Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
To sotva, ked uz tak kup spiatocnu a nechaj prepadnut jeden smer, ale aj to bude 250-300 minimalne.
Poznate vyhladavac leteniek na ktorom si mozem dat aj medzipriststie s vacsou pauzou? Teda priklad si dam Vieden-New York a cestou spat si zvolim New York-Pariz, v Parizi 5 dni volno a potom spat let Pariz-Vieden. Dakujem.
-
Fabo
Hardcore addict
tomu sa vacsinou hovori multicity
-
chlapec10
Addict
neni multicity to ked miesto navratu je ine ako miesto zaciatku cesty? (napriklad odlet z Viedne ale navrat do Prahy)
To tiez, ale inak ako multicity si nevies naklikat dlhsi ako defaultny layover, kedze do rezervacneho systemu pristup nemas
Letenky s medzipristatim na par dni sa volaju asi skor stopover, tak som to niekde pocul.
Ktore letecke spolocnosti maju letenky podla poctu mil ci kilometrov, trebars raz som videl Air France, napriklad 30 000 preletenych mil, 10 letov, nutna rezervacia mesiac vopred a cena 2500. A takto to tam bolo asi od 10 do 50 000 mil, idealne na cestu okolo sveta. Len to teraz neviem najst.
Ktore letecke spolocnosti maju letenky podla poctu mil ci kilometrov, trebars raz som videl Air France, napriklad 30 000 preletenych mil, 10 letov, nutna rezervacia mesiac vopred a cena 2500. A takto to tam bolo asi od 10 do 50 000 mil, idealne na cestu okolo sveta. Len to teraz neviem najst.
To ma kazda letecka spolocnost, ktora umoznuje zbierat body (mile). Ta cena je napriklad 30000 mil (cize bodov, ktore musis nazbierat) + napriklad tych sto euro. Ale tie mile musis pouzit a samozrejme predtym nazbierat, neoznacuje to vzdialenost...
Ak vela nelietas, tak na to zabudni, nikdy nenazbieras dost mil na to, aby si sa niekam preletel, lebo mile po case prepadavaju, vacsinou platia 2 roky. Pytaj sa na detaily, ak ti nieco nie je jasne.
Ak vela nelietas, tak na to zabudni, nikdy nenazbieras dost mil na to, aby si sa niekam preletel, lebo mile po case prepadavaju, vacsinou platia 2 roky. Pytaj sa na detaily, ak ti nieco nie je jasne.
Ja sa nepytam na vernostny system, kde za moje lety dostavam body (mile). Skus si precitat este raz na co som sa pytal.
-
chlapec10
Addict
ak to chapem spravne, tak hladas nieco ako predplatene letenky na kilometre? napriklad zaplatis si 100 tisic mil, a bookujes letenky a odcitavaju sa ti predplatene mile podla odlietanej vzdialenosti?
Z Prahy na Male Divy za 265 eur: http://www.holidaypirates.com/flights/a ... czk-eur265
Gruzinsko za 2000 alebo Delhi za 4100 CZK je zaujimavejsia ponuka
Zaujimavejsie ako pre koho, kazdemu podla svojej chuti.
-
Scorpion90
King
Nepochybne je aj Gruzínsko zaujímavá destinácia, ale na to aby tromflo Maledivy za 265 eur jednoducho nema
po pridani tax su ceny nasledovne: Delhi za 12k, Male za 17k, Tbilisi za 8k (CZK)
Ta cena plati az od januara, takze vtedy by to malo byt aj s taxami.
nie som si uplne isty tym, co myslis
tie ceny, ktore som sem daval v predchadzajucom poste su uz upravene ceny priamo z stranky TK
pri tych povodnych (nizkych) zabudli pripocitat taxy, cize vytvorili zly banner, teraz je to uz opravene
tie ceny, ktore som sem daval v predchadzajucom poste su uz upravene ceny priamo z stranky TK
pri tych povodnych (nizkych) zabudli pripocitat taxy, cize vytvorili zly banner, teraz je to uz opravene
Kosice-Zurich cez ktore staty sa lieta ?
priamo bez prestupu ? este som neletel tak sa radcej pytambeardie napísal:VIE/PRG
http://www.aletenky.sk
skusenosti ? pripadne kde radite kupit letenku do Svajcu
ak neratas ten prestup vo Viedni alebo Prahe, tak ano, bez prestupu 
pozri na pelikanovi, ale cena z KSC bude zbytocne vysoka, chod do BUD a odtial to budes mat o polovicu az 2/3 lacnejsie a bez prestupu
na kedy to chces?
pozri na pelikanovi, ale cena z KSC bude zbytocne vysoka, chod do BUD a odtial to budes mat o polovicu az 2/3 lacnejsie a bez prestupu
na kedy to chces?