Tablet kupa do 55 eur
Tablet kupa do 55 eur
Dobry den prajem chcem kupit bratovi k narodkam tablet chcem sa vasspytat neviete mi nejaky taky normalny poradit do 55 eur maximalne ako je ich viac na internete ale aby mu tam nesli nejake jednoduche hry a aby nebol uplne low zas neocakavam samozrejme za take peniaze nejaky top samozerjme ale taky obyjacny dkaujem za rady
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Tablet kupa do 55 eur
Normálny/aby nebol úplne low + do 55€ sa tak trochu vylučuje
Za tú cenu je úplne jedno, čo kúpiš.
v poriadku dakujem za radu tu si si mohol strcit do *** 
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
najlacnejsie 7 palcove zacinaju na cca 45€....takze za 55€ to to bude stale totalny low end
.. take relativne normalne zacinaju niekde cca 100€ ale ani to nie je ziadny zazrak 
-
Corn Flake
Guru wannabe
To nebola rada. To bolo konštatovanie faktov, ktoré nijako neovplyvníš.
zalezi podla toho, ci brata mas rad alebo ho nemas rad
lebo taku sracku mu moze kupit len niekto, kto ho chce nasrat
gl s vyberom, tu ti neporadi nikto, lebo sa nic poradit neda, jedno vacsie hovno ako druhe, na najzakladnejsi 7" tablet potrebujes 2x tolko, bud si nechas poradit alebo nenechas, je viac zbytocne to komentovat
bol si niekedy v papiernictve? lepsie kalkulacky su drahsie ako 50€
lebo taku sracku mu moze kupit len niekto, kto ho chce nasrat
gl s vyberom, tu ti neporadi nikto, lebo sa nic poradit neda, jedno vacsie hovno ako druhe, na najzakladnejsi 7" tablet potrebujes 2x tolko, bud si nechas poradit alebo nenechas, je viac zbytocne to komentovat
bol si niekedy v papiernictve? lepsie kalkulacky su drahsie ako 50€
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ si ma najlepšiu radu aka existuje niekam strčiť, tak neviem čo chceš počuť. Pokiaľ tvoj brat nedostal nikdy najhorši darček, tak teraz ho od teba dostane.majko1 napísal:v poriadku dakujem za radu tu si si mohol strcit do ***
Buď došetri aspoň na cca 80 eur na nejake dvojjadro s 1 GB ram, alebo mu nekupuj tablet. To bude najepši darček.
Za tie peniaze kupis uplny odpad, radsej ho pozvi na zmrzlinu.
-
PROCHY 603
Zablokovaný
za 100eur mas na bazosi plno tabletov prestigio

Ja som mamke raz kupil 7" nejaky polsky shit za 60€ okrem toho ze po 1 dni sa pokazil tak siel na reklamaciu, displej je uplne mizerny (v kazdom bode reaguje na inu intenzitu tlaku), bateria vydrzi niekolko minut a od zaciatku nechce drzat konektor nabijacky v slote tak je to stale tablet za 60€ ktory poskytuje zakladne vymozenosti androidu / googleplayu a v mojom pripade bola priorita moznost hrat "gulicky" co mamka po veceroch tukala do fotrovho telefonu a na to to postacilo. Dokonca na tom cita aj maily.
Podtrzeno secteno, ak to chces dat niekomu kto ide s dobou (moja mamka nieje tento pripad) tak to bude naozaj zbytocne vyhodeny peniaz, ja osobne by som siel do tej zmrzliny.
Podtrzeno secteno, ak to chces dat niekomu kto ide s dobou (moja mamka nieje tento pripad) tak to bude naozaj zbytocne vyhodeny peniaz, ja osobne by som siel do tej zmrzliny.