Zavírený Wifi Router
-
Marcos Corvin
Expert
Zavírený Wifi Router
Ahojte, prosím vás o radu... je možné aby sa router zavíril??? Už druhý krát mi zablokovali internet z dôvodu toho, že som nadmerne vyťažoval linku... prvý krát keď sa to stalo, tak som myslel, že sa niekto na mňa napojil tak som resetoval router ponastavoval všetko nanovo a samozrejme, že pomenil prístupové údaje aj pre Wifi aj do admin prostredia routru... a dnes opäť ma zablokovali... že sa stále pripája na nejakých cca 40 čínskych stránok, na ktoré ja vôbec nechodím... to, že je router zavírený mi povedali prevádzkovatelia internetu... čo ja si osobne myslím, že nie je možné a tak preto sa pýtam vás, či niekto máte podobnú skúsenosť a ako ju odstrániť... pár dní som bol priamo na kábli (router bol vypojený) tak všetko šlo v pohode... včera som to zapojil ten druhý krát a dnes ráno už to nejde... router je značky Tenda (ja viem, nič moc
) a prevádzkovatelia internetu je Satro s.r.o.. Podotýkam, že bývam v paneláku a každý kto tam má od nich internet tak je priamo registrovaný na danú MAC adresu užívateľa. Vopred ďakujem za odpoveď...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zavírený Wifi Router
nie, nie je to možné, aký typ hesla používaš ? wep ?
btw skôr máš zavírený PC
btw skôr máš zavírený PC
-
Marcos Corvin
Expert
WEP-ko nepoužívam... používam WPA/PSK čo sa týka používame na net hlavne mobile a iPad to je vše... môže byť, že by iPad robil také blbosti???hrban napísal:nie, nie je to možné, aký typ hesla používaš ? wep ?
btw skôr máš zavírený PC
-
hrban
Addict
ak máš na i-zariadeniach jailbreak, tak je možné, že sa to pripája kade tade, už som mal takto dodrbkaný IP4s, dal som jailbreak, nahodil nejaké aplikácie a telefón sa sám pripájal kade tade, vyžral mi komplet internet čo som mal na paušáli atď,
takisto to môže byť nejakou appkou, čo sa pripája, i keď v markete taký bordel nezvykne byť, ale skús povymazávať blbosti z I-vecí, hlavne tie kde sa zobrazujú čínske reklamy.
takisto to môže byť nejakou appkou, čo sa pripája, i keď v markete taký bordel nezvykne byť, ale skús povymazávať blbosti z I-vecí, hlavne tie kde sa zobrazujú čínske reklamy.
-
Runes
Addict
a neurobis zle ak routeru povolis len mac adresy zariadeni
Zas az taka blbost to nie je http://www.zive.sk/novy-virus-sa-dokaze ... fault.aspx
-
hojko
Site Admin
Ak mas pocit, ze je to router, tak tam nahodit novy firmware, resp. prepis ten povodny firmware tym, ktory stiahnes z oficialnej stranky.
-
vladenko007
VIP
-
hrban
Addict
Este raz to ze nejaky virus meni nastavenia routera je jedna vec ale infikovat samotny firmware to je takmer nemozne... Teda bie nemozne ale kto by robil virus na tak shitny router. Plus kazda znacka routeru pouziva iny fw. To by znamenalo moc prace pre toho co chce takyto virus spravit. Dns changer tiez neinfikuje router ale pc samotny.
-
hroch.hugo
Novice
Ak mi vies doniest ten router, viem ti ho odvirit, pozriet, popr. pozriet priamo u vas, co ti kam lezie a odkial. Napis mi ked tak na [email protected]
-
Marcos Corvin
Expert
Zo strany prevádzkovateľa internetu mi bolo dnes povedané, že router sa pripája na nejakých cca 40 čínskych stránok... v iPad-e som povymazával všetkých app-ky a aj pozastavil Wifi na iPad-e, tak uvidím čo to bude robiť... keď do rána budem mať net tak to robil iPad...