Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
1/Stravovat sa zdravo.
2/Bielkoviny 2g na tvoju vahu cize 42x2g= 84g bielkovin by si mal denne prijat
3/ zaplat fitko a popros trenera nech ti ukaze cviky a techniku
4/ trening fullbody 3x do tyzdna alebo crossfit
2/Bielkoviny 2g na tvoju vahu cize 42x2g= 84g bielkovin by si mal denne prijat
3/ zaplat fitko a popros trenera nech ti ukaze cviky a techniku
4/ trening fullbody 3x do tyzdna alebo crossfit
Ďakujem za rady... Čo ostatní nato?
daniel.v5
fitko je urcite fajn, ale pokial mas priestory tak sa dokazes postarat aj sam: volna susiaren v panelaku,kocikaren,pôjd /ak teda v dome mate/ pripadne vhodna pivnica.Lesenarske trubky a mas hrazdu. Zavesit lano na strop a mozes trenovat lezenie iba rukami bez noh je to super vec na silu.Lacno kupit od niekoho stare cinky aj doma urobene.Boxovaci mech na trening vydrze. Daj sa dokopy s viacerymi chalanmi z domu, vyjde vas to podstatne lacnejsie a budete sa apson vzajomne pozitivne hecovat pri teningoch. Cviky najdes na nete.
A samozrejme prva vec-zcat jest hodnotnu stravu v ramci celeho dna. Robit nieco na 50percent nema ziaden vyznam,znamena to nerobit nic. Zakladom je motivacia a pevne rozhodnutie ktore nemoze nic zmenit.
fitko je urcite fajn, ale pokial mas priestory tak sa dokazes postarat aj sam: volna susiaren v panelaku,kocikaren,pôjd /ak teda v dome mate/ pripadne vhodna pivnica.Lesenarske trubky a mas hrazdu. Zavesit lano na strop a mozes trenovat lezenie iba rukami bez noh je to super vec na silu.Lacno kupit od niekoho stare cinky aj doma urobene.Boxovaci mech na trening vydrze. Daj sa dokopy s viacerymi chalanmi z domu, vyjde vas to podstatne lacnejsie a budete sa apson vzajomne pozitivne hecovat pri teningoch. Cviky najdes na nete.
A samozrejme prva vec-zcat jest hodnotnu stravu v ramci celeho dna. Robit nieco na 50percent nema ziaden vyznam,znamena to nerobit nic. Zakladom je motivacia a pevne rozhodnutie ktore nemoze nic zmenit.
-
capodituticapi
Light Expert
Zdravým chcel by som takú menšiu radu,
Cvičím pol roka z 65kg, som pribral na 90kg. Áno pribral som určite mnoho tuku máte pravdu ale nie je to zasa také hrozné, kedže bola zima treba papať.
Ale k môjmu problému, nohy, chrbát, prsá rastú.
Ale čo sa týka bicepsu, a tricepsu tak tam veľkú zmenu nevidím, ako je vidieť že cvičim ale skrátka nie moc veľkú keď cvičím ruky tak idem tak že zoberiem 18kg činky a spravím 10x potom 6x s 18kg a 5x s 15kg závažím zamením to a tak snažím sa aby sval pálil = aby rástol ale tak nie je to nič moc
Cviky na biceps mám niekedy 4-5
Či by ste mi nejaké dobré cviky prosim vás odporučili
Cvičím pol roka z 65kg, som pribral na 90kg. Áno pribral som určite mnoho tuku máte pravdu ale nie je to zasa také hrozné, kedže bola zima treba papať.
Ale k môjmu problému, nohy, chrbát, prsá rastú.
Ale čo sa týka bicepsu, a tricepsu tak tam veľkú zmenu nevidím, ako je vidieť že cvičim ale skrátka nie moc veľkú keď cvičím ruky tak idem tak že zoberiem 18kg činky a spravím 10x potom 6x s 18kg a 5x s 15kg závažím zamením to a tak snažím sa aby sval pálil = aby rástol ale tak nie je to nič moc
Cviky na biceps mám niekedy 4-5
Či by ste mi nejaké dobré cviky prosim vás odporučili
Po prvé - možno proste geneticky nemáš predispozíciu a preto niektoré svalové skupiny idú lepšie, ako iné, to je normálne.
Každopádne, nejde ani tak o cviky, ide o spôsob prevedenia. Určite ti radím cvičiť biceps a triceps v super sériách. Ďalej, cvič s konštantou váhou, vykašli sa na hentaké pyramídy. Ide takisto o techniku: radšej cvič s menšou váhou ale tak, aby to bolo technicky dokonalé: teda napríklad pri klasických zdvihoch VČ: lakeť sa nepohybuje - ideš hore - zatneš biceps a kontrolovane dole, aby bol stále v extenzii ten biceps v stálom napätí, nepovolil - činku nespustíš dole do uvolnenia, ale zastavíš - zatneš a opäť hore - a opakuješ. Možno tak cvičíš, ale možno nie, celkom málo ľudí takto cvičí.
A potom samozrejme robiť cviky ako zdvihy s VČ, kladivové zdvihy a pod., žiadne opieračky o koleno a pod. chu****. To isté platí pre triceps: cviky s voľnou váhou. A samozrejme netreba zabúdať aj na to, že na ruky má pozitívny vplyv aj mŕtvola, drep a pod. komplexne cviky.
Každopádne, nejde ani tak o cviky, ide o spôsob prevedenia. Určite ti radím cvičiť biceps a triceps v super sériách. Ďalej, cvič s konštantou váhou, vykašli sa na hentaké pyramídy. Ide takisto o techniku: radšej cvič s menšou váhou ale tak, aby to bolo technicky dokonalé: teda napríklad pri klasických zdvihoch VČ: lakeť sa nepohybuje - ideš hore - zatneš biceps a kontrolovane dole, aby bol stále v extenzii ten biceps v stálom napätí, nepovolil - činku nespustíš dole do uvolnenia, ale zastavíš - zatneš a opäť hore - a opakuješ. Možno tak cvičíš, ale možno nie, celkom málo ľudí takto cvičí.
A potom samozrejme robiť cviky ako zdvihy s VČ, kladivové zdvihy a pod., žiadne opieračky o koleno a pod. chu****. To isté platí pre triceps: cviky s voľnou váhou. A samozrejme netreba zabúdať aj na to, že na ruky má pozitívny vplyv aj mŕtvola, drep a pod. komplexne cviky.
Ja by som povedal, v duchu "ked to ide, naco to menit, ked to nejde naco to cvicit" vykaslat sa na sposob aky si isiel doteraz. Zober si jeden cvik na biceps, daj mu 4-5 serii, 10 opakovani, aby si nesiel do zlyhania, ale aby si to citil. Ocividne ti zabijanie bicaku nefunguje, tak ho teraz prekvap a skus to uplne inak
A áno, do vyčerpanie a pálenie nie je vôbec znak toho, že "to je dobré." To je častý mýtus.
capodituticapi
cvicis s nizkou hmotnostou, 18kg jednorucka ti nezatazi sval dostatocne. Pises ze vsetko ti rastie okrem
bicepsu: je to preto, ze si nabral v prvom rade tuk a ten sa v oblasti ruk u chlapov usadza vyrazne pomalsie ako na " nohy, chrbát, prsá".
Proste si sa za tych 6mesiacov iba vypasol a prirastok cistej svalovej hmoty je iba nizky. Ak chces dôkaz tak si teraz nahod na minimalne mesiac-dva tvrdu rysovacku s patricnou dietkou a potom by si videl ako by sla hmotnost a objemy dolu-je to skoro sami tuk
apropo dam k dobru svoju skusenost s Colostrom ako som slubil: beriem to minimalne 2tyzdne a nevidim ziadne pozitivum ak sa nerata hnacka
a aj na imunitu je to onicom lebo som chytil nejaku chripku ci virozu ci co.
cvicis s nizkou hmotnostou, 18kg jednorucka ti nezatazi sval dostatocne. Pises ze vsetko ti rastie okrem
bicepsu: je to preto, ze si nabral v prvom rade tuk a ten sa v oblasti ruk u chlapov usadza vyrazne pomalsie ako na " nohy, chrbát, prsá".
Proste si sa za tych 6mesiacov iba vypasol a prirastok cistej svalovej hmoty je iba nizky. Ak chces dôkaz tak si teraz nahod na minimalne mesiac-dva tvrdu rysovacku s patricnou dietkou a potom by si videl ako by sla hmotnost a objemy dolu-je to skoro sami tuk
apropo dam k dobru svoju skusenost s Colostrom ako som slubil: beriem to minimalne 2tyzdne a nevidim ziadne pozitivum ak sa nerata hnacka
Čo hovoríte na túto kĺbovku? http://www.nu3tion.com/flex-gold , máte niekto s ňou skúsenosti?
vyzera byt v pohode,hlavne ta cena.Cez nu3tion som na klby uzival iba cisty glucosamin a spokojnost
Je to fajn.skuki napísal:Čo hovoríte na túto kĺbovku? http://www.nu3tion.com/flex-gold , máte niekto s ňou skúsenosti?
Ok. Vďaka za odpovede. Objednal som 
Hosi, mate nejaky typ na fitnescentrum v BA ? Byvam v starom meste (hodzovo namestie) a kazdy den dochadzam peso do prace nivach. Chystam sa cvicit rano, pred nastupom do prace, takze by bolo uplne idealne, keby to bolo niekde v okoli. Co som nasiel, je tam Fanatix, ale to je dost drahe, potom Fitinn, ale tam sa musim upisat na rok a dalej Fitup o ktorom som toho zatial moc nezistil. Nejake typy, pripadne mate skusenost s tym Fitupom ?
Myslím, že vo fitinn-e sa dá zmluva zrušiť na základe zdravotného potvrdenia od lekára, že nemôžeš cvičiť, vykonávať fyzickú činnosťJohnnny napísal:Hosi, mate nejaky typ na fitnescentrum v BA ? Byvam v starom meste (hodzovo namestie) a kazdy den dochadzam peso do prace nivach. Chystam sa cvicit rano, pred nastupom do prace, takze by bolo uplne idealne, keby to bolo niekde v okoli. Co som nasiel, je tam Fanatix, ale to je dost drahe, potom Fitinn, ale tam sa musim upisat na rok a dalej Fitup o ktorom som toho zatial moc nezistil. Nejake typy, pripadne mate skusenost s tym Fitupom ?
A funguje to vlastne ako ? Clovek tam plati mesacne, alebo musi zaplatit nejakych 240eur za rok naraz ?
Alebo aj tak, že zaplatíš tuším dvojmesačné odstupné. A platí sa to po mesiaci, nie naraz.
Ahaaa, tak to nie je taky problem. Do toho by som siel. Ok, zajtra sa tam zastavim
Mate s Fitinn inak nejake skusenosti, alebo ... ? (konkretne mam na mysli Postovu)
Fitinn aj Fittup sú v pohode. No treba tam chodiť v nejakú menej frekventovanú hodinu...býva tam hrozný nátresk.
Nejaky tip ? Ja som viacmenej obmedzeny tou pracou. Nechcem chodit po nej, idealne rano pred, cize o 7:00. To by mohlo byt v pohode, nie ?