/ seriozne
Google Android OS
Re: Google Android OS
Tak, vidím že je tu veľa podobných resp. rovnakých názorov na tú S5ku. Naozaj to nieje zázrak. Vysoká cena, pár blboviniek navyše a v porovnaní s ostatnými vlajkovými loďami vykonovo horšia. To že to má väčší displej je ich problém. Veď aj tak to dnes niektorým ľuďom vyhovuje nosiť korzet na stehne.
Som rád, že mám Mi2S-ko, ktoré mi bohato stačí.
Zaujal ma ale ten nový YotaPhone, a zamyslel som sa nad tým, že by som v lete vymenil Xiaomi, no nepredpokladám, že sa to sem vôbec dostane a ak áno tak to bude zase "pálka". Škoda.
Som rád, že mám Mi2S-ko, ktoré mi bohato stačí.
Zaujal ma ale ten nový YotaPhone, a zamyslel som sa nad tým, že by som v lete vymenil Xiaomi, no nepredpokladám, že sa to sem vôbec dostane a ak áno tak to bude zase "pálka". Škoda.
Mne sa ten dizajn S3-5 nepáči. Z praktického hľadiska keď dám telefón na šírku nie je ho za co držať.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ale kazdy bude za nim bazat ked pride do obchodov 
ten YotaPhone je velmi pekny, navyse ten druhy display vyzera strasne dobre. Len som zvedavy co vsetko sa da na nom zobrazit, pretoze na obrazku je tam na pol displaya widget s kurzami a burzova aplikacia
ten YotaPhone je velmi pekny, navyse ten druhy display vyzera strasne dobre. Len som zvedavy co vsetko sa da na nom zobrazit, pretoze na obrazku je tam na pol displaya widget s kurzami a burzova aplikacia
Keby len bežať, ale aj kupovať.. 
neviem no ... stále by som si radšej vzal LG G2
a som hlavne zvedavý s akou cenou prídu pri tej S5ke 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tusim okolo 650 a kovova verzia bude za 850 +-
Tiež ma S5 nijak výnimočne nezaujal, samozrejme čo sa týka parametrov, tak bude patriť k tomu top, čo je momentálne na trhu. Ale osobne som zvolil radšej kúpu S3 ešte v septembri 2013, ktorý ma v tej dobe vyšiel okolo 280 € nový a som spokojný, že som nečakal na S5, lebo aj nad tým som uvažoval. Tá cena sa dala očakávať cez 600 € úplne s prehľadom, o to viac prekvapený budem, keď ten mobil bude mať u ľudí podobný úspech, ako tomu bolo pri S3 napríklad. Predsalen už teraz ten boom okolo toho nie je taký výrazný.
Viete niekto poradit nahradu za hangouts? Chcel by som nazad talk ale uz sa to neda nainstalovat.
Postupoval som tak, ze som stiahol factory image pre moj telefon(N4), kde este talk bol. Exportoval som apk. Preniesol som to do telefonu a snazil som sa nainstalovat ako hociaku 3rd party app. Nefungovalo. Tak som to nakopiroval rovno do system/app/, nastavil permissions a stale to nevidelo. Nakoniec som zmazal original hangouts.apk zo system/app a aj tak ten talk nevidel telefon.
Co som sa docital na XDA tak aj keby sa mi podarilo talk nainstalovat, nic by z toho nebolo. Zda sa, ze google nejakym sposobom blokuje prihlasenie sa na talk z kitkatu.
Takze teraz hladam nejaku aplikaciu na nahradenie talku( vpostate jabber), ktora by bola "pekna" jednoducha a proste fungovala.
Co odporucite?
Postupoval som tak, ze som stiahol factory image pre moj telefon(N4), kde este talk bol. Exportoval som apk. Preniesol som to do telefonu a snazil som sa nainstalovat ako hociaku 3rd party app. Nefungovalo. Tak som to nakopiroval rovno do system/app/, nastavil permissions a stale to nevidelo. Nakoniec som zmazal original hangouts.apk zo system/app a aj tak ten talk nevidel telefon.
Co som sa docital na XDA tak aj keby sa mi podarilo talk nainstalovat, nic by z toho nebolo. Zda sa, ze google nejakym sposobom blokuje prihlasenie sa na talk z kitkatu.
Takze teraz hladam nejaku aplikaciu na nahradenie talku( vpostate jabber), ktora by bola "pekna" jednoducha a proste fungovala.
Co odporucite?
sgs5 na alze za 705€ 
Keď bude trend pokračovať, tak SGS7 bude mať štvor cifernú cenovku 
najvacsi fail je to ze ma volnych iba 8gb pamate 
Aký Trend? Veď S4 stála rovnako, keď vyšla, ak nie viac.
Neviem aké boli ceny presne, ale vraj je S5 lacnejšia, ako bola S4. (Nepočítam tie prémiové verzie, samozrejme)
Neviem aké boli ceny presne, ale vraj je S5 lacnejšia, ako bola S4. (Nepočítam tie prémiové verzie, samozrejme)
ja viem tak ze s5 je po uvedeni drahsia ako s4
Podľa recenzie z 23.apríla stála SGS4 610€
Tie recenzie často píšu inak, Heureka tvrdí, že stála 700€ - to bola priemerná aj minimálna cena. A Heureka má nastalkované snáď všetky slovenské obchody, pri takýchto produktoch.
Ako som hovoril, viac krát som čítal, že má byť lacnejšia, ako S4 (no netvrdím to) - ale keď nad tým tak rozmýšľam, na Slovensku tieto zákony neplatia. Čiže u nás skutočne môže byť drahšia.
Ako som hovoril, viac krát som čítal, že má byť lacnejšia, ako S4 (no netvrdím to) - ale keď nad tým tak rozmýšľam, na Slovensku tieto zákony neplatia. Čiže u nás skutočne môže byť drahšia.
xabber. nemám s ním problémyPnr napísal:Viete niekto poradit nahradu za hangouts? Chcel by som nazad talk ale uz sa to neda nainstalovat.
Co odporucite?
Warezova verzia talk by mala fungovať, nie. Ja som to istý čas tak robil. Teraz som si ale nejak zvykol na ten Hangouts.
Neviem ako je to osefovane v tej warezovej ale vraj v kitkate uz nie je podpora pre talk a google blokuje pripojenia z talku. Cize aj ked to nainstalujes tak sa na ucet neprihlasis.