Poprosim zmazat
Re: Čo po maturite? - Štúdium v zahraničí (Škandinávia)
to nemam narok sa na strednej dačo naučiť? demokracia nič?
v com ti P4 neumoznuju dostatocne kvalitnu vyuku?
-
yoggy
pretože sa na tom nemôže "hrajkať" 
jaj no sorry za OT ale pochop ja neviem ci je to P4 abo co ale ked to ma problem otvorit WORD,EXCEL a ine veci tak niekde bude chyba
mozno su tie kompy len 10 rokov nepreinstalovane, kazdy komp po takej dobe bude pomaly
dohodni sa s ucitelmi informatiky a cez prazdniny vsetko vycisti
dohodni sa s ucitelmi informatiky a cez prazdniny vsetko vycisti
robiť. niečo. po. škole. cez. prazdniny. dobrovolne. na. slovensku. ? si normálny?
...
beardie-ho post bola tak trošku sarkastická reakcia na japajove sťažovanie sa, že sa "nemôže vzdelávať".
Ja sa chcem ešte opýtať, či to bezplatné štúdium platí na každej vysokej škole v Dánsku. Zaujala ma http://www.viauc.dk/, kedže tam majú Animation and Storytelling - Character Animation.
/ Už som si to našiel. Štúdium je zadarmo ale študent si musí platiť potrebný materiál, čo je asi 300€ mesačne, keď sa pripočítajú peniaze za ubytovanie, stravu, cestovné, je to dosť.
Ale zase to, že vo štvrtom roku sa ide do profesionálného štúdia sa mi veľmi páči.
/ Už som si to našiel. Štúdium je zadarmo ale študent si musí platiť potrebný materiál, čo je asi 300€ mesačne, keď sa pripočítajú peniaze za ubytovanie, stravu, cestovné, je to dosť.
pravdupovediac ani nieHensym napísal:beardie-ho post bola tak trošku sarkastická reakcia
ja chapem, ze je moderne robit len do vysky svojho platu, ale nech sa potom clovek nestazuje, ze nic prevratne nedosiahol
ja keby mam cez prazky volno a mam moznost ist preinstalovat do skoly vsetky kompy, podotykam zadarmo, tak by som to spravil
a rad
videl by som za tym ten vyssi zmysel
just my two eurocents worth 0.00004677 BTC
No ja nechcem školu len pre titul, preto rozmýšľam aj o takejto možnosti. Dajme tomu 800€-900€ na mesiac, už len predstaviť si, že ako študent musím toľko zarobiť, aspoň väčšinu z toho, mi príde nereálne. Bude to asi tým, že som ešte nepracoval a nemusel som za školu platiť.
Ešte by som sa chcel opýtať na základe čoho prijímajú nových študentov? Nikde som o tom nič nenašiel.