ale nosiť hrudný pás a hodinky na ruke ti nevadíjapaja napísal:nie dakujem vsetkko na viac na mne by mi vadilo
Lidl nakupovanie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lidl nakupovanie
-
ROKI49
Medium Professional
Ja by som sa tych Lidlovych veci az tak nebal, ja mam tieto ich akcie celkom rad. Jeden chalanisko ich olej 15W-40 pouzil na preplach motora, za 10€ 5 litrov, no nekup to. Co sa tyka tych hodiniek, pokial maju dobru cenu, treba to skusit, zaruku tam predsa mas 
ano audio ale mat telefon "na chrbte" je rozdiel ako hodinky na ruke 
no mne to pride ako by som siel si kupit klavesnicu do tesca uz len to slovo ze tesco.. preto som voci tomu skepticky
no mne to pride ako by som siel si kupit klavesnicu do tesca uz len to slovo ze tesco.. preto som voci tomu skepticky
Aky ma potom zmysel kupovat hrudny pas, ked pocas jazdy /behu nevidim aky mam tep?
hojko napísal:hojko: Pri behu aj cyklistike nosim mobil, pri cyklistike je to v zadnom vrecku na drese, pri behu v zadnom vrecku kratasov, obe su na zips. Ziadny problem, vobec mi to nezavadzia (HTC Desire 500).
-
audiotrack
VIP
sú aplikácie, kde si vieš nastaviť signalizáciu zvukom ak si v nejakých hraniciach. Rovnako tak to funguje aj na hodinkach, že ťa upozornia zvukom. Na hodinky sa predsa tiež nebudeš stále pozerať keď bežíš
- pipanie mne vadilo a hned som to vypol
a na biku sa pozeram celkom casto
ja uz mam nakupene:
pumpa- vyzera celkom dobre, necakal som ze bude mat kovovu konstrukciu
dres - hoci som bral len M-ko tak mi pride dost dlhy
nohavice -tie som ani nebral, vlozka bola velmi tenucka
a na biku sa pozeram celkom casto
ja uz mam nakupene:
pumpa- vyzera celkom dobre, necakal som ze bude mat kovovu konstrukciu
dres - hoci som bral len M-ko tak mi pride dost dlhy
nohavice -tie som ani nebral, vlozka bola velmi tenucka
ta mala kovova pumpa? vadi mi na nej tuha hadicka a zavit na oboch stranach, na co v nej boli tie dve gumene veci? vyfukli sa mi vonku a uz ich neviem najst
L-ko dres, v pohode, ze je dlhsi ocenis na bajku ked sa usadis a predklonis k rajdom
+ olej + ponozky + topanky a hned som dostal aj cyklomapy... 
L-ko dres, v pohode, ze je dlhsi ocenis na bajku ked sa usadis a predklonis k rajdom
mysli skor tu velku pumpu s barometrom. ja som ju tiez kupil predsalen na nete su min. 2x tak drahe.
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-45DF749D ... il&id=4024
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-45DF749D ... il&id=4024
btw tento týžden flašky rozneho druhu po 10€, len tak ak by niekto nevedel 
nebol tam niekto nahodou uz? morgan sa u nich nahodou nenajde?
-
audiotrack
VIP
bol som včera, okolo trištvrte na päť poobede a už takmer všetko vykúpene. Jim beam beznádejne vypredaný v oboch lidloch, metaxa v jednom vypredaná v druhom mali ešte tri krabice, grant's ešte mali, havana tuším tiež bolo a beefeater zopár fliaš. Jagermaister tiež vypredaný. A tullamore dew mali asi tak 7 fliaš. Inak dosť bieda, tam bolo treba ísť hneď ráno. Neverím že dnes ešte budú, keď už včera podvečer to bolo takto vykúpené. Ale za tie ceny sa oplatilo
škoda toho jim beamu, na toho som si robil zálusk. M142: morgana nie, iba týchto 6: havana club (biely rum), metaxa (5 puťňová), jim beam, grant's, beefeater, jagermaister. Tie boli za 9.99 a potom ešte tullamore za 12 a karpatské za 6
http://lidl.akcneletaky.sk/letaksh/3900/komplet/
A potom ešte hrušku a borovičku, v takej luxusnejšej flaši aj s konárikom. To v letáku nie je, ale tých mali kopec. O to sa ľudia nebili.
my sme nakúpili 4x metaxu, 1x tullamore, 1x befeater
btw: aj vinea je za dobrú cenu
škoda toho jim beamu, na toho som si robil zálusk. M142: morgana nie, iba týchto 6: havana club (biely rum), metaxa (5 puťňová), jim beam, grant's, beefeater, jagermaister. Tie boli za 9.99 a potom ešte tullamore za 12 a karpatské za 6
http://lidl.akcneletaky.sk/letaksh/3900/komplet/
A potom ešte hrušku a borovičku, v takej luxusnejšej flaši aj s konárikom. To v letáku nie je, ale tých mali kopec. O to sa ľudia nebili.
my sme nakúpili 4x metaxu, 1x tullamore, 1x befeater
btw: aj vinea je za dobrú cenu
No áno, nie je to v letáku a teraz to je v akcii spolu s tými značkovými liehovinami, čiže ľudia radšej dajú peniaze na zahraničnú značku ako za niečo slovenské.. ale pred vianocami to bolo aj v letáku a ľudia to brali aj po dve fľaše..audiotrack napísal:a borovičku, v takej luxusnejšej flaši aj s konárikom. To v letáku nie je, ale tých mali kopec. O to sa ľudia nebili.
Tak na tu borovicku sa budem musiet pozriet
Vo stvrtok tam pojdem kvoli moto akcii, tak snad este budu mat.
Vo stvrtok tam pojdem kvoli moto akcii, tak snad este budu mat.
Ja som kúpil ešte v nedeľu 2 jagerov 
-
Grim
Darca
...do riti, na tie fľaše som úplne zabudol...dnes som si kúpil tú malú pumpu na bicykel, vyzerá celkom dobre, narozdiel od tachomertu, ktorý som si kúpil včera...tam kvalita zodpovedá cene...má veľa funkcií, ale je to celé z plastu a na riaditká sa to upína pomocou rýchloviazacích pásiek...ten magnet na koleso je tiež veľmi nekvalitný...
Ktory tachometer do 25 eur nie je z plastu alebo ak daky je, tak kolko ich je? Kopa z nich sa pripina stahovacou pasjou, dokonca aj vyssie modely tusim Sigmy to tak mali.
Ja mam bezdratovu sigmu dost vysoky model a ten je pripnuty len gumickou (myslim, ze je to v pripade padu, ked povoli gumicka a nezlomi sa tak ta umelohmotna cast aj lepsie). 
gumickou sa dnes uz pripevnuju aj svetla, lacnejsie aj drahsie
Dnes som mal polhodinu čas, tak som vybehol do neďalekého Lidlu.. a hneď som kúpil motorkársku kuklu.. zíde sa na lyžovačku pod prilbu, či nejakú čorku.. a tiež trekingovú bundu za 20€.. vyzerá dobre do aktuálneho počasia, dnes ju vezmem na prechádzku.
Budúci týždeň máme moto týždeň.. môžem doporučiť stojan na kolesá - svoj účel plní.. a tiež budú mať aj puklice. Rozmýšľam, že si kúpim už tretiu náhradnú sadu tých istých puklíc.. hehe!
Budúci týždeň máme moto týždeň.. môžem doporučiť stojan na kolesá - svoj účel plní.. a tiež budú mať aj puklice. Rozmýšľam, že si kúpim už tretiu náhradnú sadu tých istých puklíc.. hehe!
Nebol niekto pozriet tie turisticke bundy, ktore maju od pondelka v akcii? Ci to vobec stoji za to a ci sa tam daju vyskusat. Dakujem.