Otravný volajúci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Otravný volajúci

Príspevok od používateľa Meken »

Zdravim, v poslednej dobe mi stale vola jedno cislo z ameriky. (teda je to +35725262789) Nvm kde v prdeli som sa registroval a zverejnil moje cislo, ale uz 3 mesiace mi neustale vola. Je to daka automaticka linka, lebo ked to zodvihnem , tak automaticky zacnem volat ja a zodvihne to daka zenska alebo chlap, ale zase len daky pocitacovi hlas..

Bol som aj v orange a povedali, ze to cislo sa neda zablokovat :roll: , viete mi poradit co by som mohol skusit? Ist s tym na policiu, oplati sa to vobec ist tam riesit?

Jedine realne riesenie mi pride daky Call Blocker android program, je ich tam vela, viete poradit, odporucit daco?
Hlavne nie co zadarmo a nech tam nie je milior reklam a stale mi vyhadzujuce keketiny na premium ucet alebo platit upgrady...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Otravný volajúci

Príspevok od používateľa Soviet »

Su to z nejakeho zahranicneho webu: http://www.tellows.co.uk/num/0035725262789 24option.com
S blokovanim ale nepomozem.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čo máš za mobil? V mojom HTC mám už od výroby možnosť blokovať kontakty (dokázali to už aj 5-6r staré Samsungy). Osobne mám v telefónnom zozname blokovaný kontakt Spam a do neho si pridávam všetky takéto čísla, ktoré mi zavolajú a niečo odo mňa chcú, čiže druhýkrát sa už nedovolajú.

:)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

netreba zbytocne apku, telefon by to mal vediet. Ja som to mal integrovane v Samsung Galaxy S Advance, a mam to teraz aj v Cinanovi..
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Ja puzivam BlackList. Funguje, akurat po update na kitkat nevie blokovat SMS.
Zo zaciatku sa moze zdat troska zmetocny ale po chvilke to pochopis.
Druha moznost je vytvorit si kontakt "nedvihat" pridat cisla co ta otravuju a bud nastavit ziadne zvonenie, alebo forward do odkazovej schranky.
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

Ja mám možnosť blokovať čísla priamo zo zoznamu hovorov, aj na xperii x8, aj na galaxy tabe 10.1, iba podržím prst na čísle v zozname, a mám tam add to blacklist/pridať na čiernu listinu. Neviem ale, či je to v originálnej ROM, lebo na oboch zariadeniach mám cyanogenmod
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja používam toto...funguje výborne, neotravuje a robí to čo má...

https://play.google.com/store/apps/deta ... oneblocker
Meken
King
King

Tak mam xperia NEO, nemam tam ziadnu moznost blokovania... V nastaveniach mam blokovanie hovorov, ale tam je to len vsetkocne ako, blokovat vsetky zahranicne prichadz. alebo odchadzajuce, potom vsetky atd... Ale nie konkretne jedno cislo :P

vyskusam Grim
kubaj
Light Star
Light Star

Tak to tam mám asi iba vďaka cyanogenmodu. Potom zoznam blokovaných mám v: Nastavenia -> Nastavenia hovorov -> Zoznam blokovaných
Meken
King
King

Take tam nic nemam. Vyskusal som tu apku od Grima, tak ked som skusal blokovat brata, tak to slo. Uvidime casom
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja mám vo svojom HTC tiež možnosť pridať číslo do blacklist-u. Stačí podržať prst na danom číslo a rozklikne sa mi ponuka, čo chcem s číslom spraviť. Stačí mi iba kliknúť na blokovať volajúceho a mám po probléme. Len zasa neviem, kde sa dá to číslo potom z toho blokovania zmazať :smt059

A istú dobu som používal Call and SMS Easy Blocker.
kubaj
Light Star
Light Star

Skús tuto, kde to mám aj ja
kubaj napísal:Nastavenia -> Nastavenia hovorov -> Zoznam blokovaných
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Este by som vyuzil temu aby som sa spytal nieco. Otravuju ma nejake decka, ktore mi volaju a objednavaju si u mna pizzu. Nemaju ani tolko inteligencie v sebe aby si zapli CLIR. Problem ale je, ze ked som zablokoval jedno, zacalo volat dalsie. Takze mam zopar cisel, neviete ako im zneprijemnit trosku zivot? Niekedy fungovalo nieco ako SMS bomber, pripadne co robit s tymito cislami?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale to funguje stále...nikoho nenabádam, aby to robil, tento príspevok slúži iba na edukatívne účely...na rôzne dekadentné stránky sa uverejní inzerát s ponukou sexuálnych služieb...napíše sa príslušné tel. číslo a o zbytok sa postarajú ostatní...čím viac inzerátov, tým väčšia odozva...tak isto je možné uverejniť aj inzeráty iného druhu na rôznych inzertných portáloch...dohľadateľnosť je veľmi nízka, takže obeti bude trvať veľmi dlho, kým nájde a postará sa o odstránenie všetkých inzerátov (ak vôbec)...ale aj pri záškodníckej činnosti treba premýšľať a preto to útočníci nikdy nerobia zo svojej vlastnej IP, ale použijú sieť Tor...tak je možné inzeráty uverejňovať opakovane až kým nedôjde k zablokovaniu tel. čísla...potom útočník zmení taktiku a do kolonky tel. číslo píše očividne vymyslené číslo...správne tel. číslo sa píše do textu inzerátu...samozrejme aj vo svete internetu sa stále používajú staré metódy, napr. vylepovanie plagátikov na verejné miesta na inzeráty...
Lights
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lights »

Zdravim potreboval by som tiez poradit ako sa zbavit toho otravneho volania.... Vola mi kazdy utorok a v mobile nemam nic take ako blokovat hovor... na stranke 24option.com som sa iba registroval pre zaujimavost ako to tam funguje a nasledne som pisal jednej do chatu aby mi zrusila ucet... samozrejme zrusila mi ale ten Graham z Cypru mi stale vola presne take iste cislo ako je napisane hore. Dokonca som mu pisal aj mai lasi 100x aby mi nevolal lebo nemam zaujem o obchodovanie s akciami. Prosim vas neviete ako ten hovor zablokovat?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ak máš telefón s Androidom, tak vojdi do obchodu Google a do vyhľadávaču si zadaj "call blacklist" a vyber si aplikáciu, ktorá ti bude vyhovovať. Sú tam aj aplikácie, ktoré sú zadarmo.
Meken
King
King

Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ak mas problem s notorickym obtazovacom tak operator ti bohuzial sam nepomoze. Mas dve moznosti... pomoct si sam pomocou nejakej aplikacie alebo oslovit policiu. Policia je schopna oslovit operatora uplne inym sposobom v pripade ze nahlasis obtazovanie. Operator nasledne posle vlastnikovi cisla upozornenie a ak obtazovanie aj napriek tomuto nepomoze, tak operator je schopny zablokovat cislo na ustredni a tym padom ho znefunkcnit pre celu svoju siet.... co je silna hrozba pre otravne cislo, pretoze dostat sa s takehoto blacklistu nie je zrovna jednoduche.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Máte niekto takúto appku na Windows Mobile?
Napísať odpoveď