Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

london racer je stareee. ale to by si musel vediet keby si to netahal s lokalneho ftp alebo lanky ze? :)
miro2004: ze to robil len tak? on to robil preto aby mohol byt modom na wboarde... toto nerobia ani deti
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa steve20 »

ano priznavam toto je jedina chyba ktoru som urobil, svoje ftp som chcel zneuzit nato aby som sa stal modom na fore, priznavam to som nemal, je mi to luto, ale neovladol som sa, a tiez som mal vcera trocha vypite :D
Kummar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kummar »

ty si total fatal error!!!!!!!!!!! :new01:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

158.195.150.221 :D
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ok takze uz ako som pisal ak mato niekto zaujem o objasnenie celej tejto smiesnej situacie private message, a ostatni traperi ktori tuna pisu, pochopte uz konecne, mam vas totalne fpi*i :lol: JA SOM SI VCERA VYSTRELIL Z VAS, A VY SA TU TERAZ SNAZITE OBRATIT TO NA MOJE STRAPNENIE, UBOZIACI :lol: cafte idem tahat DOOM XVID a ine veci ktore chcem dnes ludom hodit na ftp, s debilmi ako vy netreba stracat cas papik a velka pusa od STEVE20 :aasmile6:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

steve20 napísal:inak BSAcke vzdy rad a ochotne otvorim, nenajdu u mna ani jedno nelegalne CD a DVD, HDD mam 3, na 2 su warezy, tie su vymenne v suflikoch :lol:
a co ma byt na to ze je to suflik? hadam mi nexces povedat, ze by ti uverili, ze uz nevies od koho ich mas pozicane :lol:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pred tym nez otvorim sufliky vyhodim von oknom :lol: kto pride chytat? :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

steve20 napísal:pred tym nez otvorim sufliky vyhodim von oknom :lol: kto pride chytat? :wink:
takze ked ti zaklopem na dvere budes jednou rukou otvarat a druhou a tretou vyhadzovat cez okno disky, to xcem vidiet :lol: :P
futikcool
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa futikcool »

Steve20 myslím si že internet bez teba by asi neexistoval a nefungoval.
Spravil si chybu, ukázalo sa že ten CoD je FAKE, no škoda že si natoľko hrdý na seba že tú chybu si nedokážeš pripustiť tak si z toho spravil druhú verziu.. Takích ako si ty, je strašne veľa... A nato že máš 21 rokov ak je to pravdivé čo tam máš napísané, tvoje správanie je na úrovni 14 ročného pubertiaka.... Zamysli sa dakedy aj nad tím čo tu píšeš..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: .....

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

miro2004 napísal:akokolvek na neho nadavate sak mi ukazte kto spravil nieco taketo poskytol FTP Cko .. hmm kto aj keby len pomalicky aj to je nieco .. )
a to co sa deje .. za pozadim to ma nezaujima ) proste pomohol mne a ma u mna plus ) velke ja by som tiez spravil ja mam vsak mikrovlnu a nemam pevnu ipcku (
mozno nevidis pre oci alebo mas kratku pamat, ale ked som mal 100mbit tak to tu tiez lietalo jedna radost.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

steve20 napísal:inak BSAcke vzdy rad a ochotne otvorim, nenajdu u mna ani jedno nelegalne CD a DVD, HDD mam 3, na 2 su warezy, tie su vymenne v suflikoch :lol:
steve20 aspon si to osefuj cez no-ip.org ked uz mas dynamicku IPcku. Btw k tej BSA, stavim sa ze windowsy mas kupene :)
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

to vies ze jo :D setky od 95 po LONGHORN...ehm :lol:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:takze ked ti zaklopem na dvere budes jednou rukou otvarat a druhou a tretou vyhadzovat cez okno disky, to xcem vidiet :lol: :P
pocuj tak este pred tym nez otvorim a zacnem hadzat ti zavolam zeby si videl totu komediu :lol:
miro2004
Medium Star
Medium Star

......

Príspevok od používateľa miro2004 »

steve20 napísal:pocujte stiahnut aj LONDON RACER- POLICE MADNESS? vi niekto o com to je? :wink:
... hmm netahaj je to urcite blbost
mastermind napísal:london racer je stareee. ale to by si musel vediet keby si to netahal s lokalneho ftp alebo lanky ze? :)
miro2004: ze to robil len tak? on to robil preto aby mohol byt modom na wboarde... toto nerobia ani deti
robil by som to preto lebo viem ake to je .. hladat na nete hru .. potom ked to najdes je to bud 421 ftp alebo torrent ak mas rychlu linku tak mas vyhrate ale inak smola .. z netu taham veci uz minamlne 3 roky pred tym som si to kupoval .. )) od inych .. na zaciatku to bolo ISDN radost ).. ale dalo sa
t0m4s3 napísal:mozno nevidis pre oci alebo mas kratku pamat, ale ked som mal 100mbit tak to tu tiez lietalo jedna radost.
hmm teda to som nevedel len ja som zrejme vtedy net este doma nemal a v praci som sa k tomu nedostal to som dal len tahat... )) z nejakeho torrentu napriklad
G@M3 M@CH1N3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa G@M3 M@CH1N3 »

STEVE is downloading DOOM XVID, tu mate trapaci koxajte sa...
Prílohy
STAHOVANIE.JPG
STAHOVANIE.JPG (155.4 KiB) 1203 zobrazení
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

okey len pre vas setkych co ste uz kukli obrazok :lol: je to XVID verzia DOOM filmu stiahnuta cez posraty torrent za 15 minut....mate to na ftp :wink:
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

IP 158.195.150.221 :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

G@M3 M@CH1N3 napísal:STEVE is downloading DOOM XVID, tu mate trapaci koxajte sa...
takoouj rychlostou taham aj ja ;) a nepotrebujem na to ani 100mbit. Vaz slova.
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

takou rychlostou si stahujes tak gate ked mas hnacku... :lol: oki ludkovia rad som vas spoznal, piste svoje nazory na mna, hadzte na mna spinu/podaktori trapaci tuna/, ja si vsetko rad precitam a sa zasmejem :wink: ee, nie vy na mne, JA NA VAS TRTKOVIA/nehovorim ze vsetci/ a obcas ak sa mi uraci aj odpisem, ludom ktorych tu poznam samozrejme ochotne dnes poskytnem PRO EVOLUTION SOCCER 5 a DOOM XVID a inde veci ktore dnes vyjdu, ostatni zalezte...no taaaak....vy mi tak mozte....ved viete co :lol: papa a cmuk
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

myslis tieto veci ktore dnes vyjdu a ktore si stahujem namiesto gati?
Prílohy
SNAG-176.jpg
SNAG-176.jpg (80.31 KiB) 1213 zobrazení
Zamknuté