To ioio: pocuj kamo ten bocian co ta doniesol na svet sa ta asi zlakol a evidentne z nim je*lo z peknej vysky pricom ty si schytal jednu neprijemnu ranu do tej tupej hlavy....ehm mozno aj viac ran
a co sa tyka toho teploska co stale omielas, kazdy o tom co ho zaujima...sa stavim ze ti ftak rastie priamo z riti a ak nie, tak ho mas aspon cely den v nejakej inej chlapskej...
steve20 napísal:To ioio: pocuj kamo ten bocian co ta doniesol na svet sa ta asi zlakol a evidentne z nim je*lo z peknej vysky pricom ty si schytal jednu neprijemnu ranu do tej tupej hlavy....ehm mozno aj viac ran
no ty este veris ze bociany nosia deticky? Vzdy som vedel ze si usate decko ty tajtrlik mamickin
nepoznam celu tuto situaciu ale jedno viem, ako bolo spomenute v prispevku vyssie, este nikto nespravil nieco taketo pre niekoho zadara. ale k ostatnym okolnostiam, neviem, nechcem niekoho sa zastavat a na druhej strane byť proti niekomu
hezo napísal:nepoznam celu tuto situaciu ale jedno viem, ako bolo spomenute v prispevku vyssie, este nikto nespravil nieco taketo pre niekoho zadara. ale k ostatnym okolnostiam, neviem, nechcem niekoho sa zastavat a na druhej strane byť proti niekomu
no neviem ako sa Sanetu paci, ze co robis na ich sieti, za toto by ti mali dozivotne zamedzit pristup na ich siet, resp. by mali dat neverejne ipky v celej internatnej sieti a boli by ste vsetci ...no ved viete kde. Alebo to robit ako kedysi, pripajat internaty na net az od 21.00 do 06.00, a max vikendy non stop. A v ostatnom case vam povolit maximalne icq. Ak xces byt taky warezak tak si zaplat ftpcko a davaj tam veci a nemachruj ze mas net na intraku.
akokolvek na neho nadavate sak mi ukazte kto spravil nieco taketo poskytol FTP Cko .. hmm kto aj keby len pomalicky aj to je nieco .. )
a to co sa deje .. za pozadim to ma nezaujima ) proste pomohol mne a ma u mna plus ) velke ja by som tiez spravil ja mam vsak mikrovlnu a nemam pevnu ipcku (
miro2004 napísal:akokolvek na neho nadavate sak mi ukazte kto spravil nieco taketo poskytol FTP Cko .. hmm kto aj keby len pomalicky aj to je nieco .. )
a to co sa deje .. za pozadim to ma nezaujima ) proste pomohol mne a ma u mna plus ) velke
vies kolko vela ludi uz takuto vec spravilo? Ale otazka je preco je ich tak malo, lebo jedneho dna im zaklopala na dvere BSA
presne ako hovori sundevil. robis zo seba machra s cudzou linkou... a stavim sa ze vsetky tie veci mas od niekoho na intraku ze? inac by si sa knim nemal ako dostat... ked ani nevies ci je nieco fake alebo nie.
btw sranda, ze uz s tebou nechcu mat nic ani na nemenovanom fore kde moderuje holubar... no nic asi nie si velmi oblubeny idem este checknut wf ci aj tam traposis
ja som s tym nikdy nemachroval, mne ide o to spristupnit ludom nove veci, ked torrenty su pri ich linkach pomale, a ftpcka na tomto smiesnom fore casto nefunguju, inak UJO robi v SANETE, som s nim dohodnuty ze do urcitej vysky uploadu a downloadu mi nebudu v nicom branit, so shut the f*ck up
miro2004 napísal:jasne ja viem je mi to jasne )) ked sa najde nejaky somar co to uda .. tak ano ...treba sa tesit ze sa niekto takyto najde a tisko dahat )
presne tak tisko tahat, a nie vypisovat, kto este nema konto nex napise SS, urobim mu, dnes dam toto a toto...tisko to robia len ti ktori sa do toho vyznaju a nie lamy so skolskou linkou