Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
napriklad v temach o hrach, chcem vidiet screenshoty z hry a nie citat 20 stran o tom, ako to dakomu nejde, v temach typu "3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre", "Fotografia - vaše fotky", "Žena, ktorá sa vám najviac páči" :iykwim: etc.
jou a este po kliknuti na "Zobraziť aktívne témy" sa mi nezobrazuju aktualne temy napr. z vtipov, pripomienok, info atd.
jou a este po kliknuti na "Zobraziť aktívne témy" sa mi nezobrazuju aktualne temy napr. z vtipov, pripomienok, info atd.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Popravde nevidim vyznam vo vyhladavani priloh. Ak chcem pozriet screenshoty z hry, tak si otvorim Google, dam obrazky, napisem nazvo hry a mam screenov tolko, ze by tolko na forum ani nevoslo. Pozeram som na phpbb.com info k vyhladavaniu v prilohach, tak na mode sa zacalo pracovat, nejaka skusobna verzia bola aj spravena, ale neskor dostal autor ban a mod bol zruseny.
Ninx: O tom ako funguju aktivne temy som uz pisal niekde, ale nespominam si na tie podmienky. Viem, ze tam bola podmienka co sa tyka poctu zobrazenia temy a aj poctu novych prispevkov v tej teme, to cele sa mapuje po dobu posledneho mesiaca. Standardne zobrazi len aktivne temy za 7 dni, ale da sa to prepnut na cele obdobie toho mesiaca. Ja tam mam po kliknuti az 9 stran tem.
Ninx: O tom ako funguju aktivne temy som uz pisal niekde, ale nespominam si na tie podmienky. Viem, ze tam bola podmienka co sa tyka poctu zobrazenia temy a aj poctu novych prispevkov v tej teme, to cele sa mapuje po dobu posledneho mesiaca. Standardne zobrazi len aktivne temy za 7 dni, ale da sa to prepnut na cele obdobie toho mesiaca. Ja tam mam po kliknuti az 9 stran tem.
-
weroro
Flash coder
Hojko: Keď sú spomenuté tie prílohy. Minule som narazil na jednu tému (tuším to bolo niečo s vlastnou hudobnou tvorbou), kde užívateľ/ia pridali MP3 do prílohy. To že vám tu na fóre nejde prehrať MP3 prílohy ani tak nevadí (len taký postreh), ale ak v správe mojich príloh, zmažem nejakú prílohu (v tomto prípade MP3), stále sa v tom príspevku zobrazuje odkaz na ňu a snaží sa ju to prehrať, hoc fyzicky na serveri nie je (to sa deje aj v tej téme).
// Zhodou okolností tá téma dnes ožila, teraz som si všimol.
Tu je odkaz priamo na príspevok kde je problém neexistujúcej prílohy http://www.hojko.com/post1148262.html#p1148262
Mám návrh na jednu vychytávku, ktorá bude ale vyžadovať zásah do JS a mierne upraviť template.
Bodla by možnosť miesto písania užívateľského nicku v prípade, že chcem reagovať na niekoho konkrétneho v téme, keby stačilo kliknúť na meno nad avatarom. Odkaz na profil sa predsa zobrazuje pod každým príspevkom (zelený panáčik). Stačilo by aby sa dané meno v písalo do textarea v rýchlej odpovedi. Vytvoriť Userscript nie je problém, ale je to funkcia, ktorá by bola využívaná viac ľuďmi, aj cez iné zariadenia, kde sa US nahodiť nedá.
// Zhodou okolností tá téma dnes ožila, teraz som si všimol.
Mám návrh na jednu vychytávku, ktorá bude ale vyžadovať zásah do JS a mierne upraviť template.
Bodla by možnosť miesto písania užívateľského nicku v prípade, že chcem reagovať na niekoho konkrétneho v téme, keby stačilo kliknúť na meno nad avatarom. Odkaz na profil sa predsa zobrazuje pod každým príspevkom (zelený panáčik). Stačilo by aby sa dané meno v písalo do textarea v rýchlej odpovedi. Vytvoriť Userscript nie je problém, ale je to funkcia, ktorá by bola využívaná viac ľuďmi, aj cez iné zariadenia, kde sa US nahodiť nedá.
-
hojko
Site Admin
weroro: Nemas az tak pravdu v tom co pises. MP3 format sa prehrat da, len treba mat prehliadac, ktory to zvladne. Trebars Firefox to nezvlada a je potrebny plugin. Ak to skusis cez IE, tak to prehra cez plugin Windows Media Playeru. Su mody pre phpBB, ktore to prehravaju cez Flash, ale ci je to pri tych par mp3 potrebne, tak to neviem. Ak v sprave priloh zmazes subor, je jedno, ci je to obrazok, video alebo mp3, zmaze sa to aj z prilohy. Problem, ktory opisujes s danym prispevok musel byt sposobeny bud pri prechode na phpBB3 alebo pri kopirovani priloh pri vymene diskov, nakolko priloha ako taka je registrovana v prispevku, ale na disku chyba. Mozes si to kludne vyskusat v nejakej teme, ze pridas subor, cez prilohy v profile to zmazes a uvidis, ze to odstrani aj z prispevku a je jedno, ci tam das obrazok alebo MP3. Ten prispevok, ktory si dal s chybnou prilohou, tak tam som tu prilohu odstranil.
-
Soviet
Darca
Neviem ako to tu funguje, ale v robote obcas pouzivam proxy, aby som sa dostal na urcite stranky. Vzdy ked ju zapnem/vypnem je potrebne sa na hojko nanovo prihlasit.
Je to kvoli dakemu bezpecnostneho dovodu, alebo sa to da vypnut, aby som sa denne nemusel aj 4-5x prihlasovat?
Je to kvoli dakemu bezpecnostneho dovodu, alebo sa to da vypnut, aby som sa denne nemusel aj 4-5x prihlasovat?
-
Mek
Addict
To je kvoli tomu, ze sa ti zmeni IP adresa. Neda sa s tym nic robit.
-
Soviet
Darca
To viem, ze je to zmenou IP, ale ci sa to neda osetrit tak, ze automaticka zmena IPcky sa nebude rovnat nutnosti nanovo sa nalogovat. Keby aj bola IPcka banned, tak to predsa toho cloveka nepusti.
Zvlastne, mne to funguje normalne, doma aj v robote mam autologin, menia sa mi ipcky (doma obcas restartnem router, v robote obcas zmenim proxy) a autologin bezi dalej.
Kedysi mi to blblo v Chrome, vzdy po zapnuti prehliadaca som sa musel nanovo prihlasit, vyriesilo to premazanie cache a cookies.
Z mojho pohladu forum neberie ohlad na IPcku.
Kedysi mi to blblo v Chrome, vzdy po zapnuti prehliadaca som sa musel nanovo prihlasit, vyriesilo to premazanie cache a cookies.
Z mojho pohladu forum neberie ohlad na IPcku.
-
audiotrack
VIP
už som to tu alebo v nejakej inej téme v pripomienkach spomínal, že berie aj IP, ale nie celú, len prvé tri oktety zo štyroch. Preto reštart routra a pridelenie novej IP adresy nemusí byť problém, záleží aký rozsah ti prideluje. Možno sa mení iba jej koniec, a teda aj keď máš inú IP, pre forum si stále s rovnakou IP
Autologin v práci aj doma logicky funguje, tie údaje ako IP, prehliadač a podobne sa uložia do cookies, a pri prístupe na web sa okontrolujú. Takže takýchto "autologinov" môžeš mať veľa, na každom zariadení samostatný. Neprekážajú si, nevylučujú sa, nijako sa neovplyvňujú.
Autologin v práci aj doma logicky funguje, tie údaje ako IP, prehliadač a podobne sa uložia do cookies, a pri prístupe na web sa okontrolujú. Takže takýchto "autologinov" môžeš mať veľa, na každom zariadení samostatný. Neprekážajú si, nevylučujú sa, nijako sa neovplyvňujú.
-
t0m4s3
Admin
Viz Gothar, ja sa prihlasujem z domu a z prace a kde je uplne iny rozsah IP a ziadny logoff sa nekona.
-
Soviet
Darca
No tak mi to fungovalo tiez, teda doma nalogovany vzdy a v robote tiez. Avsak problem bude asi v tom sikovnom "softe" UltraSurf, ktory pouzivam na zmenu proxy (+addon do FX), kde vzdy ked ho zapnem a idem na hojko.com, som odhlaseny a ked sa aj prihlasim a potom to zas vypnem, som odhlaseny. Takze asi to bude v principe ako funguje ten soft, co som blizsie nezistoval.
Preco menis a pouzivas proxy, potrebujes sa skryvat?
-
Soviet
Darca
Heker: Ked ma firemna proxy bloknute urcite stranky, ktore pouzivas denno denne, tak musis ich obist takymto sposobom. Krepa firemna politika, kde rob a ziadne sukromne veci na nete. 
-
hojko
Site Admin
A preco ma bloknute prave hojko.com???
hojko: odkial mas, ze ma bloknute forum?
nikde to nepise. skor ked chce ist napr. na fb, tak ho zapne a surfuje cez zmenene proxy, popritom chodi urcite aj na ine stranky. pochybujem, ze ho vypina ked chce ist na hojko alebo ine neblokovane
-
hojko
Site Admin
Aha, nevsimol som si, ze pisal o sukromnych veciach. Uz chapem.
-
Grim
Darca
...keď nahlasujem príspevok, tak je tam predvolená možnosť Zle zaradená téma. Nebolo by lepšie dať ako predvolenú možnosť Ostatné? Ak sa mi nechce vyberať, tak tam nechávam predvolenú možnosť, aj keď viem, že to nesedí a myslím, že nie som sám...
-
lekoklatik
VIP
To by sa malo rozhodnúť podľa toho (asi), ktorých reportov je najviac. Ak je to príspevok od témy, tak je to teraz nastavené dobre, či?
-
audiotrack
VIP
Ak sa ti nechce vyberat, tak nereportuj. Reporte niekto komu sa chce. Poslednu dobu si nejaky moc lenivy 
-
Gyrxiur
Expert
Keď si dám zobraziť najnovšie príspevky, tak musím ísť dole aby som si pootváral jednotlivé stránky na kartách a potom sa zase prescrollovať hore, nedalo by sa dať číslovanie hore tak ako to je pri otvorených témach? Dík