Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
Hm... ked sa nad tym tak zamyslim, na zenach sa mi paci uplne vsetko!!! Pokial je taka aka mi vyhovuje, paci sa mi na nej uplne vsetko... A hlavne mierne nedokonalosti... Nemam rad dokonale babiky, lebo su tuctove... Ale take zvlastne, naujimave, s malymi chybyckami svetovo uznavanej krasy su najkrajsie...
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
jj, presne toto,...Tomasito napísal:Sexapeal, tvar, postava je samozrejmost- najma zadok a pekne brusko s pupikom ala dierka, cistota- vona, no a pokial by som s nou chcel mat aj vztah, tak hodnoty mne blizke a zene primerana inteligencia, aby mi nebezpecne neprerastla cez hlavu
nemusi to byt prvotriedna je***ka alebo nejaky sexmodel pre xlapov, proste nex ma normalnu postavu, peknu tvar a hlavne samozrejme nieco v hlave, nieco vcom ma musi doplnat,...
a absolutne co nemusim su kozy jak pamela, take 3ky 4ky su ideal, ja si nato nepotrpim :DDD
-
Nymphested
Zablokovaný
-
haliegro
Medium Star
chlap - v prvom rade musi byt sarmantny. tym si ma ziska aj menej pekny. dalej je to atleticka postava, hlavne kocky na brusku a siroky chrbat.
co ma potom vie odradit od takehoto chlapa su nohy ako srnka- chuducke a chlpate. rozumovo no jasne, ze nevyjdem po niekom, kto ma IQ hojdaci konik a papiere od hlavy.
-
haliegro
Medium Star
Retsko napísal:Haliegro, a taky stihly, skor chudy, tensi, vysoky, sarmantny, s vysokym IQ??? (ja len ci mam sancu;))
ale k veci: prve, o com som pisala bol sarm a ten je fakt najpodstatnejsi. myslim, ze chlap nemusi splnat vsetky podmienky krasy, aby na kocku zaposobil. ked mas sarm, charakter a je s tebou sranda, tak vzhlad nieje problem. ked sarm nemas, POSTARAJ SA, ABY SI HO MAL! vezmi si pripad austina powersa, je to zveliceny, ale pravdivy priklad. chlap musi mat gule, aby sa babam pacil a nie taky polozena polochlap... no a ked si vysoky a chudy, mas proporcie aj na vymakanie postavy. nevidim problem, preco by si mi nemal padnut do oka, ale som zadana a este k tomu aj verna, takze balenie ti jednoznacne nevyjde.
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
heh no mna najprv zaujmu oci a vlasy chalana a potom si vsimam ruky....inak postava ma nejako nezaujima, radsej mam takych fajnych pampuskov ako vychrtliny
ale zase odtial potial
a uplne super je ked maju dlhsie vlasy, nemusia byt dlhe ale len trochu dlhsie ako ked maju 2mm vystrihane
no to asi tak vsetko.... :aasmile11