Thief (2014)
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Thief (2014)
nepresiahol 5... vies nie kazdy potrebuje kradnut a vie si zaobit aj na to jedlo,priatelku aj nieco virtualne.. ale to pochopis ked vyrasties.. momentalne nema cenu sa hadat zo ziakom ZS
-
Outsider
Star
Neviem preco o tom pises jak o najvacsom hriechu, ktory mozes spachat. Niekto ma hold prasule aby si hry kupoval tak si ich kupi, ten kto prasule nema si ich nekupi. Ja si taktiez nekupujem hry u ktorych viem, ze nebudem hrat MP, lebo mi to pride zbytocne. Ta hra moze stat aj 5€ tak si ju z principu nekupim. Uroven dnesnych hier je dost nizka a aj Thief je strasne velke sklamanie. Totalna linearnost a nemoznost vlastneho pohybu iba toho, ktory urci hra na danom mieste. Som strasne rad, ze som si to nekupil lebo by to boli maximalne vyhodene peniaze. Grafika je sica pekna potencial ta hra ma ale vyvojari ho nevyuzili a pokazili prilis vela veci. Tiez ta optimalizacia nic moc. S maximalnym nastavenim FPS dost skacu v rozmedzi 140-60, s v-sync sa to drzi na 60. To bude zrejme kvoli tej uzasnej teselacii a vyhladzovaniu hran.Janko.Kral napísal:Ach.. To sa fakt každé decko musí oháňať nezrozumiteľnými frázami o frajerkách? 12€ je v dnešnej dobe nič a radšej dám aj 50€ ako by som mal kradnúť. A áno, na väčšinu filmov chodím do kina. Čo veľmi chcem vidieť a nestihnem (alebo chcem do zbierky) kúpim na Blu-Ray/DVD
. Prečo tu vôbec riešime filmy? Riešime tu to že riešiš warez na fóre kde to je zakázane a oháňaš sa tým že si chceš hru vyskúšať hoci je každému jasne že si warezák až za hrob a tú hru si nikdy nekúpiš. Stavím sa že počet tvojich kúpených hier nepresiahol 50..
-
javatar
Hardcore addict
no hral som z toho len dishonored..Sphinx napísal:tomb raide+splinter cell+ batman aa/ao.. vsetko v jednom v pohlade z prvej osoby.. jednoducho ak si hral nieco z toho tak vela mechanizmov najdes aj tu .. prip dishonored.. vsetky hry sa roba na jeden styl.. navyse tu si mozes sam pozapinat/vypinat veci ktore ti maju pomoct ako zameriavanie ,napovedy atp, ak to mas kupene/stihanute urcite skus .. ono neda sa riadit receziou alebo skusenostou ineho .. kazdy si to musi "zazit" sam
no vsak uvidime kedy sa k tomu dostanem (prace tolko, ze prokrastinovat nestiham) a potom poslem vlastne dojmy, dik za odpoved
-
Janko.Kral
Zablokovaný
Thief určite nieje sklamanie, tá hra je výzva a pre mňa sa radí k legendám stealth hier spolu s takými peckami ako je Splinter Cell Chaos Theory, Splinter Cell Double Agent (Old-Gen verzia), Dishonored a starý Thief. Náročnosť tesseláciou nebude, architektúra Kepler (ktorú máš) má veľmi vysoký geometrický výkon (o dosť vyšší ako má GCN vrátane "GCN 1.1" Hawaii).. Náročnosť je spôsobená SSAA (super-sampling AA) ktorý renderuje celý snímok vo vyššom rozlíšení čo spôsobuje obrovské prepady výkonu, zvlášť s 2GB Vram a 256-bitovou sbernicou. Tiež môžeš skúsiť znížiť depth of field, hra totiž využíva Bokeh filter a kto vie či sa renderuje v polovičnom rozlíšení (v plnom je to zbytočné náročné a polovičné rozlíšenie používa aj napríklad taký Crysis 3)
Späť k warezu: takže aj rožky kradneš keď vieš že sú na "jedno zakusnutie"?
-
arnysimilar
Light Expert
Porovnávať warez a kradnutie rožkov je scestné. Keď niekto upiráti nejakú hru (duševné vlastníctvo), tak autorovi vznikne len nepriama škoda (nič mu nechýba), len má ušlý zisk. Keď ukradnem rožky, tak to tomu obchodníkovi priamo bude chýbať, lebo za ne pekárovi zaplatil.
A k tomu ušlému zisku. Všetci to radi počítajú počet nelegálne stiahnutých kópií x top cena = ušlý zisk. Nie, fakt je, že ani 10% ľudí, ktorí si hru upirátia, by si ju nekúpili za plnú cenu, keby nemali možnosť sťahovať warez.
Ja som to riešil šalamúnsky. Hru som si nekúpil, ale mi kamarát predal kód za 13 EUR, čo dostal k AMD karte, takže som autorov veľmi nepodporil, ale svedomie mám čisté. A z môjho pohľadu je za hru bez MP s takmer nulovou znovuhrateľnosťou tá suma tak akurát. Kupujem si hry aj za plné sumy, dokonca hrám aj MMO s mesačnými poplatkami, ale tie mi ponúkajú inú dávku zábavy - rádovo stovky až tisíce hodín.
A k tomu ušlému zisku. Všetci to radi počítajú počet nelegálne stiahnutých kópií x top cena = ušlý zisk. Nie, fakt je, že ani 10% ľudí, ktorí si hru upirátia, by si ju nekúpili za plnú cenu, keby nemali možnosť sťahovať warez.
Ja som to riešil šalamúnsky. Hru som si nekúpil, ale mi kamarát predal kód za 13 EUR, čo dostal k AMD karte, takže som autorov veľmi nepodporil, ale svedomie mám čisté. A z môjho pohľadu je za hru bez MP s takmer nulovou znovuhrateľnosťou tá suma tak akurát. Kupujem si hry aj za plné sumy, dokonca hrám aj MMO s mesačnými poplatkami, ale tie mi ponúkajú inú dávku zábavy - rádovo stovky až tisíce hodín.
-
Outsider
Star
Porovnavas neporovnatelne veci. Ked uz tak strasne rad porovnavas, tak by sa skor hodilo toto porovnanie. Ides do obchodu mas na pulte rozky kus za 30€ a vedla tie iste rozky zadarmo. Co si vyberes ? Ty urcite rozky za 30€ aby si nekradol. Neviem co si dokazujes tym, ze sa musis chvalit kupovanim hier a warezaci su logicky chudaci. Ja na tie hry peniaze mam ale nekupim si ich z principu, len overenu znacku, pri ktorej viem, ze je dobra. Tak to plati aj v obchode, nebudem platit za nieco o com nemam tusenie, ze bude dobre.Janko.Kral napísal:Thief určite nieje sklamanie, tá hra je výzva a pre mňa sa radí k legendám stealth hier spolu s takými peckami ako je Splinter Cell Chaos Theory, Splinter Cell Double Agent (Old-Gen verzia), Dishonored a starý Thief. Náročnosť tesseláciou nebude, architektúra Kepler (ktorú máš) má veľmi vysoký geometrický výkon (o dosť vyšší ako má GCN vrátane "GCN 1.1" Hawaii).. Náročnosť je spôsobená SSAA (super-sampling AA) ktorý renderuje celý snímok vo vyššom rozlíšení čo spôsobuje obrovské prepady výkonu, zvlášť s 2GB Vram a 256-bitovou sbernicou. Tiež môžeš skúsiť znížiť depth of field, hra totiž využíva Bokeh filter a kto vie či sa renderuje v polovičnom rozlíšení (v plnom je to zbytočné náročné a polovičné rozlíšenie používa aj napríklad taký Crysis 3)![]()
-
lekoklatik
VIP
A posrali to sami vyvojari, ked prestali vydavat dema.
Dnes je demom warez. Ked sa mi hra paci, kupim si ju. Nekupim si hru z recenzii, gameplay videii (nie je pravidlom samozrejme).
Pamatam sa ked som hraval dema do nemoty, stale dookola jeden level, lebo som na hry peniaze nemal a internet som nepoznal.
Dnes je demom warez. Ked sa mi hra paci, kupim si ju. Nekupim si hru z recenzii, gameplay videii (nie je pravidlom samozrejme).
Pamatam sa ked som hraval dema do nemoty, stale dookola jeden level, lebo som na hry peniaze nemal a internet som nepoznal.
-
javatar
Hardcore addict
sme OT.
Leko - vyvojari si to neposrali. Neoplati sa vydavat dema pri takom pocte warezakov. Proste sa prisposobili trhu.
K warezu: Je to sirsia tema. Nemozme nazvat warezakov chudakmi a nemozme ani odsudzovat zarytych anti-warezakov. Nazvat to kradezou je tiez diskutabilne (kedze aj ten usly zisk vznika v dost malom pocte pripadov (cital som o tom studie, nechce sa mi ich googlit)).
Leko - vyvojari si to neposrali. Neoplati sa vydavat dema pri takom pocte warezakov. Proste sa prisposobili trhu.
K warezu: Je to sirsia tema. Nemozme nazvat warezakov chudakmi a nemozme ani odsudzovat zarytych anti-warezakov. Nazvat to kradezou je tiez diskutabilne (kedze aj ten usly zisk vznika v dost malom pocte pripadov (cital som o tom studie, nechce sa mi ich googlit)).
Pravda je taka, ze demo sa nerobi kvoli tomu ze to stoji peniaze navyse. A ked sa pozrieme na to v akom stave vychadzaju sucasne hry, kedy vyvojari nemaju cas poriadne opravit ani chyby, kedze na nich tlacia kravataci, tak sa netreba cudovat.
A druha vec je: statistiky ukazali ze hry ku ktorym bolo demo, mali nizsie predaje
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... Game-Sales
A druha vec je: statistiky ukazali ze hry ku ktorym bolo demo, mali nizsie predaje
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... Game-Sales
-
pepo191992
Medium Star
ziak zakladnej skoly si tu ty... ja som normalny zarabajuci clovek a vydim to so svojej vyplaty ze su tie hry drahe a zbytcone ich kupovat ...ked ani mp nemaju...nie kazdy ma bohateho otecka alebo mamicku a chodi zanou mami mami chcem novu hru ...a ked ty vyrasties zistis ze ite koruny si mohol investovat pre svoje zdravie alebo inde ako do hier...a to ze ta hra je na stiahnutie je len neschopnost vyvojarov vytvorit poriadnu ochranu...Sphinx napísal:nepresiahol 5... vies nie kazdy potrebuje kradnut a vie si zaobit aj na to jedlo,priatelku aj nieco virtualne.. ale to pochopis ked vyrasties.. momentalne nema cenu sa hadat zo ziakom ZS
Ak tu nemas co dodat ku hre tak mozes vypadnut z temy. Tvoje blbe reci nikoho nezaujimaju. Len chory clovek rozmysla tak ako ty. Na tej hre pracovala stovka ludi a rovnako dostavaju vyplatu ako hocikto iny. Z tvojho pisania mi pride ako keby si mal 12 rokov. Mozno neskor pochopis ked vyrasties.
-
pepo191992
Medium Star
takisto aj tento tvoj prispevok je od temy..takze cau parky mozs vypadnut ak nemas co ku temerochedo napísal:Ak tu nemas co dodat ku hre tak mozes vypadnut z temy. Tvoje blbe reci nikoho nezaujimaju. Len chory clovek rozmysla tak ako ty. Na tej hre pracovala stovka ludi a rovnako dostavaju vyplatu ako hocikto iny. Z tvojho pisania mi pride ako keby si mal 12 rokov. Mozno neskor pochopis ked vyrasties.
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Akurat som dohral pribehovu časť. Prešiel som to s vyp. pomockami. Pribeh mi pride moc lacny, ktory sa toči len kolo jednej zlodejky. Hlupy loading medzi misiami. Neviem, ale daju sa zahrať všetky misie ešte raz ale vo vybranom poradi ? Lebo v loadmenu nemam šetky kapitoly. Či to musim behať po meste ? a hladať ich ? Akurat tri 2-3 misie su dobre,zlevarna baronov palac, architektov dom. Taka by mala byť cela hra: trezory, hladanie kodov atd bočnych ciest atď (zamozrejna aj iny pribeh). Prišlo mi zbytočne a otravne behať po meste za misiov. Stačila klasika hned load pred palac dom atd. Ostatne misie boli len vodenie sa ručku. žiadna volnosť.(sem tam tam nejaka šachta nepodstatna). Posledne misie a ten koniec WTF
? zlepovanie nejakeho kamienka a vyhybanie sa moram
; to neje moc zlodejske. Zase grafika a otpimalizacia nebola až zla, s 770M na full(1980*1280) 26-60fps. Davam 5.5/10 Vedlajše misie a DLC ešte nemam. dufam že hodnotenie po nich bude vyššie.
.
.
Oživím trocha tému, táto hra ma celkom zaujala,ale neskutočne ťažko sa zháňa (pobehal som snáď už celé mesto, no vyšiel som naprázdno). Chcel by som ju kúpiť v krabicovej verzií, ale musí byť z kolekcie "Premium Games" od Cenegy. Takže ak máte nejaké informácie kde sa dá táto hra zohnať, tak prosím sem s nimi. Dávam prednosť kamenným predajniam, najlepšie západne Slovensko.
Pre ilustráciu prikladám obal hry.
Pre ilustráciu prikladám obal hry.
- Prílohy
-
- Thief - Premium Games.jpg (103.36 KiB) 1278 zobrazení
http://www.brloh.sk/hra_pc_thief tuto nemaju ako krabicovu verziu?
V Brlohu som bol osobne, skutočne tú hru mali, ale v oranžovej krabičke, a vraj inú nemajú. Taktiež je na ich stránke písané že zaslaný produkt sa nemusí zhodovať s tým ktorý je na obrázku. Tak typujem že keby to objednám tak mi príde práve tá s tým oranžovím obalom.
No aj tak vďaka, viacmenej som to už vyriešil, v Poľsku majú neskutočne veľa týchto "premium games". Tak to sem pre istotu píšem, ak si náhodou niekto robí zbierku z tejto kolekcie, rovnako ako ja.
No aj tak vďaka, viacmenej som to už vyriešil, v Poľsku majú neskutočne veľa týchto "premium games". Tak to sem pre istotu píšem, ak si náhodou niekto robí zbierku z tejto kolekcie, rovnako ako ja.