prechod z c na c++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
marek788
Light Star
Light Star

prechod z c na c++

Príspevok od používateľa marek788 »

Zdravim, studujem informatiku, kde sme sa v prvom semestri ucili cecko, to som zvladol celkom dobre a az na spojaky a stromy, ktore viem ako funguju len horsie by to bolo vyuzit v praci, mi to celkom aj ide. V druhom semestri sme vsak presli na c++ a zacali sme dost zhurta a ja sa neviem ani pounut. V cecku by som to aj vedel mozno nakodit, no v c++ nemam vobec sajnu ako to zapisat, kedze sa od nas vyzaduje zapisat to cez moduly (main, header atd). Chcel by som vas teda poprosit o radu, viem ze na googli toho najdem vela takisto aj knih je vela, no skor by som chcel pocut radu s osobnej skusenosti, co je dobre a zrozumitelne napisane. Dakujem pekne.
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: prechod z c na c++

Príspevok od používateľa BX »

Ak niecomu nerozumies, spytaj sa v skole, na to ju mas. Lepsie ti to vysvetli niekto nazivo ;)
Ak mas nejaky konkretny problem, pytaj sa konkretnejsie. V programovani ale plati len skusat skusat skusat. Ak ti nieco nejde, tak si daj jeden den cez vikend len s tym, citaj materialy na internete a hned ti to pojde lepsie.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Len tak pre zaujimavost, si FHI HI? :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Daj tomu este cas, zasictok semstra byva hekticky a je tam plno novych terminov a cloveku s ttoho ide vybuchnut hlava, po dvoch troch prednaskach, uz tomu budes chapat.
A suhlasim s BX, ked nieco nevies konkretne opytaj sa na to rovno v skole, alebo spoluziaka co to vie (poznaju tam kontext).
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

Presne tak, ako píše BX. Najlepšie je si kresliť -> písať -> ladiť. U mňa to zas bolo naopak. V čistom Cčku som sa skoro nechytal (stromy, spojáky a štruktúry som pochopil až tesne pred skúškou), ale akonáhle sme prešli na C++, tak som nemal problém a až pri templatoch som sa trocha zapotil. Tak hodne zdaru prajem!
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Dakujem vsetkym za odpovede, a Nadeo, nie nestudujem na tej skole, studujem v zahranici.
Napísať odpoveď