Vlastny strih tricka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Vlastny strih tricka

Príspevok od používateľa saj »

Caute, chcel by som sa informovat, ci niekto z vas nema skusenost s vlastnym strihom (a naslednou potlacou) triciek. Vobec neviem, ako to je cenovo pri (napriklad) odbere 100+ kusov od krajcirky, ktora by zhotovila vlastny strih (nic specialne, nejake zuzenie, nejaka uprava spodnes casti na typ, ako to maju kosele).

Pripadne ci sa viac oplati nakupit klasicke tricka a nasledne dat krajcirke spravit to, co chcem, ale kompletne usitie tricka

Nema niekto prehlad? Vdaka.
Hensym
VIP
VIP

Re: Vlastny strih tricka

Príspevok od používateľa Hensym »

Obrátil by som sa na nejakú firmu, ktorá sa zaoberá šitím - určite bude v každom meste aspoň jedna - nechal si objednať tričká na zákazku - pri takom počte to určite nebude až také drahé, ak máš známosť, o to lepšie. A podtlače by som potom riešil už inde.

Konkrétne ale neporadím, ani cenovo, mám skúsenosti s uterákmi, tričkami nie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Este som nepocul aby sa silo na mieru tricko. Ono to je aj logicke, ak nemas znameho krajcira, tak ta to vyjde drahsie ako samotne tricko aj s potlacou.
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

klasicke tricko napr fruit of the loom sa da zohnat aj okolo 1,7 az 2,5€ za kus , potlac ti krajcirka neurobi ale zalezi aku potlac chces jednofarebnu co sa da vyriesit nazehlovacimi foliami , alebo zlozitejsie sietotlacou , fotografie na nazehlovacom papieri .... najlepsie aby sa vyjaril niekto kto robil v reklamnej agenture popripade rovno sa na nejake obrat nech ti urobia cenovu ponuku
JožoSifka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JožoSifka »

Adler, Anvil, B&C, Babybugz, Bella, Continental, Dare 2 Be, EarthPositive, Fruit of the Loom, Gildan, Hanes, Helly Hansen, Humbugz, James and Nicholson, Kariban, Kustom Kit, Mantis, Nakedshirt, , Proact, Result, Russell, SG, Sols, Spalding, Spiro, Stanley Stella, Stedman, Tee Jays, Tie DYE Europe, Xpres, Yoko

Ale osobne najlepšie ktoré mám vyskúšané sú Adler, B&C, Fruit of the Loom, Gildan (kvalitovo aj cenovo)
Napísať odpoveď