adsense - veľmi zvláštne počty
-
majo1122331
Novice
adsense - veľmi zvláštne počty
Zdravím. Som registrovaný v adsense, na mojom webe sa zobrazuje ich reklama. Ked si pozerám štatistiky v adsense, pravidelne sa mi stáva, že tam je pre akt. deň napr 150 zobrazení reklamy, prídem sa pozrieť za 10 minút a už je tam len 130. navyše počty zobrazení reklamy vôbec nesedia s mojimi štatistikami, ktoré mám na webe. Za včerajšok som mal podľa adsense 5 zobrazení reklamy, pričom v mojich štatistikách mám za včerajšok 100 návštev a 500 zobrazení stránok (pričom na každej mám reklamu, niekde aj dve). Za dnes mám v adsense 0 zobrazení reklamy, čo je podľa mňa absolútny nezmysel. A hovorím o zobrazeniach, nie o klikoch. Máte s tým niekto skúsenosti alebo my viete povedať čo to má znamenať ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: adsense - veľmi zvláštne počty
AdSense sa riadi podla svojho casu, tusim prechod na dalsi den zacina okolo piatej/siestej rano nasho casu. Aktualizacia statistik sa nerobi online, ale v urcitom casovom intervale. To, ze tebe pise 500 zobrazeni stranok a 0 zobrazeni reklamy moze byt tym, ze ludia pouzivaju AdBlock alebo iny filter na blokovanie reklamy v pocitaci.
-
majo1122331
Novice
Prechod na další deň mám je o polnoci nášho času. Silno pochybujem, že z povedzme 70 ľudí a má 70 ľudí adblock.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa obrat na podporu AdSense a napis im tvoje otazky.