Zaheslované PDF

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Zaheslované PDF

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Mám jedno zaheslované PDF-ko od známeho. Chce po mne aby som mu to odomkol. Všetky online unlockery zlyhali. Free softvér je na to prikrátky. Teraz som skúšal PDF password cracker pro, vyzerá to že to hľadá heslo. 4 miestne som prešiel všetky možné kombinácie. teraz som to nastavil na:

Kód: Vybrať všetko

8 miestne
veľké písmená
malé písmená
všetky čísla
všetky špec.symboly
Neviem či to bude robiť deň, dva alebo týždeň. Nevedel by niekto o spôsobe ako to heslo odfajčiť? V prílohe je to PDF

Ďakujem
Prílohy
Prednaska-priklad-01-encrypted.pdf
(475.01 KiB) 31 stiahnutí
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Zaheslované PDF

Príspevok od používateľa hrban »

momentálne sa hrám online hru ale akonáhle skončím mrknem sa ti na to PDF-ko, niekde mám skript čo maže komplet tú časť s heslom
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

daj potom pls vediet, celkom ma to zaujima
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ten skript na to už nesatčí :(
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

snažil som sa to cez ten program, ale to by trvalo dni, možno týždne ak nie mesiace.... to nemá význam. najlepšie by bolo to heslo nejak natvrdo odstrániť
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

tiež som vyskúšal ten PDF password cracker pro máš pravdu trvá to dlho ale heslo vie najsť. Dal som mu nájsť v jednom dokumente heslo ale ulahcil som mu prácu aby mu to netrvalo dlho. Skutočne našiel. Ďalej som si všimol že nevie použiť všetky jadra procesora prípadne grafickú kartu. Keby to vedel určite by mu to tak dlho netrvalo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Skusal si uz aj rozne password pdf removery, alebo len tie co hadaju heslo?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ta nemoznost jednoducheho odstranenia hesla suvisi s tymto:
The two different types of passwords used in PDF files are, and will always be, a source of confusion.

The OWNER PASSWORD is used to control what you can do with/to the PDF file, but you do not have to know it in order to open and view the file. If the owner password is in play, looking at the document’s security properties will tell you what you can’t do. With the right software or a website such has http://www.pdfunlock.com, the owner password can be removed instantly.

The USER PASSWORD on the other hand, is only used to prevent anyone who doesn’t know it from opening and viewing the file. A user password, if not known, cannot be removed instantly.
If the password is not known, our options to help you are very limited. First, the strength and type of the encryption needs to be evaluated. Passwords of the oldest type, also known as RC4 40bit, can always be removed. This is an operation that requires lots of computing power, but is always within reasonable limits.
Removing user passwords that utilize newer encryption, such as 128bit RC4 or AES (128bit or 256bit) is different. It’s fair to say that there are no guarantees that, with currently modern computers, such a password would ever be removed. There are simply too many possibilities. The key here becomes knowing something about the password, and using that knowledge to somehow limit the passwords that are attempted.
V Adobe proste nie su blbi a vedia ako to zabezpecit :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

njn, teraz som ten script našiel na nete, ten maže ale len owner password, (obsah nieje kódovaný, len máš odobraté práva na isté úkony, toto keď sa zmaže tak máš úplnú kontrolu nad súborom)
user password sa takto vymazať nedá, v podstate celý text je zaheslovaný (podľa tej šifry sa odkóduje samotný obsah, v podstate celé PDF-ko prechádza encryptom po zadaní správneho hesla) keby si aj vymazal tú časť s heslom súbor ostane nečétateľný.
tam jedine brute force attack a skúšať všetky možné kombinácie
btw keď je to z nejakej prednášky zo školy, heslá sa vačšinou používajú jednoduché, čiže len veľké a malé písmená a možno bodka alebo čiarka a čísla, diakritika a iné znaky sa nepoužívajú
u nás boli heslá typu matematika2010/2011/2012 etc, alebo stereometria101 (101 bolo číslo učebne)
takže by som skúsil attack iba bez špeci znakov a diakritiky, skráti to čas hľadania hesla i keď pri 9-10 znakoch je to i tak na 3/4 dni roboty pre pekne silnú mašinu
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

chalanovi to už niekto rozlúskol, nakázal som mu zistiť ako to spravil.

no keďže tomu človeku sľúbil odmenu, neviem či to z neho vytiahne.... možno si to ten chalan chce nechať pre seba aby sa nepripravil o know-how :)

určite sa ešte ozvem (v prípade že sa mi ten daný človek ozve)

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2014, 21:37)
no nič, nerozlúštil to, to rozlúštil iný súbor... :roll:

Takže môžte zamknúť, dík za help

:lock:
Napísať odpoveď