Odhad ceny elektronov

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Odhad ceny elektronov

Príspevok od používateľa test »

Mam doma elektrony z auta, ktore mi uz rok stoja v pivnici. Su to premiove nemecke elektrony, cena jedneho je cca 290 eur za kus, ide o R19 (5x112). Problem je, ze su to pochromovane elektrony a vdaka pocasiu, veku a pouzivaniu sa chrom na niektorých miestach trosku olupal, takze je to vidiet asi na dvoch elektronoch. Je na nich vidiet aj mierna oxidacia alebo je to sposobene cisticom na elektrony, ktory by sa nemal na chrom pouzivat. Jeden elektron bol navyse prasknuty, ale je to zvarene z vnutornej strany a dva roky to drzalo bez problemov. Aku cenu mozu mat tieto elektrony, ak su v takomto stave?

Rad by som to predal, zbytocne mi to lezi v pivnici a niekomu by sa hodili na auto, kto tam chce dat velke kolesa. Ked pozeram R19, tak najnacnejsie zacinaju niekde okolo okolo 130 eur, tieto moje konkretne sa daju zohnat z Ciech okolo 290 eur kus, ide o tieto (len vo verzii R19) - http://www.az-pneu.sk/rial-sion-chrom-id12128

Skutne niekto odhadnut cenu, kolko za to pytat. Zajtra by som este dolozil fotky, ak treba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Odhad ceny elektronov

Príspevok od používateľa hojko »

Co ja viem, zo 200 az 300 eur dokopy, ci nie???
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Odhad ceny elektronov

Príspevok od používateľa Makovnik »

Hod na bazar, dobre ich opis a hlavne nafot, daj cenu novych a k tomu svoju cenu. Napis, ze ponukas lacnejsie o 2/3 oproti novym (co je tam 345E/ks) a daj cenu 470+dohoda.
Napísať odpoveď