Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Príspevok od používateľa hojko »

Diskusia k teme http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=38137 - tu mozete vyjadrit svoj nazor.

Steve20 ho uz vyjadril, hoci na inom fore:
jojo ludkovia toto je prikladne riesenie konkurencych vztahov na vysokej urovni bez vulgarizmov a sprostych slov, verte bola to sranda si takto podebatit s HOJKOM, a samozrejme hovoril som ako sa na spravneho moderatora patri pravdu a nic viac len pravdu..a co som sa len nasmial jak som ho po poslednej vete zrusil :lol: :lol: :lol:
ach jaj hojko si ty ale maly skaredy stupidny imbecil ten COD 2 bol FAKE od sameho zaciatku o tom vedeli ludia, ale bola pi*a si z teba tak krasne utahovat, ako hovorim BANDA DEMENTOV a LAM= HOJKO.COM :lol:
spec
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spec »

toto je choroba :!:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa steve20 »

Hojko si ty ale sprostucky o tom ze to bol FAKE IMAGu COD 2 vedeli vsetci, mna len strasne bavilo ta natahovat, tiez som vedel ze ten debil Holubar a lammer spolu s tebou poskladate z mojich viet z ICQ trapnu slamastiku- kamo ja ta mam u pi*i aj cele tvoje forum, nechapes ze som si z vas fcera vystrelil, inak pozdravujem zradcu HOLUBARA, toto si este vypije :lol: som zvedacy kedy ti to dojde
jeffko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

=O)

Príspevok od používateľa jeffko »

Lol steve20 nic proti tebe s tym Quake IV si mi velmi pomohol, ale teraz si sa inak zhodil.. to bolo strasne trapne.. ja si v skole tiez mozem spravit FTP 30Mbit DWL a 30Mbit UPL a netuzim byt modom na fore, pretoze viem ze su na to zdatnejsi a skusensji ludia.. akoze normalne take strapnenie som dlhsiu dobu nevidel, ale ked sa dari tak sa dari ako sa povie, a vycuvat sa uz z toho nedalo to je fakt =O), co sa tvjich terajsich prispevkov tyka :) nevyriesis s tym nic, proste je to pass, nenakecas nikomu ze ti slo o srandu a nie o Mod =O) no vela stastia, smeje sa ti cele slovensko a kopec ludi z abroad... nexcel by som este stastie ze tvoje meno ostava v anonymite :) pokial ho sem niekto nenapise aj s tvoju adresou, a to potom uz len tak akurat zakopat pod hlinu =O)) drz sa Good Luck
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SLO LEN A LEN O SRANDU....ja som nikdy netajil ze mam NET na VYSKE, vobec nie je lahke spristupnovat ludom ftp so zablokovanymi portami ked vam ide len HTTP, ze je COD 2 FAKE, vedeli ludia ktorym som to povedal, na hojko som to napisal ze to hram lebo som chcel vidiet ako bude reagovat ta LAMA HOJKO....a ci som sa len nasmial :lol: vobec som sa neztrapnil cele to zle chapes kamo :D ale sak tesim sa na vase reakcie, skoda ze do toho nevidite hlbsie... :wink:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

muhehehe. ty si od zaciatku vedel ze to je fake ze? ani si nevedel co ti to tam lammer vypisuje. ludia pozor je to warezak :)
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som lammera totiz vobec nepocuval....bavil som sa uz len na tom ze si dal s hojkom tu namahu a napisal, vazne som sa dobre bavil :lol:
ioio
Light Expert
Light Expert

tuk tuk

Príspevok od používateľa ioio »

steve20 napísal:ja som lammera totiz vobec nepocuval....bavil som sa uz len na tom ze si dal s hojkom tu namahu a napisal, vazne som sa dobre bavil :lol:
stewe ty si co za teploska?
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

teploska? :D pockaj zavolam kocku svoju ench ti anto nieco odpise ty buzna :lol:
ioio
Light Expert
Light Expert

ja mam tvoju kocku v pizde

steve20 napísal:teploska? :D pockaj zavolam kocku svoju ench ti anto nieco odpise ty buzna :lol:
aj tak pri nej len zakrivas svoju homosexualitu, buze****
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

chudacik...piste ludia piste....ja sa bavim :lol:
JorgeB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JorgeB »

steve20 napísal:teploska? :D pockaj zavolam kocku svoju ench ti anto nieco odpise ty buzna :lol:
HAHAHA a toto si tiez vymyslas cooooooooooooooo.
ioio
Light Expert
Light Expert

steve20 napísal:chudacik...piste ludia piste....ja sa bavim :lol:
hned co som napisal na teba prispevok ty tajtrlik, hned si odpisal.. jasne ty sedis 24hodin pri pc ty tajtrlik. sa smejem na tebe ty lolo.
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dnes mam doobedu volno v skole, seminare mam poobede a bol som velmi zvedavy na dnesne ohlasy, pred hodinou som sadol za PC ty TRAPAK :lol:
miro2004
Medium Star
Medium Star

...

Príspevok od používateľa miro2004 »

ja sa k tomuto neviem vyjadrit mam net 1Mbs a bloknute P2P je mi to cele na nic .. nemozem tahat ani z torrentov ani E-Donkey .. kde som tahal proste prevadzkovatel netu .. sa rozhodol ze to blokne .. takze mozem sa postavit na mihalnice ( a nic..... toto forum je dobre len posledne nejak .. tu malo ludi prispieva same FTP 421 co mi uz lezie na nervy radsej to taham cez torrent v praci!!
steve20 je super ze dava k dispozici svoje FTP ci je dobry ci zly to tazko posudit ale urcite si ziskal aj mna tym ze sa nemusim trapit hladanim nejakej hry staci mu to napisat a uz to tam mam .. a o tom to je nie??
Torrent si najde kazdy a FTP je mi nanic kedze stale su plne.. ) takze
steve20 ma u mna plny pocet bodov lebo zatial nebol nik kto by spravil nieco taketo .. )) myslite si co chcete tym nepisem ze toto forum nemam rad .. sak mi pomohlo vela .. ale prichadza konkurencia zda sa ))) a ja tie hry nenapalujem za ucelom zbohatnutia ale aby som si to zahral )) lebo po veceroch sa casto nudim ked nie som z priatelkou .. napriklad
ioio
Light Expert
Light Expert

steve20 napísal:dnes mam doobedu volno v skole, seminare mam poobede a bol som velmi zvedavy na dnesne ohlasy, pred hodinou som sadol za PC ty TRAPAK :lol:
ty debilek sa ti smejem do ocii, ty klamar klamar. tajtrlik jeden nedonoseny. no ukaz mi tu tvoju frajerku nech sa zasmejem este viac ti trubiroch hahaha
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Inak ludkovia ak chcete pravdive vysvetlenie tejto zjavne /pre mna/ prekernej situacie poslite PRIVATE MESSAGE, rad sa k tomu vyjdrim medzi 4 ocami :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

miro2004, tak do tyzdna-dvoch zistis ako aj vsetci, ze posledne coho sa toto forum teraz boji je konkurencia vo wareze. Dalej to nechcem rozvadzat, vsetci uvidite.
ioio
Light Expert
Light Expert

t0m4s3 napísal:miro2004, tak do tyzdna-dvoch zistis ako aj vsetci, ze posledne coho sa toto forum teraz boji je konkurencia vo wareze. Dalej to nechcem rozvadzat, vsetci uvidite.
koknkurencia? a tebe tiez tuktuk ako stevovi teploskovi?<< hovoris ako keby tieto fora boli nejake automaty na peniaze.tapo
miro2004
Medium Star
Medium Star

.......

Príspevok od používateľa miro2004 »

ja taham v praci 3-4 kb z torrentu .. niekedy to ide aj viac pred tym som mal realnu sancu stiahnut hru z torrentu za mesiac taku 4GB .. co je dost malo .. doma to bolo v pohode ale uz nic ked mi to blokli.. takze kto pomoze nejakym FTP ckom ma u mna plus ))) ale ziadne 421
Zamknuté