Podvádzanie - nestranný pohľad

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Podvádzanie - nestranný pohľad

Príspevok od používateľa beardie »

reagujem na opa, nie na teba
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

v poho, ... aj tak by som tie dokazy chcel nacrtnut, ako si to predstavuje hocikto.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

pinco napísal:Bolo by mi jedno, či je to žiadúce alebo nie. Snažím sa s ľuďmi jednať fér, povedať narovinu, čo si myslím a nie ako taký osol sa zaťať a mlčať, lebo takto to je v spoločnosti lepšie. Neviem, kde by sme smerovali takýmto tempom. Chvalabohu ja som obklopený úprimnými ľuďmi, ktorí nemajú strach povedať, čo si myslia, aj keď pravda často bolí. Aby sa na mňa vykašľal kamarát preto, že som mu povedal pravdu? Tak v tom prípade asi nestál za to byť mojim kamarátom. Radšej nebudem mať žiadnych kamarátov, ako sa obklopovať falošnými ľuďmi. Možno niektorí aj falošní sú, ale zatiaľ o tom neviem a preto sa ma to nijak nedotýka. Keby som sa o niekom niečo dozvedel, tak by som asi pouvažoval, či ho naďalej môžem považovať za kamaráta.
Mňa zaujímam ja (nie spoločnosť) a z qwertyho príspevku vyplýva, že pre mňa by bolo najlepšie držať hubu. Ak je to problém, tak prerušiť kontakt. Ale keby som chcel byť fakt hajzel, tak by som sa snažil pozháňať dôkazy a s nimi by som vydieral tú ku*vu. Zaslúžila by si to.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Bol som v podobnej situacii. Podstatny rozdiel bol, ze clovek ktorry bol podvadzany, bol len znamy, cize nijak velky vztah som s nim nemal. Kamos s ktorym ho baba (takisto znama) podvadzala (obcasny suk) je dost dobry priatel. Mal som s tym dost velky problem, parkrat sme o tom prehodili par slov, vedel, ze to neschvalujem, ale povedal som si, ze na podvadzanie treba dvoch, cize nejaky sposobom som sa s tym zrovnal a "odpustil" mu. Nakoniec to dopadlo tak, ze baba dostala kopacky pretoze borec si nasiel inu. Takze v podstate happy-end :)

V tvojej situacii, pokial je ten podvadzany tvoj priatel, tak by som najprv konfrontoval tu jeho babu s rezolutnym "navrhom", prestanes alebo sa to dozvie.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty-xyz napísal:v poho, ... aj tak by som tie dokazy chcel nacrtnut, ako si to predstavuje hocikto.
fotka, video, pripadne sa o tom s nou porozpravat a potajme to natocit
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Často krát je veľký rozdiel, či podvádza chlap, alebo baba... Keď podvádza chlap a jeho frajerke to niekto povie (kamarát, kamarátka, kolega, hocikto) väčšinou neuverí, baby dokážu šialene milovať a keď jej niekto do ksychtu nestrčí fotku ako jej frajer niekde pichá inú a priateľ to neprizná, tak mu to prejde. Jednoducho baby sú v tomto často krát slepé. Ale, keď podvádza žena a dobrý kamarát jej frajerovi povie, že ho podvádza, tak väčšinou dá na jeho slová.

Aby som to zhrnul...
Podľa môjho názoru, keď je podvádzaná žena, tak treba držať jazyk za zubami. Väčšinou vám neuverí a ostane pri svojom partnerovi. S vami sa prestane baviť, lebo klamete a pekne naserete aj frajera. Baby majú vlastnú pravdu...

Ak je podvádzaný chlap, je v pohode ak mu to poviete, väčšinou uverí, rozíde sa s ňou a vaše kamarátstvo sa upevní. Dievča nadšené samozrejme nebude...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy- Nehas oheň ktorý ťa nepáli...hej kamoša ti je luto, ale ono to vypláva na povrch aj bez tvojho pričinenia.
Ako to zhrnul qwerty v rôznych verziach tak to nechaj tak! Potom račej podpor kamoša nech ti aspon on ostane a nic mu nevrav.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Minimalne by som dotycnemu naznacil, ze nech si zacne viac vsimat okolie. Cim skor na to pride, tym menej si potom bude buchat hlavu o mur, ze stratil najlepsie roky s nejakou cuzou. Je jedno ci si tym ty niekoho pohnevas, ale jeho to s velkou pravdepodobnostou preboli a este sa ti raz podakuje a pitchu za kamosku nepotrebujes., takze tak
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Okí, takže sa ospravedlňujem, ale nechodím tu často... :)

Čo sa týka toho podvádzania, tak vie o tom veľmi veľa ľudí, ale tiež všetci samozrejme mlčia. Ide o to, že tá slečna mi je lepšia kamarátka ako jej priateľ ktorého podvádza, pretože jej priateľa som spoznal cez ňu... Ona nie je zlá ako ju tu opisujete, len sa bojí vraj s priateľom rozísť, lebo si kvôli nej vzal hypotéku atď. Takže s ňou som sa rozprával (ako aj ďalší ľudia čo o tom vedia) a nikde to nevedie. Dôkazy aj mám, len viem, že keby som to povedal, tak by som im na 100% rozbil dlhoročný vzťah. Slečna s tým "milencom" by sa na mňa nasrali a jej priateľ neviem ako by zareágoval, ale určite by pri najlepšom povedal, že "díky, že si mi otvoril oči" a už by som ho nevidel. Takže asi tak ako to zhrnul qwerty...

Blastbit - No hej, a keď to zistí, že o tom vedelo ďalších 30 ľudí, len všetci to pred ním tajili... To by ma možno vytočilo ešte viac, že mi to nikto nepovedal

kayko - On to podľa mňa tuší, ale tak nič nespraví - pretože keď je v práci atď. ju ustrážiť nemôže a povedzme si úprimne nejak držať doma mladú babu je tiež nereálne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak radsej bude sukat pozabucky, ked chalan ma hypoteku, ako mu to povedat :P logika zien sa nezaprie
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ked niekto vie ze neobsedi pri jednej kunde naco sa mu viazat do vztahu? ak mu dojde ze je taky az neskor zvolim rozchod ne. to plati aj v opacnom pripade ked podvadza zena
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Radšej ho bude podjebávať ako sa s ním rozísť, lebo on si zobral kvôli nej hypotéku. :D To sa už nebojí. :D
Ale má to holka vymyslené, takto keď to zistí sa on rozíjde s ňou a ona bude mať čisté svedomie. :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...aké máš dôkazy?...
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Soviet no čo nato povedať... Nikdy by ma nenapadlo, žeby ona mohla byť neverná. Po tejto skúsenosti prestávam veriť, že nejaká žena je verná o tom vážne pochybujem, hnus. Poznám veľa podobných prípadoch a to sa nepohybujem v spoločnosti detí. (do nejakých 19 r.) čiže všetko ľudia čo by mali už vedieť čo chcú...

Grim konverzácie na FB, fotky (keďže sa spolu fotia, ale má to len ten chalan v mobile aj smsky - ona vymazuje) + ak by to dosvedčil aj niekto ďalší... Ale záleží na tom ?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...áno...keby si tie dôkazy nechal len tak niekde, tak aby si ich ten chalan našiel, ale nebolo by možné zistiť, že tie dôkazy si tam nastražil ty...tak ty by si bol z toho vonku a ten chalan by sa to dozvedel...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O tom som uz predsa pisal. Spravit si ucet ns Facebooku a napisat mu to z toho uctu, poslat fotky a vybavene.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

No nie, este ju raz budeme vsetci obdivovat, ze si nechala na krku chlapa s hypotekou a musela tajit svoj skutocny vztah :lol: ... kam uz tato spolocnost speje :o
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Pýtať radu od ľudí na fóre ohľadom tohoto je dosť... Čudné... Vážne, tu ti nikto neporadí, je to individuálne. Mám kamoša, ktorý podvádza, s ktorým podvádza priateľka jeho najlepšieho kamoša jeho najlepšieho kamoša, ktorého podvádzajú. Neriešim, zásadne a nikdy. Poznám ho. Vzťah mu nikdy nevydrží, nech už to vyzerá akokoľvek vážne. Nemá to zmysel, nič tým nedosiahnem. Na druhej strane iný kamoš podvádzal priateľku. Veľmi som ju nepoznal, ale bol som si na 100% istý, že ona by ho nepodviedla. Jednoducho už na prvý pohľad to je baba, ktorá sa zamiluje a pre priateľa znesie aj modré z neba. Tak som jej to povedal. Nuž, môj kamoš už nieje môj kamoš, zato ona síce preplakala x nocí, no teraz mi ďakuje pri každej príležitosti, lebo vďaka rozchodu si našla chalana, ktorý sa k nej hodí omnoho viac. Stálo to zato? Pre mňa áno.

Ako vravím, je to na tebe, ty jediný ich poznáš.
Endy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Endy »

Unkown napísal:Mám kamoša, ktorý podvádza, s ktorým podvádza priateľka jeho najlepšieho kamoša jeho najlepšieho kamoša, ktorého podvádzajú.
:sly: zaujimave, mojho otca psa brat mi otom hovoril :D
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Nech to znie akokoľvek podivne, je to tak. Nuž ale rozpíšem to detailnejšie, keď ti to pripadá zložité. Kamoš bude Frank a jeho najlepší kamoš Ištvan. Frank má priateľku, ktorá ho podvádza s Jožom. Ištvan má tiež priateľku, ktorá spáva s Frankom.
Napísať odpoveď