miro2004: ze to robil len tak? on to robil preto aby mohol byt modom na wboarde... toto nerobia ani deti
Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...
-
mastermind
VIP
ok takze uz ako som pisal ak mato niekto zaujem o objasnenie celej tejto smiesnej situacie private message, a ostatni traperi ktori tuna pisu, pochopte uz konecne, mam vas totalne fpi*i
JA SOM SI VCERA VYSTRELIL Z VAS, A VY SA TU TERAZ SNAZITE OBRATIT TO NA MOJE STRAPNENIE, UBOZIACI
cafte idem tahat DOOM XVID a ine veci ktore chcem dnes ludom hodit na ftp, s debilmi ako vy netreba stracat cas papik a velka pusa od STEVE20 
Steve20 myslím si že internet bez teba by asi neexistoval a nefungoval.
Spravil si chybu, ukázalo sa že ten CoD je FAKE, no škoda že si natoľko hrdý na seba že tú chybu si nedokážeš pripustiť tak si z toho spravil druhú verziu.. Takích ako si ty, je strašne veľa... A nato že máš 21 rokov ak je to pravdivé čo tam máš napísané, tvoje správanie je na úrovni 14 ročného pubertiaka.... Zamysli sa dakedy aj nad tím čo tu píšeš..
Spravil si chybu, ukázalo sa že ten CoD je FAKE, no škoda že si natoľko hrdý na seba že tú chybu si nedokážeš pripustiť tak si z toho spravil druhú verziu.. Takích ako si ty, je strašne veľa... A nato že máš 21 rokov ak je to pravdivé čo tam máš napísané, tvoje správanie je na úrovni 14 ročného pubertiaka.... Zamysli sa dakedy aj nad tím čo tu píšeš..
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: .....
mozno nevidis pre oci alebo mas kratku pamat, ale ked som mal 100mbit tak to tu tiez lietalo jedna radost.miro2004 napísal:akokolvek na neho nadavate sak mi ukazte kto spravil nieco taketo poskytol FTP Cko .. hmm kto aj keby len pomalicky aj to je nieco .. )
a to co sa deje .. za pozadim to ma nezaujima ) proste pomohol mne a ma u mna plus ) velke ja by som tiez spravil ja mam vsak mikrovlnu a nemam pevnu ipcku (
......
... hmm netahaj je to urcite blboststeve20 napísal:pocujte stiahnut aj LONDON RACER- POLICE MADNESS? vi niekto o com to je?
robil by som to preto lebo viem ake to je .. hladat na nete hru .. potom ked to najdes je to bud 421 ftp alebo torrent ak mas rychlu linku tak mas vyhrate ale inak smola .. z netu taham veci uz minamlne 3 roky pred tym som si to kupoval .. )) od inych .. na zaciatku to bolo ISDN radost ).. ale dalo samastermind napísal:london racer je stareee. ale to by si musel vediet keby si to netahal s lokalneho ftp alebo lanky ze?
miro2004: ze to robil len tak? on to robil preto aby mohol byt modom na wboarde... toto nerobia ani deti
hmm teda to som nevedel len ja som zrejme vtedy net este doma nemal a v praci som sa k tomu nedostal to som dal len tahat... )) z nejakeho torrentu naprikladt0m4s3 napísal:mozno nevidis pre oci alebo mas kratku pamat, ale ked som mal 100mbit tak to tu tiez lietalo jedna radost.
-
G@M3 M@CH1N3
Light Expert
takou rychlostou si stahujes tak gate ked mas hnacku...
oki ludkovia rad som vas spoznal, piste svoje nazory na mna, hadzte na mna spinu/podaktori trapaci tuna/, ja si vsetko rad precitam a sa zasmejem
ee, nie vy na mne, JA NA VAS TRTKOVIA/nehovorim ze vsetci/ a obcas ak sa mi uraci aj odpisem, ludom ktorych tu poznam samozrejme ochotne dnes poskytnem PRO EVOLUTION SOCCER 5 a DOOM XVID a inde veci ktore dnes vyjdu, ostatni zalezte...no taaaak....vy mi tak mozte....ved viete co
papa a cmuk