Microsoft Word 2010 - 3 stĺpce textu
Microsoft Word 2010 - 3 stĺpce textu
Dobrý deň,
nevie mi niekto poradiť ako by som vedel naformátovať text tak, ako je v prílohe?
Potrebujem to na bakalársku prácu a neviem si s tým rady.
Vopred ďakujem.
nevie mi niekto poradiť ako by som vedel naformátovať text tak, ako je v prílohe?
Potrebujem to na bakalársku prácu a neviem si s tým rady.
Vopred ďakujem.
Re: Microsoft Word 2010 - 3 stĺpce textu
Ja takéto veci robím cez tabuľku a zruším čiary na orámovanie.
Alebo potrebuješ mať súvislý text v troch stĺpcoch, aby Ti koniec prvého stĺpca pokračoval hore v druhom stĺpci?
Alebo potrebuješ mať súvislý text v troch stĺpcoch, aby Ti koniec prvého stĺpca pokračoval hore v druhom stĺpci?
Tabuľka funguje super
Ďakujem
tlacidlo Tab
Čo som čítal naše "predpisy" ako by mala vyzerať bakalárka, tak sa tam píše, že sa takto umelo vytvárať medzery vôbec nemôžu.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
umelo vytvárať medzeri znamená asi v jadre bakaláky, čiže si menej textu rozložíš na viac strán a tým pádom dosiahneš ten minimálny počet strán čo bakalárka musí mať.
Neviem ako je to u vás, ale u nás sa toto nebralo ani do počtu strán, zoznam skratiek, obsah etc, takže tam to bolo jedno ako to vyzeralo, my sme mali minimálny počet strán na jadro bakalárky.
btw tiež by som asi použil zarážky a tab
Neviem ako je to u vás, ale u nás sa toto nebralo ani do počtu strán, zoznam skratiek, obsah etc, takže tam to bolo jedno ako to vyzeralo, my sme mali minimálny počet strán na jadro bakalárky.
btw tiež by som asi použil zarážky a tab
tabuľka?
na toto sú predsa tabulátory http://office.microsoft.com/sk-sk/word- ... 34129.aspx
Áno, na to slúžia tabulátory, ale sú chvíle, keď "skrytá" tabuľka je omnoho praktickejšia, jednoduchšia a rýchlejšia na hromadnú úpravu zarovnaní atď.

-
mihalswk
Medium Professional
Vedel by mi niekto poradiť ako v exceli dokážem zväčšiť danú časť ako je na obrázku aby bola lepšie čitateľnejšia? aby veľkosť grafu zostala nezmenená
Na Y osi si uprav hornú a dolnú hranicu na zobrazenie (hľadaj cez pravý klik na tej osi)
-
mihalswk
Medium Professional
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2014, 21:46)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potreboval by som pomôcť aký vzorec použiť keď chcem aby mi podľa hodnôt, ktoré sú v tabuľke dalo poradie napr. najlepší kraj 1. (miesto)..... najlepší znamená najvyšší počet napr. 100,3
viď tabuľka
ďakujem
ďakujem funguje tobrm napísal:Na Y osi si uprav hornú a dolnú hranicu na zobrazenie (hľadaj cez pravý klik na tej osi)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potreboval by som pomôcť aký vzorec použiť keď chcem aby mi podľa hodnôt, ktoré sú v tabuľke dalo poradie napr. najlepší kraj 1. (miesto)..... najlepší znamená najvyšší počet napr. 100,3
viď tabuľka
ďakujem
Zdravim, viete mi niekto poradit? Vo worde som si na koniec dokumentu dal tlačidlo a nastavil som hypertextove prepojenie ze po kliknuti na tlacidlo ma hodi na 1.stranu dokumentu uplne hore. Ked sa nachadzam v hornom paneli v karte VYVOJAR a mam zaskrtnuty REZIM NAVRHU tak to tlacidlo mi funguje tak ze ked drzim Ctrl a tuknem nanho, tak ide ako ma (hodi ma to hore) no ked ten rezim navrhu odkliknem tak na to tlacidlo nejde nijako kliknut proste nereaguje. Viete niekto pomoct? K+ ista