač na displeji blikať.
Jediné, čo mi na tom systéme viac vadí podľa toho videa, sú tie menu vyťahované z vrchu a zo spodu napríklad pri hovore. Na vybratie niečoho treba presnosť a "namieriť" nato presne a nestačí len obyčajný swype v jednom smere pre jednu voľbu.