Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
lekoklatik
VIP
Re: Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
weroro to skicovne som nie ze zabudol, ale ani by som nic ako skicovne nedaval.
Pokial si grafik neveri ze mi dokaze urobit logo ktore mi proste preda, nech sa ani nesnazi...
Pokial si grafik neveri ze mi dokaze urobit logo ktore mi proste preda, nech sa ani nesnazi...
Za 30-60 eur by som logo nespravil, nie to ešte so 6 návrhmi alebo revíziami.
Pri 6 unikátnych návrhoch by som pod 400€ nešiel. Už to je cena ďaleko pod čiarou.
Pri 6 unikátnych návrhoch by som pod 400€ nešiel. Už to je cena ďaleko pod čiarou.
-
lekoklatik
VIP
Kedysi som bol rovnakeho nazoru.
Nedavno som sa o tom bavil s kamaratmi a dali mi na vec novy pohlad.
Logicky, pouzivany, kruty a pravdivy.
Dnes by som 400eur za logo nedal a radsej by som si nieco sam nakreslil v skicari.
Pytat 400eur za logo? Akoze zaco?
Nedavno som sa o tom bavil s kamaratmi a dali mi na vec novy pohlad.
Logicky, pouzivany, kruty a pravdivy.
Dnes by som 400eur za logo nedal a radsej by som si nieco sam nakreslil v skicari.
Pytat 400eur za logo? Akoze zaco?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
400€ za logo je fakt veľa. Niečo iné je už robiť za tú cenu corporate identity.
Ja osobne robím logá za približne 200 eur, a nespravil som ich zrovna málo.
Moja najbizardnejšia zákazka bolo jednoduché logo za 350€, pre jednu Americkú firmu, pričom nešlo o návrh, ale iba o jemný redizajn už hotového návrhu. Celkovo mám skúsenosti, že Slovák za robotu málokedy je ochotný zaplatiť. Drvivá väčšina prác, čo som robil, bola pre zahraničie.
Hovorím, pri "6 unikátnych návrhoch" - rozumej šiestich unikátnych logách, ak sa prvých 5 klientovi nepáči. A cena 400€ za 6 návrhov nie je vôbec vysoká, naopak.
Moja najbizardnejšia zákazka bolo jednoduché logo za 350€, pre jednu Americkú firmu, pričom nešlo o návrh, ale iba o jemný redizajn už hotového návrhu. Celkovo mám skúsenosti, že Slovák za robotu málokedy je ochotný zaplatiť. Drvivá väčšina prác, čo som robil, bola pre zahraničie.
Hovorím, pri "6 unikátnych návrhoch" - rozumej šiestich unikátnych logách, ak sa prvých 5 klientovi nepáči. A cena 400€ za 6 návrhov nie je vôbec vysoká, naopak.
-
DanielDevil
Addict
ľudia poraďte, dnes som si vytvoril jednoduché logo ktoré pozostáva z nápisu a jedného predmetu. Lenže potrebujem to použiť na podnikanie a ani font (Pump Demi Bold LET) ani obrázok nie sú z mojej tvorby. Dá sa s tým nejako vybabrať? Napr. nakresliť podobné písmo v Ilustrátore alebo niečo podobné? (V ilustrátore robiť neviem, v PS základy ovládam, preto som si tam spravil návrh). Použitý predmet je fotka produktu z oficiálnej stránky výrobcu, upravený tak že nie je v podstate vidieť o aký konkrétny výrobok ide išlo mi len o tvar. Ak vie niekto poradiť, budem rád. K+
-
Grim
Darca
...ak si ten obrázok prekreslil, tak s tým konkrétne nebudeš mať určite žiadny problém...čo sa písma týka, tak to neviem, osobne si ale myslím, že to nikto riešiť nebude...
-
DanielDevil
Addict
Zdravím, viete mi niekto nakresliť florbalovú hokejku v Ilustrátore? Potrebujem to ako vektor, celú bielu, transparentné pozadie, tak ako tuto v prílohe. Ak sa niekto nájde, K+ samozrejme 
-
vladenko007
VIP
Stačí takto?
V archíve máš hokejku v CDR pre Corel, AI pre Ilustrátor, PDF a PNG
V archíve máš hokejku v CDR pre Corel, AI pre Ilustrátor, PDF a PNG
- Prílohy
-
- Hokejka.rar
- (1.4 MiB) 103 stiahnutí
-
DanielDevil
Addict
tak poslal som to kamarátovi na posúdenie a vraj tam nie je tá palica biela, a ak by ju dal zafarbiť, zafarbia sa aj dierky, ale díky za snahu...
-
vladenko007
VIP
No neviem ako si to predstavuješ ale tu máš bielu bez pozadia a čiernu bez pozadia.
-
weroro
Flash coder
O niečo detailnejšie spracované a vymedzený obrys a výplň.
v archíve je AI aj CDR
-
DanielDevil
Addict
weroro, ty si to trafil! díky 
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2014, 18:28)
ľudia, keď robíte grafiku, máte nejakú pomôcky pre farebné kombinácie, ktoré sa k sebe hodia? Napr. ako je tu http://imagessentials.files.wordpress.com/2012/10/8.png
alebo aj trojkombinácie ako je tu
http://myworldofcolour.files.wordpress. ... entary.jpg
hľadám niečo overené, prehľadné, mne osobne sa ten druhý link pozdáva, môže byť?
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2014, 18:28)
ľudia, keď robíte grafiku, máte nejakú pomôcky pre farebné kombinácie, ktoré sa k sebe hodia? Napr. ako je tu http://imagessentials.files.wordpress.com/2012/10/8.png
alebo aj trojkombinácie ako je tu
http://myworldofcolour.files.wordpress. ... entary.jpg
hľadám niečo overené, prehľadné, mne osobne sa ten druhý link pozdáva, môže byť?
Zdravim, vedel by mi niekto spravit reklamu? Neviem ake vsetky info treba dat, cize len nejake zakladne co mi napadnu. Bude sa to zobrazovat na obrazovkach s pomerom 16:9 cize by som chcel rozlisenie 1920x1080. Na obrazku by mal byt nejaky text a kontakt. Potrebujeme 2 druhy reklamy/obrazkov, lisia sa mierne v texte.
Ak by bol niekto ochotny sa na to podujat tak bud nech sa ozve cez SS alebo rovno sem. Texty upresnim v SS. Bolo by fajn ak by ste v tej sprave napisali, ake info este treba (z technickeho hladiska) a cenovu ponuku za tie 2 obrazky.
Dakujem
//Niekoho som uz nasiel. Dakujem.
Ak by bol niekto ochotny sa na to podujat tak bud nech sa ozve cez SS alebo rovno sem. Texty upresnim v SS. Bolo by fajn ak by ste v tej sprave napisali, ake info este treba (z technickeho hladiska) a cenovu ponuku za tie 2 obrazky.
Dakujem
//Niekoho som uz nasiel. Dakujem.
Caute, kupil som si z graphicriver logo, resp. vektorovu ilustraciu (format eps). V description je napisane ze subor je LAYERED.
Ked ho vsak otvorim v PS, nezobrazi mi ziadnu vrstvu. Chcem sa spytat, ci je mozne vyňať nejaku vrstvu. Kedze nemam Illustrator (a ani v inych vectorovych programoch neviem pracovat), vedel by sa mi niekto na to pozriet, resp. vedel by niekto exportovat subor tak, aby sa zobrazovali vrstvy a v psd formate?
Prikladam subor, potreboval by som vynat tu podkovu, no najlepsie by bolo nejaky export do photoshopu, zobrazujuc layers.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/737 ... E_ONLY.eps
Vdaka
Ked ho vsak otvorim v PS, nezobrazi mi ziadnu vrstvu. Chcem sa spytat, ci je mozne vyňať nejaku vrstvu. Kedze nemam Illustrator (a ani v inych vectorovych programoch neviem pracovat), vedel by sa mi niekto na to pozriet, resp. vedel by niekto exportovat subor tak, aby sa zobrazovali vrstvy a v psd formate?
Prikladam subor, potreboval by som vynat tu podkovu, no najlepsie by bolo nejaky export do photoshopu, zobrazujuc layers.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/737 ... E_ONLY.eps
Vdaka
-
Grim
Darca
https://www.dropbox.com/s/d8l886sae8g90 ... 3%BD%5D.ai
...zmazal som všetky ostatné objekty a nechal som len tú podkovu...
...zmazal som všetky ostatné objekty a nechal som len tú podkovu...
-
vladenko007
VIP
Ja som to zas rozdelil na 4 vrstvy a všetko vložil do Photoshopu bez pozadia.
https://www.dropbox.com/s/p3gffgv9w1m35m6/logo.psd
https://www.dropbox.com/s/p3gffgv9w1m35m6/logo.psd
super, vdaka obom.