kopirovanie nametu?
-
qwerty-xyz
kopirovanie nametu?
Katy perry vs hviezdna brana . . .
Nie je jej trapne alebo tomu kto robil ten videoklip vytahovat kompletnu scenu z hviezdnej brany, kultoveho filmu s fanusikmi po celom svete, a davat to do tejto sracky ? .... ci som jediny kto si to vsimol? ... jej video mi stale ukazuje ked idem na youtube tak som zhliadol a co nevidim ..... ako cez kopirak z hviedznej brany....
Nie je jej trapne alebo tomu kto robil ten videoklip vytahovat kompletnu scenu z hviezdnej brany, kultoveho filmu s fanusikmi po celom svete, a davat to do tejto sracky ? .... ci som jediny kto si to vsimol? ... jej video mi stale ukazuje ked idem na youtube tak som zhliadol a co nevidim ..... ako cez kopirak z hviedznej brany....
Re: kopirovanie nametu?
Ja tam vidim akurat tak ihlan, ziadne kopirovanie. Tak isto ako napriklad vo Hviezdnej brane okopirovali Louvre.
Ty tam vidíš ihlan.
Ja tam vidím LIETAJÚCU pyramíud, rozdelenú na články, ktoré sa vyklápajú. To, že zobrali inšpiráciu odtiaľ poprie len slepec. Na druhej strane, pokiaľ ide o klip, tak mi to vôbec nevadí, a je to úplne normálne. Horšie je vykrádanie klipov navzájom, a filmov navzájom.
Ja tam vidím LIETAJÚCU pyramíud, rozdelenú na články, ktoré sa vyklápajú. To, že zobrali inšpiráciu odtiaľ poprie len slepec. Na druhej strane, pokiaľ ide o klip, tak mi to vôbec nevadí, a je to úplne normálne. Horšie je vykrádanie klipov navzájom, a filmov navzájom.
-
mirak2
Hardcore addict
sheldon alert...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja tam nevidím vykrádanie, skôr symboliku. Nepoznám pesničky Katy Perry, ale viem že spolupracuje so Stargate čo je známa produkčná skupina, a písali texty mnohým spevákom, napr. aj beyonce, rihane, jenifer lopez a podobne. Možno by si si tú pesničku mohol skúsiť vypočuť, či sa tam náhodou aj v texte nenaráža na niečo so stargate. Bral by som to skôr ako ich podpis
Potom to je OK. 
Vykrádanie je smutné, a niekedy fakt okaté. Qwerty-ho prípad je ale fakt úplna banalita.
mirak: To bolo na koho, a v čom?
Vykrádanie je smutné, a niekedy fakt okaté. Qwerty-ho prípad je ale fakt úplna banalita.
mirak: To bolo na koho, a v čom?
-
mirak2
Hardcore addict
na qwertaka... v zmysle, aku HOVADINU riesi.
-
qwerty-xyz
pre niekoho hovadina, pre niekoho nie .... myslim ze je to uhol pohladu. keby si mal ty nieco rad a ja by som to okopiroval a zosmiesnil a ked by ta to nasralo a s usmevom by som ti naplul do ksichtu ze riesis hovadiny, ten tvoj vyraz tvare by som si pozrel . . .
To hej, ale v tvjom prípade nevidím žiadne zosmiešňovanie ani ponižovanie star gate-u. Navyše po fakte, ktorý postol audiotrack, by som to bral skôr ako lichotivý odkaz na ten film.