Etotalk
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Etotalk
čínsky pokémoni sú väčšinou lacnejší, lebo výrobca nemá také náklady na reklamu ako napríklad samsung či apple, nedrží také obrovské zásoby skladom a v predajniach (ale často idú z výroby rovno spotrebiteľovi) a podobne. A samozrejme takmer žiadne investovanie do vývoja. Kúpia hotový samsung či iphone, rozoberú ho, a spravia rovnako alebo podobne.
inak ten hw vôbec nie je taký ako má s4. To že je to osemjadro 1.7GHz znie pekne, ale to je asi tak všetko. Ono záleží aj aká je architektúra toho procesora, a akou technologiu je robený. A tu už výrazne zaostáva. V benchmarkoch určite nebude mať taký výkon, ako ti ponúkajú iphone či sgs4
inak ten hw vôbec nie je taký ako má s4. To že je to osemjadro 1.7GHz znie pekne, ale to je asi tak všetko. Ono záleží aj aká je architektúra toho procesora, a akou technologiu je robený. A tu už výrazne zaostáva. V benchmarkoch určite nebude mať taký výkon, ako ti ponúkajú iphone či sgs4
benchmark nebenchmark, to ti nic nepovie, moze to mat vykon v testoch ale niektore appky budu mrznut, ak nie rovno padat, citlivost wifi a gps otazna, s tou baterkou, velkym displejom a nenazranym procesorom budes mat vydrz podobnu ak nie rovnaku
-
audiotrack
VIP
ak to chceš ako hračku, na mesiac a potom streliť na bazoši a kúpiť niečo iné, tak to ber. Za tie peniaze sa oplatí. Ale ak to chceš seriozne používať možno dva roky kým inovuješ za niečo ďalšie, tak tam by som bol už opatrnejší
Neni CPU ako CPU, na mediatek nie sú veľmi optimalizované hry, ma problém z GPS signálom aj keď som čítal že toto osemjadro by s tým problém ako staršie mediateky nemalo mať. Ja mám teraz Mediatek MT6589 ktorý ma v benchmarkoch priblížené také skóre ako Tegra 3. A oproti HTC One X ktorý som mal sa to nedá rovnať. Systém bol u HTC krásne vyladený a hry išli na plne detaily. Kdež to tu mi seká Flappy bird a systém neni úplné plynulý. Takže benchmarky nie sú všetko. 
tak teda nejaky za tych 300€ na tie 2roky aspon by sa naslo? a dph je 20%? a clo je kolko?
DPH je 20% a od cla sú mobily oslobodené. Väčšina mobilov z Číny budu na tom plus mínus rovnako. Keď silou mocou tak možno Xiaomi mi2s. Alebo potom niečo čo sa predáva u nás.
-
audiotrack
VIP
len aby si s tým pokémonom nedopadol takto: http://www.androidnews.sk/2013/10/novin ... -majitela/
do 300 na slovensku kúpiš aj galaxy s4 mini, galaxy s3, ascend p6, lumiu 920 alebo nejakú xperiu. Prípadne pozreť niečo na bazoši, často sú tam nové telefony, ktoré niekto vybral len pár dní či týždňov dozadu u operátora, takže majú takmer celú záruku a kúpiš to kľudne aj o 30-50 euro lacnejšie ako fungl nový
do 300 na slovensku kúpiš aj galaxy s4 mini, galaxy s3, ascend p6, lumiu 920 alebo nejakú xperiu. Prípadne pozreť niečo na bazoši, často sú tam nové telefony, ktoré niekto vybral len pár dní či týždňov dozadu u operátora, takže majú takmer celú záruku a kúpiš to kľudne aj o 30-50 euro lacnejšie ako fungl nový
Explodovali napríklad aj iPhony a Galaxy S3 a 4, čiže Ti to nehrozí len pri Xiaomi 
a vzdy bola na vine nahradna cinska bateria alebo neorigo nabijacka
.. ale nikdy nevies
.. ale nikdy nevies
este taka jedna otazocka
da sa na tejto stranke kupit aj bateria do HTC?
-
audiotrack
VIP
za 300€ zozenies uz aj s4 velku na bazosi
Ja som kupoval za 330 pred mesiacom úplne novú.