Lidl nakupovanie
Lidl nakupovanie
zdravím v letáku od lidlu budu od 6.3 veci pre cyklistiku a podobne.. mňa by však zaujímalo či tie veci čo predavaju ako hodinky s tepomerom a termo oblečenie atď či je to vhodne stamať kupovať lebo mi to príde ako by som šiel do tesca si kúpiť hernú myš k PC
vaš názor?
vaš názor?
Re: Lidl nakupovanie
Niektoré vecí sa aj celkom dajú, ale niektorým by som sa vyhol. Osobne mám z Lidlu kúpené len nejaké spodné termoprádlo, termo ponožky a gelové rukavice. Ak si rekreačný cyklista, môžeš kúpiť aj dres alebo nohavice. Ale do hodiniek a podobných vecí by som osobne nešiel. To už samo o sebe vyzerá lacno.. ako to môže vôbec fungovať?

-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiež mám nejaké veci tej značky crivit čo im robí športové veci. Mám softshellovú turistickú bundu, termo ponožky a pár týždňov dozadu bola v akcii šikmá lavička na brucho. Všetko v pohode. Tie hodinky by som ale tiež nebral. Radšej ešte doplatiť a kúpiť polar, kde máš univerzálny pás a vieš že ti pôjde aj s hocijakým rotopedom, eliptikalom, či bežeckým pásom vo fitku alebo s inými hodinami. Tento crivit ani srnky netušia na akej frekvencii vysiela, a či je kodovaný alebo nie. Ak to chceš ale ako rekreačný športovec a nemieniš viac do toho investovať, tak sa to za dvacku oplatí.
tak neviem aka značka hodiniek sa ma tam predavať ale cena asi vraj okolo 20e ano crivit to ma byť na suťažiach to nebudem použivať stači ak to zmera tep a bude to mať čas a podobne veci ako maju hodinky za 60e..
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2014, 16:11)
ja by som to použil iba na korčule nikde inde max bicykel ale do fitka nie
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2014, 16:11)
ja by som to použil iba na korčule nikde inde max bicykel ale do fitka nie
Ja odtial budem brat tie spreje cize kozmetiku pre bajk a ostatne uvidim podla kvality na mieste
ja osobne by som zas oblecenie nekupoval
a keby nemam sporttester tak beriem ten z lidl, u nas bol uz aj za 14e
je trosku vacsi a treba si precitat manual na ovladanie..
a keby nemam sporttester tak beriem ten z lidl, u nas bol uz aj za 14e
je trosku vacsi a treba si precitat manual na ovladanie..
Ja som minuly rok kupil pumpu na bike to cu budu mat aj teraz a nemozem sa na nu stazovat, paradna je.
Tento rok chcem tie spreje a naradie pod sedadlo na bicykel.
Tento rok chcem tie spreje a naradie pod sedadlo na bicykel.
ktoru? malu ci velku?
Tu velku, su k nej aj rozne nadstavce aj na lopty
a dofukam s nou aj vidlu? ten tlakomer ukazuje v pohode?
mam mnoho termo pradla z lidlu aj softshell bundu a zatial maximalna spokojnost.
Vidlu neviem neskusal som, lebo mam na to druhu pumpu a tlakomer ukazuje tak ako ma.CheZteR napísal:a dofukam s nou aj vidlu? ten tlakomer ukazuje v pohode?
-
audiotrack
VIP
k tomu sporttesteru: http://rungo.idnes.cz/civit-levny-sport ... behani_fro
inak tu nejde o to že či je to chceš na súťaže alebo nie. Keďže robím vo firme kde sa starám o eshopy, a jeden z eshopov máme zameraný na polar, tak aj trošku vidím do tých testerov. A viem, že veľa hrudných pásov nemá vymeniteľnú batériu, a treba kúpiť nový. Ak je to aj tento prípad, tak čo ak nový hrudný pás crivit nenájdeš? Pôjde ti tam polar? Vysiela to na rovnakej frekvencii? TO je jeden z problémov čo môžu nastať. Ďalšia vec je to čo sa píše v tej recenzii. Nedoriešené ovlládanie, napríklad:
inak tu nejde o to že či je to chceš na súťaže alebo nie. Keďže robím vo firme kde sa starám o eshopy, a jeden z eshopov máme zameraný na polar, tak aj trošku vidím do tých testerov. A viem, že veľa hrudných pásov nemá vymeniteľnú batériu, a treba kúpiť nový. Ak je to aj tento prípad, tak čo ak nový hrudný pás crivit nenájdeš? Pôjde ti tam polar? Vysiela to na rovnakej frekvencii? TO je jeden z problémov čo môžu nastať. Ďalšia vec je to čo sa píše v tej recenzii. Nedoriešené ovlládanie, napríklad:
Pokud chcete tyto údaje před výběhem vynulovat, musíte to udělat pro každý režim a údaj zvlášť, takže až se vaši spoluběžci budou rozcvičovat, vy budete ještě nulovat. Začátek měření není navíc odstartován stiskem tlačítka, ale prostě tím, že si nasadíte hrudní pás a ten začne posílat do hodinek data. Stejně tak nelze měření přerušit či ukončit jinak, než že si hrudní pás zase sundáte.
-
hojko
Site Admin
Skor ako taketo hodinky by som sa pozrel na hrudny pas k mobilu, dnes sa daju bluetooth pasy a ant+ pasy kupit za 30 eur a pekne si to spojit s mobilom, mat statistiky v mobile vratane gps statistik, ktore to pridava (poloha, rychlost, mapa...), navyse je mozne trenovanie mobilom (podla aplikacie, ta rozprava o case, rychlosti, tempe), vid: http://www.hojko.com/post2045413.html?h ... 0#p2045413
takze hodinky odskusane vsetko jedobre
audio: baterka sa da vybrat treba si ten pas otocit a pozriet sa
hojko: mobil je velky na moje pouzitie
audio: baterka sa da vybrat treba si ten pas otocit a pozriet sa
hojko: mobil je velky na moje pouzitie
-
hojko
Site Admin
hojko: Pri behu aj cyklistike nosim mobil, pri cyklistike je to v zadnom vrecku na drese, pri behu v zadnom vrecku kratasov, obe su na zips. Ziadny problem, vobec mi to nezavadzia (HTC Desire 500).
ja mam zas htc one v a mne osobne by to vadilo
-
audiotrack
VIP
prípadne si kúpiť takéto púzdro na rameno: http://puzdra-na-mobilne-telefony.heure ... alaxy-sii/
nie dakujem vsetkko na viac na mne by mi vadilo