Mikrofón k PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dedina3
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Mikrofón k PC

Príspevok od používateľa dedina3 »

Zdravím, nedávno mi odišli slúchadlá k PC, tak som sa rozhodol si kúpiť nejaké nové. Boli to slúchadlá aj s mikrofónom, ale po prečítaní pár tém na hojku som sa rozhodol kúpiť osobitne slúchadlá a osobitne mikrofón (slúchadlá budu asi AGK k514 MKII), ale potreboval by som poradiť ohľadom mikrofónu.

Bude lepší asi mikrofón na stojane (nie na štipec), najlepšie tak do 10€. Ide mi hlavne o to aby tam nebol príliš veľký šum a aby ma bolo počuť. Nakoľko ja do mikrofónu moc nekričím, tak sa bojím o to či ma bude vôbec počuť. Nemusí to byť nič extra (neže by sa dalo za tú cenu aj niečo také kúpiť :D).

Vďaka :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: Mikrofón k PC

Príspevok od používateľa wladas »

Mikrofony na PC sa lisia LEN designom, kvalitou materialu, prevedenim a funkcionalitou. Kvalitou nahravania su totozne, resp rozdiely su zanedbane.
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

To, že sa kvalita nelíši nie je ani zďaleka pravda. Mal som dosť mikrofónov, tak to môžem z vlastnej skúsenosti potvrdiť. Dosť populárny je http://www.alza.sk/trust-starzz-mikrofon-d329295.htm (nemám ho osobne, ale poznám dosť ľudí, ktorí ho majú).. samozrejme bude trochu šumieť (ako každý mikrák v tejto cenovej kategórii), ale pokiaľ od neho nebudeš 1 meter, tak by to malo byť v pohode
thommas999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thommas999 »

njn ked myslis mam doma profesionalny majk, vsak to sa neda porovnavat s nejakym ''trust starz'' kvalitne mikrofony zacinaju 150€ + dodatocna zvukova karta
Zymeth
Light Star
Light Star

je aj pár dobrých USB mikrofónov... z USB mikrákov mám Behringer C1u a Blue Yeti
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

On to nechce na to aby tocil klipy... Len ze by na ts povedal, ze ide afk, etc...
Tak to netrepte o 150€ mikrofonoch a externej zvukovej, akykolvek za 10€ splni co potrbuje. Tam moc nevymysli
Zymeth
Light Star
Light Star

Však som už dal návrh..
Napísať odpoveď